costum indian cu mâinile sale, un costum de carnaval indian pentru noul an rapid și ușor

costum indian cu mâinile sale, un costum de carnaval indian pentru noul an rapid și ușor
Dacă doriți să faceți un costum de carnaval atractiv pentru copilul dumneavoastră, ar trebui să acorde o atenție cu siguranță la costumul indian. Este foarte important ca să facă un costum asemănător în mod necesar să aibă bugete mari și au o mulțime de timp liber. Să ne gândim în detaliu modul de a face costum de indian cu mâinile.


costum indian cu propriile lor mâini

Dacă în grădiniță sau școală pentru dimineața copilul tau are nevoie de un costum de carnaval, iar timpul pentru producția sa nu este atât de mult, puteți face un costum de casă indian. Aceasta este o tinuta interesantă și plină de culoare, cu o mulțime de detalii, care va duce cu siguranță spre deliciul copilului.

Cum de a face costum indian cu propriile lor mâini

costum indian este format din trei părți: partea superioară (în cazul nostru, T-shirt), pantaloni și pălărie, acum avem o privire detaliată la fiecare dintre ele. Pentru a face acest lucru este suficient pentru a lua un indian roba camasa culori calde (maro, galben), cu partea de jos a mânecilor taie porțiunea îngroșată și taie ușor mâneci, astfel încât marginile să aibă o grosime de 3-4 centimetri, același lucru ar trebui să fie făcut cu partea de jos a tricoului. Pentru a nu rupt camasa, atunci puteti coase in locul unde se termină Fringe, face de dorit, dar nu este necesar. Apoi, aveți nevoie pentru a face un guler, acesta este confecționat din pene reale, material textil sau hârtie. Taie un cerc de material, acesta va fi fundamentul guler noastre, pene cusute la el, și pe partea de sus a materialului este pornit cu dinți, pe care le vom putea repara vârfurile pene, agrafa se poate face cu Velcro sau în orice alt mod. De asemenea, este necesar ca pe partea de sus a guler și manșete cusute panglici cu modele, cu costumul lor va arata mai elegant si complet. De asemenea, puteți face și o pălărie, merită să ne amintim că părul Velcro poate deveni încurcate și cauza disconfort inutile pentru copilul dumneavoastră, deci este în valoare de a face doar la complicarea. Pentru a face partea de jos a costumului, ia pantalonii de aceeași culoare ca și cămașa de pe cusături exterioare nasheyte franjuri, puteți purta pantofi sau mocasini picioare maro. După cum puteți vedea face un costum de carnaval indian cu propriile sale mâini, nu este greu, dar va părea incomplete până când face accesorii suplimentare. Acest lucru poate fi o varietate de brățări realizate din material textil, piele sau hârtie, margele decorate, pene și perii ale firului, în mâinile trebuie să fie prezente arcul și săgeata indiană. Nu uita că în fiecare costum de elemente trebuie să fie prezente ceva în comun, în acest caz, panglica, model, coase-l pe o pălărie, cămașă și pantaloni costum ar arata ca unul. Atunci când un costum indian cu propriile lor mâini, în cele din urmă gata, este în valoare de gândire despre machiaj. În tribune după ce copilul poartă un costum ca culorile pe care le puteți utiliza fie convenționale de teatru machiaj nuanță mai închisă nuanțe de maro, se aplică „vopsea de război“. După cum puteți vedea, pentru a face un costum distractiv carnaval este destul de simplu, trebuie doar să viseze un pic.Mai jos puteti vizualiza imaginile care vă vor ajuta să facă costumul original, indian cu propriile sale mâini


Precum și fotografii, din care puteți obține idei pentru a face un costum cu mâinile

costum indian cu mâinile sale, un costum de carnaval indian pentru noul an rapid și ușor
costum indian cu mâinile sale, un costum de carnaval indian pentru noul an rapid și ușor

costum indian cu mâinile sale, un costum de carnaval indian pentru noul an rapid și ușor