Ce sunt cunoscute de pisică pufos

Pisica Shaggy pufos - fără îndoială, fermecătoare. Dar noi trebuie să înțelegem că părul lor - nu este doar o sursă de mândrie, dar, de asemenea, o sursă de probleme interminabile pentru gazde. Pentru o blană de lux ar trebui să fie să se uite cu atenție, astfel încât să nu se incalcita si coada nu arata perie ponosit. Accentul pe lână cere în timpul naparlire.Dacă oamenii care nu se tem de îngrijire meticuloasă, ei cred că, cu toate dreapta. Este la astfel de cetățeni pisicile pufoase și să se stabilească la domiciliu. Mai ales pentru acești oameni curajoși, am făcut o selecție a acestor creaturi grațioase. Deci, ce sunt pisicile pufoase rasa? Acum, ia în considerare punctele de vedere mai în detaliu.

Ce sunt cunoscute de pisică pufos

persană

Cel mai pufos - această persană. Aceste pisici sunt foarte populare în România. În conformitate cu caracterul ei sunt moi, liniștit. Greutatea unui reprezentant adult poate ajunge la șapte kilograme. Piept și spate perșii labele largi au scurt, iar capul unei majore. Coat acestor pisici este lung, destul de gros. Are nevoie de îngrijire de zi cu zi atentă, ca predispuse la formarea de incurcaturile. Rețineți că aceste pisici pufoase, fotografii din care le puteți vedea în acest articol, vărsat tot timpul anului, dar mai ales în timpul verii. Trebuie avut grijă, astfel încât animalul nu este înghițit propria lui ca lână, sau pot înfunda tractul intestinal sau stomac.

Ce sunt cunoscute de pisică pufos

În general, să păstreze aceste animale și fără probleme destul de convenabil. Aceste pisica pufos atașat la proprietarii încearcă să fie mai aproape de ei (ușor). Aceste animale de companie Nezlobnaya, curios, jucaus, copiii nu se tem. Astfel de animale sunt ușor pentru a obține, împreună cu oameni și alți reprezentanți ai faunei.

Ragdoll (o papusa de carpa)

Descriind pisicile pufoase rasa, nu se poate uita de Ragdoll. Reprezentanții, de asemenea, trebuie să fie îngrijire atentă, în caz contrar vor exista rogojini care trebuie să fie tăiate. Pentru unele culori astfel inacceptabile. De exemplu, în loc de patch-uri tăiate de lumina de la reprezentanții pot creste parul inchis la culoare. Pentru culoare puncte ca acest lucru este adevărat dezastru.Ce sunt cunoscute de pisică pufos

reprezentanții rasa au capacitatea unică de relaxare musculară. Uneori, de a lua o pisică pe mâini, puteți simți relaxarea completă a mușchilor. Adică, este pe deplin în puterea proprietarului. În legătură cu caracteristica aveți nevoie de mai multă grijă de pisica, nu-l arunca, în caz contrar poate duce la vătămări corporale. Nu se poate schimba situația în aer și sari pe picioarele lor.

Prin natura pisicilor flegmatic, pașnice. Ar trebui să fie un pisoi în mijlocul de douăzeci de mii de ruble.

siberian

Aceste pisici sunt descendenții de pisici sălbatice de stepă. Ei au un corp destul de mare, picioare musculare. Greutate reprezentanții ajunge la douăsprezece kilograme. Șeful au larg, rotunjite la capetele urechilor, de marime medie.

pisici ochi oval suficient de mare, poate fi atât de verde și galben.

Aceste pisici au supraviețuit instinctele de vânătoare. Prin natura independentă, calm, reținut. Aceste pisici sunt active, fără teamă, dur fizic. Ei bine pentru a îmblânzire, pentru a primi împreună cu oameni și animale.

sacru Birma

Aceste pisici pufoase necesită îngrijire de zi cu zi. Necesită două până la trei ori mai pieptenele. Ei au o coadă pufos foarte frumos și guler de lux lână de mătase. Prin natura destul de sociabil, le place să se joace și să interacționeze cu alte rude și oameni. Moderat activ.

Ce sunt cunoscute de pisică pufos

Nu este doar pisica pufos, dar, de asemenea, cea mai mare. Colorat este similar cu culoarea comună ratoni. Greutate reprezentanții ajunge la cincisprezece kilograme. Corpul unor astfel de pisici de talie mare, musculos piept, bine dezvoltat, de formă dreptunghiulară. Mai degrabă cap mare are caracteristici ascuțite, gâtul este de lungime medie.

Urechile sunt stabilite departate pe capetele periei, datorită lor, aceste pisici pufoase sunt similare cu trap. Ochii reprezentanților frumoase, oblici. Ele pot fi de aur, verde și chihlimbar. Coada este larg la bază și conic la o strânsă, de lungă, atingând cel puțin umeri. Forma conică coborâtă.

Prețul pentru un pisoi variază de la cinci la cincizeci de mii de ruble, în funcție de diferitele caracteristici și factori.

Angoras turcă

Ce sunt cunoscute de pisică pufos

Natura pisica docil, afectuos. Ei sunt curios, sociabil si jucaus. Aceste animale de companie sunt obligate la proprietar. Ușor pentru a obține, împreună cu oamenii, animalele.

Îngrijirea nu necesită eforturi deosebite. Pieptănare nevoie de trei-patru ori pe săptămână. Se poate spăla o dată pe lună (nu mai mult!).

Există încă o mulțime de roci interesante pisici pufos, dar ele nu sunt listate. Am identificat cele mai interesante reprezentanți.

În cele din urmă, un mic

Acum, că știi ce sunt pisicile cele mai pufoase. Acestea sunt toate frumoase în felul lor. Daca nu prea se tem de întreținere atentă, pentru a alege pentru ei înșiși aceste animale de companie frumoase. Nu vei regreta!

Ce sunt cunoscute de pisică pufos