Cum de a îmbunătăți dyhalku la domiciliu

Dacă aveți o respirație dificilă, după un simplu scări crescătoare sau la o scurtă plimbare cu câinele, și poate că vă exercita și nu vă puteți îmbunătăți rezultatele din cauza lipsei de respiratie, atunci ai nevoie pentru a instrui în mod special plămânii pentru a îmbunătăți respirația. Exercițiul cel mai eficient pentru îmbunătățirea dyhalki se execută. Ai nevoie pentru a rula în fiecare zi, de preferință dimineața. Începeți cu un tempo lent, prin 400-500 de metri de un minut și a accelera din nou, du-te pe un ritm lent. Astfel de accelerații trebuie să facă 5-10 într-un singur ciclu, vizionarea de respirație: respira pe nas, expirati prin gura. La inhalare este dat de 2-3 secunde până la 1 secundă exhalare.Zilnic urmați un exercițiu simplu: ușor de inhaleze și expirați încet, ceea ce face ca buzele muta dacă doriți să spui litera „F“ sau „W“. Expirație ar trebui să dureze atâta timp, astfel încât să aveți timp să se numere până la 14.

Este util să se efectueze exerciții pe dezvoltarea piept: mâinile sunt plasate pe umeri și brusc le separă de mai multe ori drepte, apoi la stânga, dreapta, în sus și în jos. De multe ori a efectua auto-masaj de piept, nu-l regretând, „bate“ ca un cotlet.Îmbunătățirea dyhalku la domiciliu poate, în cazul în care în mod regulat pentru a practica accidente vasculare cerebrale diferite pe sac de box. La ritmul rapid, încercați cât mai mult posibil pentru a lovi sacul fără să se oprească. În cazul în care nu există nici o pară, un shadowboxing plumb: înjunghie aerul cu mâinile și picioarele, muta, crescând treptat tempo-ul. Dă astfel de exerciții pe o jumătate de oră pe zi.

Train dyhalku posibil, dacă sari coarda și să ia lecții de canto. În final, puteți cumpăra bile de cauciuc obișnuite și umfla casele lor, creșterea volumului și puterea plămânilor și îmbunătățirea respirației. Ea are efecte benefice asupra organismului și îmbunătățește dyhalku înot. Cumpara un bilet în piscină, și vizita-l cât mai des posibil.

Toate exercițiile și activitățile care au un efect cardio adecvat pentru îmbunătățirea dyhalki. Este vorba de clase pe o bicicleta stationara, banda de alergare, aerobic pas, dans și altele asemenea.

Consolidarea trunchiului: Efectuați genuflexiuni, îndoire, tragerea și stoarcere, tren presa. De la exerciții grele care arată creșterea și gantere barbells. Exercitiul a fost dovedit pentru a spori piept. Pentru punerea sa în aplicare trebuie să se ridice în picioare drept, inspirați profund, țineți aerul, care se întinde pe ambele mâini înainte și țineți pumnii strânși la nivelul umerilor. Apoi, într-o singură mișcare să-și retragă mâinile înapoi și rotiți-l în poziția anterioară, toate în timp ce încleștare pumnii și încordare mușchii mâinilor. Cu puterea de a respira aer, gura deschisă.