conserve pentru pisici, cu propriile lor mâini

conserve pentru pisici, cu propriile lor mâini
conserve pentru pisici pentru a găti propriile lor mâini este aproape imposibil, pentru că acasă este dificil de a reproduce întregul proces de preparare a unor astfel de cutii de conserve. În plus, în prepararea alimentelor conservate cu propriile sale mâini o serie de probleme.1) La acasă, conserve de carne și pește este mare risc de bacteriile care cauzează botulismul, o boala fatala la om, chiar.

2) înainte de carne de conservare sunt supuse unui tratament termic, și apoi altul, și sterilizat în bănci, pierde majoritatea proprietăților sale benefice.

3) folosesc sosuri, supe, jeleuri, oțet și soluții de sare pentru conservarea cărnii. Cele două opțiuni din urmă, în general, nu sunt potrivite pentru pisici și sosuri și sunt pregătite pentru bulion ei, fără sare și condimente, care, desigur, reduce durata de viață a raft alimente conservate.

De asemenea, demn de remarcat este faptul că hrana pentru pisici conserve făcute în casă, nu se va reflecta cu privire la calitatea și compoziția produselor alimentare conservate, fabricate de companii industriale.

Aceste produse conservate sunt o modalitate de stocare a alimentelor naturale pentru pisici. Cu toate acestea, mult mai convenabil, mai ușor și mai util să nu se păstreze hrana pentru pisici, și se congela. Singurul alimentele congelate pentru pisicile au nevoie îndepărtate în prealabil din congelator și dezghețat la temperatura camerei.

conserve pentru pisici, cu propriile lor mâini: metoda de gătit

• Conserve pisică conservate în borcane de sticlă cu o capacitate de 0,5-1 litri, care sunt închise cu capace din tablă.• Pre-borcane și capace spălate și fierte bine.

• Carnea și sos \ bulion stivuite în borcan fierbinte, între carne și capacul ar trebui să fie de aproximativ 2 cm, pentru a nu conserve stors ultima încălca integritatea cutiei.

• După conectarea lor de cutii sunt sterilizate într-o oala mare, autoclavă sau presiune oala la o temperatura de 115-120 C timp de 1,5-2 ore. Băncile sunt deja scufundate în apă caldă.

• pește din carne și conserve trebuie să fie depozitate la o temperatură de 10-15 ° C

conserve pentru pisici, cu propriile lor mâini: rețete

Pentru aceste retete pot fi preparate ca conserve clasic și congelate. Numai pentru clasic conserve toate produsele de care aveți nevoie pentru a găti sau de a pune afară, și apoi se toarnă supa obținut \ suc; în timp ce pentru gerul ingredientelor pot fi lăsate crude.

conserve pentru pisici: Număr Rețetă 1

Carnea sau peștele se taie în bucăți mici și fie înăbușită în suc propriu și turnat-le, sau pur și simplu congelate.

conserve pentru pisici: Număr Rețetă 2

• Bone pentru jeleu (pentru conserve din carne); capului și gâtului (pentru conserve de pasăre)

Cook, bulion abrupt din oase \ capete, adăugând rata de gelatină de 1 g per 1 litru de bulion. Apoi gatiti carnea în bulion. Am pus carnea într-un borcan și umple-l cu supa.

Pentru a îngheța această rețetă nu este foarte potrivit, cu toate acestea, gelatinos rezultat poate fi extins în funcție de formele și să-i hrănească la pisica imediat.

conserve pentru pisici: Număr Rețetă 3

• Măruntaie de pui \ curcan \ carne de vită

Măruntaie gătite polugotvnosti și se toarnă bulion.

De asemenea, este o rețetă exclusiv pentru conservarea clasică.

conserve pentru pisici: Număr de prescripție 4

• pui cap \ gât

Capului si gatului se fierbe și se toarnă bulion obținute, atunci ele pot fi congelate sau conservate.

conserve pentru pisici: Număr Rețetă 5

• Ulei de măsline

Sau se fierbe gatiti pestele, si apoi umple-l cu ulei de măsline cald în raportul 2: 1.

Aceasta reteta este ca numai pentru conserve clasic.

În toate, puteți adăuga sau legume fierte conserve aburit si aburit orez, într-un raport corespunzător normelor de pisici hrănire. Cu toate acestea, aceste cutii de conserve sunt stocate mai rău decât omogene. Dar, conserve mixte congelate pot aproape în condiții de siguranță.