Ambreiaj cu mâinile lor

Puteți face un lucru surprinzător și original cu mâinile lor - căci este aici suntem cu tine și vin. În comentarii noastre din trecut, am pus în practică fusta de blugi vechi cu mâinile. și a făcut chiar și un saci minunat și la modă din blugi vechi. Astăzi, sarcina noastră - să vină și să facă un frumos ambreiaje elegant mâinile sale.De ce ambreiaj, și de ce propriile lor mâini?

Clutches - o pungă mică la modă. care este potrivit pentru toate ocaziile. Consecutiv ani ambreiaj iese din moda, designerii vin cu mai multe modele noi. Multe saci interesante care le-am vazut in show-uri bine-cunoscute branduri ca Dolce & Gabbana, Alena Akhmadullina, Balmain, Burberry Prorsum, și altele.

Suntem cu voi, și nu vin cu ambreiaje mai rău mâinile. Acest lucru va fi designer de genți de mână noastre. Sunteți sigur de a veni cu ceva din propria lor, chiar și în fabricarea de pungi de script-ul gata și de a face un model unic de saci și ambreiaje, chiar dacă le faci în 1 manual.

Ambreiaj cu mâinile lor


Ambreiaj cu mâinile lor

Ambreiaj cu mâinile lor

Ambreiaj cu mâinile lor

Asigurați-un ambreiaje la modă mâinile sale

Atunci când alegeți ce să facă cu mâinile lui ambreiaj. să acorde o atenție la tendințele modei. In ultimul sezon sunt sac de ambreiaj relevante cu strasuri, împodobite cu mărgele și podoabele, ambreiaje luminoase, cu desene, broderii, ambreiaje de țesături colorate, ambreiaje leopard și alte modele.

Chiar dacă face un simplu ambreiaj de blugi vechi, cu pietre și decora, vei fi deja înainte de toate fashionistele lumii.

Ambreiaj cu mâinile lor

Ambreiaj cu mâinile lor

Ambreiaj cu mâinile lor

Cu dragoste, Revizie YavMode.ru