Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată

gospodăriei private - nu este doar clădiri agricole, dar și zona adiacentă. echipamentele sale - o problemă importantă cu care se confruntă proprietarii. Soluția la această problemă ar fi mod ecologic, accesibil și relativ ieftin pentru a proiecta site-ul - gabioane, cu propriile sale mâini din materiale disponibile. Datorită faptului că aceste structuri sunt simple pentru a pune în aplicare și în măsură să rezolve multe probleme care apar de la un proprietar privat, ele sunt foarte populare.Gabioane face cu mâinile lor. O soluție simplă pentru tot ceea ce zona locală

Garden și smallholding - este, mai presus de toate, zone verzi. Arbori, arbuști și paturi de flori aranjate într-o anumită ordine. Pentru localizarea lor, există reguli speciale. grădină modernă este de neconceput fără un design special - gabioane, care, împreună cu zonele verzi sunt integrate.

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată
Toate tipurile de garduri, forme bizare mici, bănci, și corpuri mici de apă - aceasta nu este o listă completă de modele, dezvolta grădini acasă, care sunt de bază coșuri ochiurilor de plasă.

Ce este gabionului?

Condiția principală pentru construirea site-ului - este ușor performanța și disponibilitatea materialelor. gabioane de producție cu propriile mâini - un proces care îndeplinește aceste cerințe. Și capacitatea de a le folosi pentru a rezolva multe probleme de îmbunătățire a le face versatil.

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată
Gabioane - o cușcă mare de metal din sârmă răsucite. Acest design este ușor de fabricat și instalat în orice zonă de locație. Și, cel mai important, o astfel de plasă „coș“ va fi mai ieftin și de încredere în funcționare. Utilizarea sa pe termen lung nu are nevoie de nici o grijă deosebită.

Gabioane face cu mâinile lor. materiale necesare

Înainte de proiectare dobândi spații libere, determină funcția sa. În funcție de condițiile de operare create de forma, planul de selecție de materiale pentru construcția sa. Ar trebui să identifice, de asemenea, dimensiunea și amplasarea viitoarei construcții, care va facilita achiziționarea de pregătirile necesare. structuri masive, cum ar fi ziduri de sprijin sau terase, necesită utilizarea unor materiale mai durabile decât forme decorative simple și ușoare.

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată

Gabioane cu mâinile lor, realizate din plasă metalică. Diferite modele funcționează ca cutii, echipate cu capac de deschidere superioară. Partea interioară a containerului metalic umplut cu umplutura masivă și grea. Forța și proprietăți anticorozive ar trebui să aibă o rețea de gabioane. propriile lor mâini pentru a face destul de dificil. Deci, de multe ori devin galvanizat plasă-plase cu strat anti-coroziune. Dar nevoia ei de trehmillimetrovaya atașament galvanizat îndoire sârmă. Coastele oferă o rigiditate duct opt ​​rebars milimetri. Se umple designul cu pietre de toate formele și dimensiunile. Pietrișul cel mai frecvent utilizate sau cărămizi sparte.Caracteristici cutii de montaj

Gabioane cu mâinile lor pentru a aduna într-o clipă. Fabricația de proiectare începe prin asamblarea cutii. În funcție de tipul de gabionului se formează scheletul. Pe piesa de lucru alinia cu atenție toate caseta de nereguli și formă. Folosind sârmă, conectați părțile laterale ale structurii. Un loc conceput pentru cutii de instalare ar trebui să fie nivelat. Sub gabion nu este necesară o fundație specială.

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată
Plasat pe porțiunea fixă ​​formează metalul de fixare ace, care stabilesc colțurile structurii. În continuare, în mai multe etape pline cu piatra. El trebuie să posede puterea necesară, rezistența la îngheț și rezistența la apă. În primul rând, umple o treime din cutie. Produce sârmă de centralizare orizontală. Apoi, umple restul gabionului. Astfel umple întregul rezervor metalic. În același timp, nu trebuie să uităm că umplutura trebuie să fie stabilite straturi destul de gros. Fixați capacul cutiei începând de la colțuri, și apoi întreaga lungime a rezervorului. Design-ul este gata.

O varietate de forme

Destul de des pe zone private și suburbane set gabioane cu mâinile lor. Cele mai frecvente și destul de popular sunt tipurile de structuri de tip cutie, caracteristica distinctivă este o gamă largă de dimensiuni. raportul dintre lungimea și lățimea containerului metalic ochiuri, care reprezintă unul sau doi strict respectate. Containere dreptunghiulare servesc ca fundament pentru construcții mici. De asemenea, de multe ori acestea sunt folosite ca pereti de sprijin. O astfel de casetă este considerată a fi baza pentru alte variante de gabioane.

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată

Fiabile cutii diferite de fixare cu deschidere redusă. Acest tip de containere cu ochiuri interior este împărțit în secțiuni mici. Acest design blochează în siguranță, materialul de umplutură în interiorul containerului, ceea ce permite utilizarea sa ca fundament pentru toate tipurile de clădiri agricole.

Destul de gabioane cilindrice sunt impresionante. Construcție ușoară cu o dimensiune mică a ochiurilor de plasă, având forma de coloane, umplute cu umplutură mai mici.

Pe pantele blânde pentru a fixa solul utilizat gabioane, saltele. Stabilitatea structurii metalice a acestui soi este prevăzută utilizarea unei înălțime mică și un material mai durabil.

Utilizarea gabioane

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată

Regenerarea zonelor suburbane sau a zonelor adiacente gospodării particulare, există întotdeauna o necesitate pentru construirea de diferite modele și forme. Înainte de a face gabioane cu mâinile lor, fac de planificare toate facilitățile necesare la locul. Acestea variază în scop. În primul rând, începe cu zonele de gărzi. Un gard din gabioane, construit cu propriile sale mâini - o soluție perfectă. Acesta va fi o mare alternativă la obicei structurile gardului. Această opțiune - nu numai o protecție ridicată împotriva zgomotului și originalitatea designului, dar, de asemenea, disponibilitatea, ușurința de instalare. Adăugarea la cutiile gard de plasă sunt folosite ca porti gradina sau porți. garduri frumoasă clădire și zonă garduri.

forme decorative magnifice va fi un ornament de grădină. Nu face fără gabioane pentru a crea un iaz artificial sau piscină. Executie de terase și ziduri de sprijin, trepte, fundații mici pentru lămpi și ghivece de flori de gradina - aceasta nu este o listă completă a utilizării containerelor metalice umplute. Avantajul unor astfel de modele este abilitatea de a le utiliza în combinație cu sistemele de inginerie. Acest lucru va permite să construiască pe un teren de o fântână sau un duș de vară.

Cum de a face cu gabioane mâinile lor descriere detaliată