Cum de a găsi un ghid spiritual

Printre predicatorii sau preoți pentru a selecta persoana pe care ai încredere. Înainte de a porni la omul cere îndrumare spirituală, ai grija pentru el. Observați modul în care cuvintele sale coincid cu acțiunile sale. Poate că această persoană nu va fi preot, ci pur și simplu înțelept, te inspira unei persoane.Aflați mai multe despre biografia omului. Cum a ajuns în poziția sa actuală (pentru a deveni preot, un lider spiritual, un om înțelept). Dacă credeți că acest mod adevărat, interesant, demn de imitație - acesta va fi un alt motiv pentru a cere mentorat.

Cereți ca întrebări persoane cu privire la sensul vieții umane, despre modul său individual. Răspunsurile nu pot satisface așteptările dumneavoastră. Ei pot chiar împiedica. Dar principala sarcină a unui ghid spiritual - nu incante auzul studenților „cântece dulce“ și transmite-i adevărul. Deci, ar trebui să se gândească la ce fel de persoana pe care va fi mai util ca un ghid spiritual: frumos și lider de conversație de salvare a sufletului sau un războinic spiritual reală, capabil să rupă înțelegerea obișnuită a lumii și te întorci la adevăr.Întreabă-l pe om, dacă el a fost gata să joace rolul de mentor spiritual? Ritualul în sine „referindu-se la profesorul“ este necesar. Această formă de stabilirea relațiilor „profesor-student“ a fost practicata inca din cele mai vechi timpuri în est, atunci când o persoană cere cu umilință profesorilor să-l accepte ca discipol.

Ai nevoie pentru a discuta cu persoana pe care ai ales dacă el a trebuit să-și asume această responsabilitate și vă va oferi îndrumări cu privire la viață, trecând prin succesele și eșecurile tale pe calea „iluminare“, cum ați defini pentru tine sau ca un mentor, este gata.