Cele mai multe rase afectuos top 15 pisici

sigilii afectuosi si blând - un vis real al fiecărui proprietar. Sunt de acord, nu este nimic mai plăcut decât o minge fermecător, ghemuit pe genunchi. Nici o agresivitate și furie - doar un sentiment cald proprietarului. Pisoiul va fi recunoscător pentru grija și dragostea, va fi în măsură să plătească înapoi în aceeași monedă. Principalul lucru - pentru a alege rasa dreapta.Avantajele de calm și pisici blânde, de ce mulți dintre ei preferă

Cele mai multe rase de pisici afectuos sunt populare din mai multe motive:

 • Ei nu vor fi probleme în formă de mâini zgâriate, chiar dacă animalul este nefericit, nu arată agresiune.
 • Ele nu sunt răzbunători, dacă îi jignesc din greșeală, răspunsul nu va urma.
 • Siguranta copiilor este la cel mai înalt nivel.
 • Pisoii sunt jucăuși, ca o distracție și distracție relaxantă.
 • Ei sunt dispuși să se dea la accident vascular cerebral, afecțiune care arată, murchat și labe, încălcând.
 • pisicile bune petrec mai mult timp cu gazda prin îmbunătățirea sănătății și starea de spirit.

Este distractiv! Alegerea unui animal de companie, să acorde o atenție la sigiliile de podea sunt legate mai mult la bărbați, pisica - femei. A fost alegerea potrivită va permite să se simtă devotamentul și dragostea.

Top 15 pisici cel mai afectuos

Desigur, caracterul pisicii este definită de caracteristicile individuale, depinde de educație și de alți factori, dar oamenii de știință și gazdele au descoperit mult timp că există foarte bune rase de pisici:

 1. Siberian - lider al listei, are un fir de păr lung, gros este întotdeauna legat de proprietar, se aplică ușor copiilor. Indivizii au o dimensiune mare, dintr-o privire curioasă, sunt populare peste tot în lume. Perioada de copii durează aproximativ 5 ani - tot acest timp Kitty va fi foarte activ și vesel, plăcut sentimentele sincere.
 2. Sphinxes - tânjesc căldură, pentru că ele sunt întotdeauna reci, deoarece blana caldă pentru căldură nu. Ei se obișnuiască cu străini destul de repede, au nevoie de o mulțime de atenție și o atitudine rea la singurătate. Decizia de a avea un animal, gata să cumpere pentru el un companion, daca confort si sanatate excelenta pentru animale de companie sunt importante pentru tine.
 3. Maine Coon - o mană cerească pentru fanii de toate exotice. Ele sunt foarte mândru de familia lui, prietenos, docil, doresc afecțiune în orice moment din zi sau noapte. Un aspect impresionant, se pare că vizionați un adevărat regele animalelor, un lux și mândru, dar în același timp fascinant.
 4. Marea Britanie - pisicile mai afectuos, ei au blana scurtă, ușor de curățat, potrivite pentru întreținerea copiilor. Înteleaga cu alte animale de companie, fie instruit, proprietarului foarte atașat, astfel încât acestea să meargă în spatele tău coada dintr-o cameră.
 5. Persană - a plăcut pentru păr de lux gros, frumusete extraordinara, un nas carn, ochii mari. Caracter - un neobișnuit, acestea sunt usor de dresat, blajin, nu agresiv și calm. Dar necesită îngrijire constantă de blana lui, pieptene le au de zi cu zi.
 6. Siamez - sunt de părere că este foarte agresiv și răzbunător. De fapt, ea are doar o singură trăsătură negativă - gelozie. Pussy este legat de tine, și are nevoie de îngrijire constantă. Dacă arată dragostea doar pentru ea, puteți conta pe sensibilitate infinită și devotament. În îngrijirea fără complicații, ușor pentru a obține, împreună cu copii, ascultator, afectuos, bine du-te la persoana de contact, incredibil de inteligent.
 7. Manx - tailless câștiga încrederea copilului nu este ușor. Dar, dacă reușesc să facă, pentru a primi gata să primească porțiunea de tandrețe și bunătate. Pisoii tind să-și petreacă tot timpul cu gazda care are nevoie de confort, pe bază de reciprocitate întotdeauna acțiunile tale, foarte jucaus, au un aspect uimitor și fermecător.
 8. Birmanez - pisica foarte bun, dar ei au de multe ori schimbări de dispoziție: Acum copilul jucaus si plin de energie, urmatorul minut - complet relaxat și mulțumit. Cuceriți penetrant privirea, o culoare unică, în mod normal converg cu strainii.
 9. păpușă - - Regdoll o mană cerească reală pentru persoanele care doresc să-și petreacă o mulțime de timp pentru a comunica cu favorit. Pisoi legat foarte puternic valyazhen bine vine în contact cu copii, tolerante de animale, bune și prietenul credincios.
 10. Albastru rus - se îndrăgostește de nu proprietarul la prima vedere, și l-au pus ochii pentru o lungă perioadă de timp, încercând să decidă dacă să aibă încredere în persoana. Îi place să doarmă pe o pernă cu tine, jucând în mod activ în timpul zilei, nu te va lăsa o clipă singur. Dar străini se întâlnesc în casă fără tragere de inimă.
 11. Abisiniana -, probabil, ar fi fost primul în lista „Cea mai mare rasa de pisici liniștită.“ Ele sunt inteligente, usor merge, se inteleg bine cu malyshney nu au nevoie de îngrijire specială. Și aceasta, în ciuda aspectului lor uimitoare: ochi de culoarea chihlimbarului, pupa boturi de expresie și de urechi mari ascuțite.
 12. Exotic - licitație rasa lent: el nu-i place slazit de la genunchi și a rămas fidel stăpânului său pentru viață. Cu toate acestea, este nevoie de o mulțime de atenție și afecțiune, greu converge cu strainii - el monogamă. Ea are o lână imprimat scurtă și fermecător bot scurt.
 13. Kurile Bobtail - coada pisoi ca un iepure, din cauza a ceea ce devine un aspect frumos. Animal Lynx fizicul diferite, blana groasa, dragoste străbătută de o singură persoană. Delight si obiceiuri canine: îi place să înoate, să aducă bile, zburda pe iarbă. Ea nu are miros de obicei pisica.
 14. Scottish Fold - Scottish Fold subspecii speciale - urechile lor coborâte sfaturi care aspectul face posibil să vorbim despre un fermecător și afecțiune. Pentru proprietarul este tratat cu dragoste, devotament, ideal pentru un apartament oraș cu copiii, converg rapid cu strainii. Lână nu are nevoie de îngrijire complexă.
 15. Singapore - exotice Thumbelina. Ei nu știu agresiune, au o dimensiune mică, dar în condiții de cumpărare din Romania va costa scump - mai bine pentru a merge la est de noul membru al familiei. Arată dragoste și căldură, ei doresc să fie înconjurată de o atenție.


Cele mai multe rase afectuos top 15 pisici

pisicile bune petrec mai mult timp cu gazda prin îmbunătățirea sănătății și starea de spirit. Sursa: Flickr (ajwro)

Este distractiv! Principalul lucru - nu rasa, și atitudinea ta față de ea, ia-l la pisoi pe care le place - astfel încât să puteți să-l arate mai multă dragoste și grijă, iar el a răspuns mulțumesc sensibilitate.

Acum, că știți ce rasa de pisici este cel mai afectuos si manual, iar dacă doriți să aveți în casă o minune puțin bine, atunci da preferință la animalele din listă. Cu toate acestea, la nivelul de sensibilitate și afectează educație: lipsa de iubire și de îngrijire va duce la agresiune, intimidare și alte momente negative. Natura copilului depinde de tine.