I-grinzi, podele din lemn, cu propriile lor mâini

I-grinzi, podele din lemn, cu propriile lor mâini
Cadru tehnologie de construcție a clădirilor pentru astăzi este una dintre cele mai căutate după pe piața construcțiilor. Pentru a construi o structură în conformitate cu această metodă, este necesar să se acorde o atenție la calitatea materialelor care urmează să fie utilizate în viitor. În mod avantajos, în acest scop, I-grinzi.grinzi T duble de lemn, care este folosit și în ce scop

I-grinzi sunt o varietate de podele din lemn masiv. În timpul procesului de fabricație pe care le iau pe o formă de T cu două fețe. De aceea, această fază devine numele său dublu-tee. Pentru a produce un material de construcție trebuie să fie folosite la domiciliu din lemn lipite. Datorită dimensiunilor, acest bar are o greutate foarte ușoară și caracteristici de rezistență excelente. I-grinzi sunt materialul ideal pentru construirea de clădiri joase.

Cum ar fi grinzi de lemn permite ușurința întregii structuri. In plus, ei pot salva o cantitate destul de mare de bani și timp prețios.

Avantajele I-grinzi

I-grinzi, podele din lemn, cu propriile lor mâini
Aproape toți oamenii care au folosit acest tip de suprapunere, marchează beneficiile vizibile ale acestor grinzi:

 • elimina efectul sonor, care este de obicei suprapuneri inerente de lemn;
 • practic nici o deformare, care este inevitabil cu trecerea timpului;
 • din cauza dimensiunii, aceasta este în mod clar fixat, este extrem de ușor de utilizat;
 • Are grad ridicat de rezistență;
 • perfect pentru o complet diferite suprafețe, cum ar fi tavan, podea sau pereți;
 • un preț foarte accesibil;
 • practic nici o reacție la diferite de apă, prin urmare, o astfel de suprapunere nu trebuie să putrezesc;
 • acest material are o greutate redusă;
 • rezistență ridicată la abraziune;
 • consum redus de lemn;
 • atunci când sunt aplicate minimizat aproape complet costuri suplimentare.


Și acest lucru nu este toate caracteristicile pe care le pot evidenția comentarii de lectură ale multor oameni.

Pot să produc I-beam-te

I-grinzi, podele din lemn, cu propriile lor mâini
Mulți oameni care decid să construiască o structură formată din grinzi de lemn, preferă să cumpere materiale, producând în fabrică. Dar puțini oameni știu cum procesul dat. aplicată inițial în producția de mașini de frezat, folosindu-l pentru a face șanțului necesare, precum și resurfatarea. După aceea, produsul este trimis la SPG de tăiere este partile taiate mai exacte parametrii necesari. Următorul pas este lipirea articolele primite. În concluzie, folosind o presă de specialitate. Sunt de acord, dacă se dorește, acest proces poate fi realizată în mod independent, fără mare dificultate.

Fabricarea materialelor de construcții este destul de posibil pentru a efectua personal. Pentru a face acest lucru, trebuie să se pregătească:

 • lemn de construcții;
 • ruleta;
 • ferăstrău circular bun;
 • adeziv de calitate pentru lemn;
 • oriented strand board sau OSB;
 • canal;
 • gulere;
 • șmirghel.

De asemenea, dacă vă decide să facă o astfel de fascicul pe cont propriu, este important să se respecte în mod clar toate etapele și succesiunea executării acestei lucrări:

 1. Alegeți cu atenție barele de dreapta și de a efectua calculul. Este important să se ia un lemn dimensiune destul de mare, din cauza acest lucru va fi în măsură să asigure fiabilitatea și durabilitatea structurilor construite.
 2. Apoi, trebuie să-l taie din aceste bare de sus și de jos, pentru a oferi un slot special, care va avea loc în centrul produsului.
 3. Pentru fabricarea de date grinzi de lemn cel mai bine este de a utiliza un ferăstrău circular puternic, va face treaba mai eficient și mai eficient.
 4. În mod corespunzător setați adâncimea dorită a brazdei, de multe ori este de zece la sută din lungimea totală a plăcii bandă orientată, dacă urmați această regulă simplă, este posibil să se realizeze o fixare perfectă.
 5. Este imperios necesar ca brazda nu avea defecte grave, aceasta va salva o mulțime de timp și efort în viitor.
 6. Se taie în baruri, și lustruiți-le.
 7. Pe șanțului aplica un adeziv special, apoi se înmoaie în sobă.
 8. indică în mod clar coaste.
 9. După punctul 8-lea trece la compact I-fascicul.
 10. Apăsarea apare de obicei cu ajutorul unei prese speciale, dar se poate folosi, de asemenea, bara de canal. O astfel de procedură va ajuta să comprime fascicul de bine primit.
 11. Lăsați grinda de lemn rezultat un timp pentru uscarea completă a adezivului.

Despre punerea în aplicare a acestei operațiuni durează aproximativ o jumătate de oră, dar dacă vi se face un număr mare de I-grinzi de lemn, apoi în timp, întregul proces durează nu mai mult de 10-15 minute.

Am fascicul ca o podea din lemn masiv, un număr considerabil de avantaje față de alte materiale, în plus, fiecare persoană poate economisi bani, și să-l propria lor, ceea ce reduce semnificativ costurile de materiale pentru construirea fără dificultate.

A se vedea, de asemenea, pe această temă: