Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase la descriere acasă, video

Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase de grăsime acasă și gunoi? În cazul în care unitatea este foarte prost întreținute, murdare, feluri de mâncare nu va străluci. Curățați mașina de spălat vase (PMM) este ușor. Principalul lucru - nu uitați să-l facă în mod regulat.Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase la descriere acasă, video
Curățați mașina de spălat vase (PMM) este ușor

Curățat de grăsime

Cât de des se spală PMM depinde de cât de atent să luați departe de produsele alimentare feluri de mâncare rămâne, cât de mult de grăsime pe ea rămâne, precum și calitatea apei. Prin urmare, recomandări specifice cu privire la cât de multe cicluri, este necesar să se spele masina, nu. Într-o familie de nevoile MMP ale unui anumit curățare după 5 spălări, cealaltă - după ce mașina 15. Privind la fiecare gazda imediat determina este timpul să se spele sau nu. În cazul în care mașina în interiorul estompate, au existat semne de placi de la baza de murdărie acumulate sau simt miros urât, e timpul. Uneori este suficient pentru a elimina grila de jos și pânză curată îmbibată într-un detergent, peretele, al cărui fund este întotdeauna mai poluat, iar zona din jurul orificiului de scurgere.

În timpul funcționării mașinii de margine a ușii și sub zona nu se spală, noroi așa stagnant acolo. Se tratează această soluție spațiu sau 5% oțet. Colțurile se poate ajunge cu o perie mică.

Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase la descriere acasă, video
Cât de des se spală PMM depinde de cât de atent să luați departe de feluri de mâncare resturile de mancare, cat de mult de grăsime pe ea rămâne, precum și calitatea apei

Pentru o curățare mai aprofundată a grăsime, trebuie să faceți următoarele:

  • deconectați aparatul de la rețeaua electrică;
  • trage atât grilă și un coș pentru tacâmuri;
  • scoate filtrul, ștergeți-l;
  • ștergeți axa lamei;
  • găuri curățate prin care se pompează apă.

Citește și: Cum pentru a șterge propria masina de spalat rufe de la scara?

Toate detaliile trebuie recuperate prin spălare de mână 5% oțet, adăugând un detergent non-agresiv. se spală cu atenție filtrul pentru a nu deteriora plasa. Foarte poluat concediu în apă caldă cu săpun pentru ceva timp.

Noul capacul filtrului de mașini de scris și a îndepărtat cu ușurință, în vechi - nu se poate face fără o șurubelniță. Luând-o, veți vedea adevărata gradul de contaminare. În cazul în care aparatul este într-o stare de neglijare, acoperă orificiul de intrare a găurii filtrului pentru a curăța murdăria nu a primit în ea. În cazul în care ea a blocat într-o asemenea măsură încât să nu plece, lăsați-o o cârpă umedă pentru câteva minute, apoi du-te de curățare mai ușoară. După finisare, înlocuiți toate detaliile. Astfel, mașina purificată de murdărie și grăsime.

Scale - inamicul de aparate de uz casnic

De ce este necesar pentru a curăța PMM de la scara? Pentru a face spălate calitativ feluri de mâncare, aveți nevoie pentru a asigura buna circulație a apei, un canal de scurgere de încredere. Impurități minerale conținute în orice apă. Când este încălzit sărurile de calciu și magneziu sunt depozitate pe toate părțile mașinii. Zece scum acoperite necesită mai multă energie pentru încălzirea lichidului. În cazul în coșul de gunoi, grăsime și drojdia nu curat pentru o lungă perioadă de timp, o defecțiune apare în mod necesar.Pentru a curăța aparatul, utilizați următoarele instrumente:

  1. Finish. Lichid. 1 este utilizat la curățarea 1 flacon de 250 ml. Deoarece este îndepărtat și eticheta fără deschiderea capacului, montat într-o celulă pentru farfurie cu susul în jos. Instrumentul este format din două componente și se descurcă cu grăsimea și pleava, este recomandat să-l folosească 1 timp de 30 de cicluri.
  2. Tablete pentru curățarea mașinilor de cafea gunoi. Substanță instantanee, așezați în recipientul pentru detergent PMM, de obicei, este suficient 1 buc. Ia-o tabletă cu certificate oficiale care confirmă siguranța și compatibilitatea acestora cu metal.

Scum este pulberi eliminate Denkmit, Antikalk. Atunci când se utilizează orice mijloace pentru a curăța aparatul este pornit ciclul de spălare standard, fără sarcină cu temperatura maximă. Ca măsură preventivă în mașină de spălat vase atunci când adăugați decalcifiere, dar să-l utilizați nu este adesea recomandată, deoarece este în doze mici rămân pe feluri de mâncare.

Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase la descriere acasă, video

Printre remedii pentru curățarea mașinii de spălat vase de la scara este cel mai des utilizate sunt:

  • S-a adăugat Oțet (0,5 L) la o PMM după ce încălzește apa;
  • acid citric;
  • 2 cesti de otet si 3 linguri. l. bicarbonat de sodiu.

Citește și: Principalele motive pentru care mașina de spălat nu este de a lua pe apă

Proiectarea mașinilor de spălat vase furnizate schimbătorului - un dispozitiv pentru dedurizarea apei și îmbunătățirea capacității sale de spălare, care utilizează o rășină moleculară ridicată organică cu ioni de clor. Schimbătorul de ioni este desărat apă. Pentru sarea de regenerare a adăugat PMM, care replenishes ioni de sodiu și structuri coloidale. Consumul său în mașină merge pe program. Acesta este umplut cu o substanță într-un container special. Dacă nu-l utilizați, după un timp schimbătorul este înfundat și spălat vase va estompa.

Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase la descriere acasă, video

Reducerea duritatea apei trebuie să respecte măsurile. În cazul în care este în mod constant prea moale, geamul din prăzi sale de impact, acoperite cu zgârieturi.

Rust și a mucegaiului

Dacă autovehiculul ați găsit pete de rugină, trebuie să găsim mai întâi cauza apariției lor. Consultați un specialist. Poate fi necesar să instalați un filtru care elimină fierul din apa. Rust se poate produce atunci când acoperirea este piesele deteriorate. Defecte sigilate chit special sau înlocuite cu altele noi.

A se vedea, de asemenea: A doua viață: cum să actualizeze o geaca de piele la domiciliu

1 dată în 6-8 luni ar trebui să fie verificate și a indeparta blocajele in sistemul de drenaj și de alimentare cu apă. Pentru a elimina acest filtru situat la capetele furtunurilor și clătite în apă curgătoare.

Cum pentru a curăța o mașină de spălat vase la descriere acasă, video
În afara mașinii ar trebui să fie curățate în mod regulat cu un șervețel

Dacă în mașină era un miros de mucegai, este necesar să se proceseze temeinic apa cu săpun, ștergeți uscat și se lasă deschisă 10 ore pentru ventilație. Întotdeauna după curățare, verificați dacă roțile libere de duș (un sens giratoriu).

În afara mașinii trebuie să fie curățate în mod regulat o cârpă umezită cu apă cu puțin săpun, apoi se șterge uscat. 1 dată în 4-6 luni curățați garnitura ușii cu mijloace speciale. De obicei, nu se diluează cu apă, aplicată pe o cârpă și pur și simplu ștergeți garnitura. În cazul în care contaminarea este stabilă, tratamentul trebuie repetat, și în final ștergeți suprafața cu o cârpă umedă. Este imposibil de a curăța mașina de spălat vase pentru a utiliza înălbitor, deoarece este dăunătoare din oțel inoxidabil. În plus, reziduurile unei substanțe (sau altul, nu sunt adecvate pentru mijloacele MMP) poate fi pe vase. Panoul de control trebuie să fie tratate cu o cârpă ușor umedă pentru butoanele interioare sunt expuse la apă, apoi ștergeți-l uscat.

Mașina de spălat vase efectuează muncă de rutină. Cu grijă corespunzătoare se va face calitatea sa de mai mulți ani.

(Nu a fost evaluat încă)