Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă 1

Viața în lumea modernă este plină de pericole și surprize care pun în pericol viața. Acest lucru se aplică în mod egal atât pentru bărbați cât și femei, și dacă un om poate conta pe puterea pumnilor lui, aptitudinile fizice și viteza de răspuns, femeile sunt mult mai complicate.Cum de a proteja viața ta? O opțiune - pentru a obține un permis de a transporta arme și pentru a obține o armă. Această opțiune este pentru binele lui, dar este asociat cu anumite dificultăți, și nu fiecare femeie vrea sa poarte cu o cobră. Se pare, de asemenea, opțiunea de îndoielnic pentru a vizita săli de sport, vă puteți transforma în Amazon, împodobit cu mușchii umflați, dar lipsit de har feminin și frumusețe. Poate că și va fi capabil să-i sperie pe nimeni, dar este puțin probabil mușchii vă puteți proteja în timpul întoarcerea acasă prin curțile neaprinsă și pridvoare.

O bună protecție pentru acest lucru este abilitatea de a dobândi garda de corp personale, dar nu fiecare femeie este în măsură să plătească pentru serviciile din jurul bodigardov ceas.

Asta lasă doar o singură opțiune - pentru a învăța cum să lupte. Dar a învăța cum să lupte o fată. în același timp, să încerce să-l facă în așa fel încât să nu rănească fragilitatea lor naturală, frumusețe și atractivitate?
De regulă, atacatorii cred că nu îndeplinesc nici o rezistență din partea fetei. Acesta oferă femeilor un avantaj imens, deoarece atacatorii nu se aștepta nici o rezistență, se apropie imediat victima la distanța minimă fără temeri, și vă permite să obțineți o mulțime de avantaje strategice, cum ar fi capacitatea de a utiliza puncte de durere înainte.Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă 1

Dacă sunteți interesat de întrebarea cum să învețe cum să lupte o fată. și fă-o cât mai repede posibil, trebuie să vă amintiți trei principii de bază ale auto-apărare.

Primul principiu - nu renunta niciodata!
Femei de auto-apărare permite utilizarea oricăror acțiuni și tehnici pe care cineva nu pare corect. Sarcina ta principala - de a supraviețui, și toate mijloacele sunt bune pentru asta. Dacă este necesar, într-un fel, încercați să bat atacator, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. Chiar si cateva minute, ca un atacator va fi în prostrație, s-ar putea fi suficient pentru a scăpa de el, la o distanță bună.

Al doilea principiu - să caute vulnerabilități.

Simțiți-vă libertatea de a folosi pentru auto-apărare ataca orice locuri slabe. Acesta poate fi tras în inghinale, încheietura mâinii mușcat, zgarieturi, lovituri in alte puncte slabe, cum ar fi, de exemplu, plexului solar.

Al treilea principiu - să păstreze stabilitatea.

Un rol foarte important este jucat de capacitatea victimelor atacului într-o stare stabilă. Cel mai bun pentru fetele atacat va fi o opțiune în care aceasta poate priva atacatorul de echilibru, fără a pierde echilibrul în sine. Pentru a se proteja împotriva răsturnării - cât mai mult posibil, să încerce să aranjeze picioarele, dar pentru a dezechilibra atacator - să încerce să se agită corpul său.

Pe lângă principiile de mai sus cea mai bună opțiune pentru a se proteja de posibile atacuri sunt servicii de insotitor. Nu uitați niciodată că sunteți prieteni însoțitoare. dvs. de tineri persoană familiară sau pur și simplu trecătorilor poate fi cea mai bună apărare împotriva intrușilor bruște de atac.