Cum de a economisi suc de mesteacan la domiciliu

Cum de a economisi suc de mesteacan la domiciliu
Dar, din păcate, acesta nu este depozitat pentru o lungă perioadă de timp - pe puterea de două zile la temperatura camerei, și până la trei sau patru zile, puteți prelungi viața într-un loc răcoros. Să ne învețe cum să conserve suc de mesteacăn și să păstreze gustul său pentru cel puțin câteva luni.Canning la domiciliu

Pentru a economisi suc de mesteacăn acasă, fără prea multe probleme, aveți nevoie pentru a pregăti următoarele ingrediente: 1,5-2 litri de băutură de mesteacăn, 0,25 kg de zahăr, aproximativ 6-8 g acid citric.

Apoi, selectați ustensilele necesare pentru pasteurizarea. Sucul colectat este filtrat prin tifon pentru ao curăța de la coșul de gunoi. Apoi se adaugă la ea ingredientele de mai sus și a pus să zacă pe rafturi la foc mic. Până băutura este preparată, încercați cât mai des posibil pentru a se amestecă și nu uitați să îndepărtați spuma care se formează în timpul procesului de preparare. Dacă acest lucru nu se face în timp, acesta poate forma un neplăcut roșu-galben în produsul final

Cum de a economisi suc de mesteacan la domiciliu
sedimente. Acum apare o imagine mai clară a modului de a conserva suc de mesteacăn la domiciliu.În același timp, este necesar să se asigure că băutura nu este trecut prin faza de fierbere. De îndată ce bulele încep să apară în primul rând, scoateți-l imediat de căldură.

Apoi, trebuie să mai bine curat seva de mesteacăn. Pentru a face acest lucru, încă o dată vom conduce printr-o sită și cheesecloth, pliat în mai multe straturi. Asta e, practic, întreg răspunsul la întrebarea cum de a conserva suc de mesteacăn. Rămâne doar să-l toarne în borcane sterilizate și închideți capacul. După toate felurile de mâncare pline cu suc, ne întoarcem borcane cu susul în jos și lăsați-l în această poziție timp de ore. După acest timp, ne întoarcem din nou în poziția inițială și a pus într-un loc răcoros pentru o mai bună depozitare a băuturii.

Cum de a economisi suc de mesteacan la domiciliu
Sunt conserve seva de mesteacăn utile

Acum, să vedem, este foarte util în cazul în cutii de conserve suc sunt preparate cu propriile lor mâini.

Să începem cu faptul că în stare proaspătă, ales doar băutura va fi, fără îndoială, utilă pentru toată lumea. În trecutul recent, au tratat chiar si pacientii cu TB. seva de mesteacan este, de asemenea, indicat pentru persoanele care suferă de alergii și boli de piele. băutură eficientă în lupta împotriva acnee adolescente pe fața lui. Dar, din păcate, toate aceste proprietăți medicinale el pierde câteva ore.

Cu toate că acum știm cum să conserve suc de mesteacăn, dar de cele de mai sus, este clar că, după tratamentul cu această băutură nu este nimic util. Dar nici un rău, el nu poate aduce. Atunci când este utilizat, pur si simplu un gust foarte plăcut bucura. Și dacă în procesul de conserve se adauga sucul unele fructe si boabe (struguri, mere, pere, și așa mai departe), acesta va avea un gust chiar mai bine. O astfel de compot minunat nestydno servi. Și crede-mă, nimeni nu va refuza aditivi.

Cum de a economisi suc de mesteacan la domiciliu