Ce rochie să poarte la nunta (poze)

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

Nunta - un eveniment foarte important. De obicei, trece printr-o distracție și zgomotos. La această ceremonie fiecare fată vrea să se arate în cea mai bună lumină. Dar nu uita cine este eroul de ocazie. Mireasa trebuie să fie întotdeauna cea mai frumoasa si blanda fata.Acesta este motivul pentru care mulți se întreabă ce rochie să poarte la o nunta. La urma urmei, magazinele furnizat o gamă largă de rochii de diferite stiluri, culori și materiale, este ușor să te pierzi în acest soi.

Reguli generale pentru alegerea unei rochii de mireasa

Atunci când se decide ce rochie să poarte la o nunta, este important să ne amintim regula principală. Desigur, nu trebuie să uităm că în primul rând, această sărbătoare este pentru mireasa si mirele noroc. Că acestea ar trebui să strălucească la ceremonie. Dar acest lucru nu înseamnă că oaspeții, și cu atât mai multe domnișoare de onoare ar trebui să arate modest și discret. Ar trebui să alegeți o rochie care va accentua demnitatea, va arata elegant si festiv, dar acesta nu va concura cu rochia miresei.

Dacă nu știi ce rochie să poarte la o nunta, ar fi o idee bună să se consulte cu mireasa. Afla ce stil va fi triumful ce culori sunt predominante. Uita-te pentru o rochie care mireasa a ales, și să încerce să aleagă ceva mai modeste, dar în aceeași ordine de idei. Principalul lucru este să nu exagerați și nu copiați rochia miresei.

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

în majoritatea țărilor occidentale domnisoarele de onoare poartă aceeași rochie, alegerea frecventă devine rochie convertibile

Noi nu trebuie să uităm de perioada anului. Iarna si vara, nu puteți alege aceeași rochie. Astfel, în lunile mai calde, puteți opri alegerea pe o sundress de lumină sau o fustă scurtă, cu un tren. In vara, alege ce rochie să poarte la o nunta, să acorde o atenție la stilul grecesc. El este un clasic, și de multe ori potrivite pentru diverse sărbători. Iarna va fi costume relevante sau rochii dintr-o tesatura densa. În plus, în ele vei simti mult mai confortabil pentru o plimbare.

În toate acestea, nu trebuie să uităm despre ce culoare și stil costume de caracteristici faciale arata. Este important sa se imbrace, nu numai în conformitate cu evenimentul, dar, de asemenea, bine pe tine așezat.

Nu uita despre latura financiară a problemei. Dacă doriți să salvați, ar trebui să acorde o atenție la lucrurile pe care le puteți purta în viitor. Dar, amintiți-vă că, în acest caz, este necesar să-și petreacă o mulțime de timp pentru a alege o rochie care va arata la fel de bine și la un eveniment de gală în circumstanțe mai obișnuite. În acest caz, cel mai bine este de a alege o rochie simplă într-un stil clasic și completează-l cu accesorii luminoase. Nu uita, de asemenea, despre pantofi și geantă de mână. Totul trebuie să fie în armonie unele cu altele.

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

alb-negru cu ornamente

stil de rochie

Răspunsul la întrebarea, ce rochie să poarte la o nunta, aceasta poate să nu fie aceeași pentru diferite fete. Unii oameni sunt de lucru slab, iar cineva va fi mai bine pentru a alege un costum neajutat. La nunta, nu există limitări stricte cu această ocazie. Singurul lucru pe care ar trebui să fie evitată, deoarece aceasta rochie magnifica. În caz contrar, veți fi în competiție cu mireasa, iar acest lucru nu poate fi permis.

De asemenea, este demn de amintit regulile elementare ale moralității. Ca regulă generală, la astfel de sărbători, există oameni de diferite generații. Prin urmare, decide ce rochie să poarte la o nunta, rețineți că nu este prea provocator. Mini sau un decolteu adânc ar fi nepotrivit. Și dacă sunteți de planificare o nunta în biserică, este de dorit ca ambii umeri au fost acoperite. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza o pelerina.

Ce rochie să poarte la nunta (poze)


toamna și iarna poate fi o alternativă bună la rochia creioane din tesatura densa

rochie de culoare

Atunci când alegeți o rochie pentru nunta, în primul rând ar trebui să acorde o atenție la pasteluri delicate. Este cei care sunt cele mai potrivite pentru această ocazie. Mireasa este în rochie de lux alb, dar prietenii ei vor completa imaginea din tinutele ei. În general, tradițional pentru nunta sunt considerate nuanțe deschise.

Dar costumul este culori strălucitoare și vii - roz, albastru, verde, violet. Ar trebui să evite roșu, deoarece va uita la această sărbătoare prea provocatoare, și, uneori, chiar vulgar.

Rochie costum alb pentru o nunta nu este întotdeauna. Este o bună șansă ca o astfel de rochie, vă va crea o concurență cu mireasa. caz excepțional este atunci când adăugați o rochie albă, cu accesorii luminoase. Dar, dacă nu sunteți sigur, este mai bine să abandoneze această schemă de culori. Alternativ, puteți vedea un roz pal, pal tonuri de albastru violet sau galben pal.

Inchis si negru, nuanțe de maro și alte de acest tip de nunta este mai bine pentru a minimiza. În unele cazuri, rochia clasica puțin negru este importantă, dar numai cu condiția ca acesta va adăuga elemente colorate.

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

alegerea unei variante de culoare închisă, asigurați-vă că a fost elemente luminoase

Sfaturi martor

În ceea ce privește martorul, se poate urmări, de asemenea, toate recomandările de mai sus. Dar alegerea ei de a rochie ar trebui să fie abordată cu mai multă responsabilitate, deoarece împreună cu mireasa pe tot parcursul zilei va fi în centrul atenției. Prin urmare, este important să fie perfectă. În primul rând, rochie ar trebui să stea chiar pe figură. În plus, acesta trebuie să fie neapărat în armonie cu culoarea și deciziile de stil sărbători. Nu trebuie să uităm că rolul martorului sugerează o activitate, de aceea este necesar ca hainele și pantofii sunt confortabile.

În plus față de rochii și pantofi înainte de nunta ia în considerare cu amabilitate de păr și machiaj. Întreaga imagine ar trebui să fie integrală și armonioasă.

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

rochie albastră cu bretele

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

negru cu imprimeu floral și mâneci lungi

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

galben în stil grecesc

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

rochie cu bascii

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

Rose Multistrat PCB

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

formă-montaj, un umăr

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

scurt fata rochie lunga din spate

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

satin de culoare violet deschis

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

fara bretele roz

Ce rochie să poarte la nunta (poze)

luminos-montaj rochie strânsă cu o floare decorativă pe umăr

Îmi place foarte mult atunci când mireasa se determină schema de culori pentru nunta si domnisoarele de onoare. Am fost recent la o nuntă în cazul în care domnișoarele de onoare au purtat rochii lungi nuanțe portocalii și coral. Bright și frumos.

  • Am comandat la rochii de mireasa lor pentru domnisoarele de onoare același blând - albastru. Rochii au fost pe memoria lor de nunta noastră. Mama ei și mama ei soț, de asemenea, ne-am îmbrăcat în rochii albastre. Au fost imagini foarte frumoase.

  • Totul este bine! Vă mulțumim! Doar rochie încă își pune, și nu purta. Rochie poate fi un copil.

  • Culoarea rochiei - principalul parametru de alegere pentru o rochie de mireasa. Cred că alb-negru nu este potrivit pentru ceremonia de nuntă, dacă sunteți o domnișoară de onoare. De fapt, îmi place ideea de rochii de aceeași culoare deschisă în stilul ceremoniei de nunta, de exemplu, nunta violet. Mireasa - o panglică violet pe o rochie alba, mirele - gaalstuk. Sala este decorat cu bile mov, panglici, flori si domnisoarele de onoare se imbraca violet.

  • El a dobândit o rochie de dantelă roșie, iar în articol este scris că culoarea roșie nu este recomandată.
    Este interesant faptul că pe ruj? Care ar trebui să fie culoarea?
    Fetele, spune cuiva au fost invitați la o nuntă în roșu. așa cum arăta din exterior?
    Astept raspunsurile inainte de nunta timp de patru zile!