Ce poate fi diluat vopsea de ulei

Vopsea de ulei poate fi diluat numai în teorie. În cazul în care floarea-soarelui plantate sau ulei de rapita, vopsea, desigur, devine mai puțin densă, dar va trebui să aștepte până când vopseaua se usuca trei luni. Uleiurile de uscare sunt de obicei diluate vopsea de ulei, este special conceput pentru a dizolva vopseaua și se usucă câteva zile, mai degrabă decât luni. Și, în general, asupra secolului 21, au existat mult timp și solvenți și băuturi spirtoase minerale. Dacă doriți să rasa vopsea de arta, mai degrabă decât de construcție convențională, în timp ce în formă și pinen, este fabricat din ulei de semințe de in și terebentină și doar pentru vopsele decorative este aplicată, iar pictura suprafețe mari, prea scumpe pentru a fi diluate pinen, solvenții au mult mai ieftin. Un număr mic de artă vopsea nepoata mea încă de ulei de pin, uneori, de divorț, dar, de asemenea, nu ieftin. Acetona, în orice caz, nu poate fi diluat vopsele de ulei - laminate. Curățați urmele de vopsea de ulei se poate cu ușurință acetonă, dar a terminat este imposibil să se dizolve.

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Vopsea de ulei este așa-numita ulei care este diluat cu ulei. De obicei, acest lucru se face folosind ulei de in, care este, de asemenea, numit de lemn sau, ulei de cele mai multe ori, semințe de in. Dar, în absența uleiului de uscare pot fi utilizate și alte uleiuri vegetale, cum ar fi rapita sau floarea-soarelui. Cu toate acestea, vopsea, divortata aceste tipuri de uleiuri, de multe ori se usuca mult mai mult.

În afară de ulei, vopsea de ulei poate fi diluat cu ulei tip lac rășină „pinen“, precum și diferite tipuri de solvenți, spirt mineral, terebentină sau acetonă.

mijloace populare pentru cultivarea de vopsea de ulei este uleiul din semințe de in și minerale băuturi spirtoase. Din experiența personală, aș spune că, în loc de ulei de uscare pentru cultivarea de ulei vopsea este posibil să se aplice un lac de ulei-rășină. Uleiul de in este în valoare de un pic mai scump, dar lacul din ulei de rășină pentru a cumpăra este mult mai favorabil, iar calitatea nu este inferior la uscare ulei. Am plantat o vopsea lac de lumină marcate cu „C“, dar pentru vopsea culori inchise de unghii cele mai potrivite marcate cu „T“.