Cât de repede vânt părul la domiciliu

Nu toate fetele sunt dispuși să facă Perm. Procedura are un impact negativ asupra părului, ceea ce le face slab și plictisitoare. Cu toate acestea, la evenimente importante fiecare femeie vrea sa arate uimitor, indiferent dacă este vorba de o petrecere corporate sau cina cu un iubit. Nu neapărat pentru a vizita salonul pentru a obține bucle frumoase. Luați în considerare modalitățile de bază de curling la domiciliu.Cât de repede vânt părul la domiciliu

Cum la vânt de fier de păr

Experții au dezvoltat mai multe opțiuni pentru a încheia fier de păr, dar pregătirea înainte de procedura este aceeași.

Spălați-vă părul, aplica un balsam sau o mască, se usucă prin suflare, pieptene bine. Cover înseamnă încuietori cu funcția de mousse termică și styling, apoi așezați fierul de călcat părul încălzit la 160 de grade.

 1. Împărțiți părul în 4 bucăți egale în cruce, ei ucid clemele de frizerie. Glisați creasta plat de la un templu la altul, apoi face despărțire.
 2. Se dizolvă o secțiune, împărțiți-l în 3 fire.
 3. Ia fierul de păr și țineți Curl puțin peste mijloc, la un unghi de 90 de grade. Faceți o rotație în jurul axei sale, și apoi porniți fierul de călcat vertical și încet modul de lucru în jos. Se repetă mișcarea cu alte direcții.
 4. Se dizolvă părul pe de o parte, repetând manipularea anterioară.
 5. După ce ați înfășurat tot părul, du-te peste ele cu degetele, imitând mișcarea crestei, și se presară cu lac.
 1. Ia un fir subțire de aproximativ 5 mm în diametru. Înșurubați-o frânghie în sensul acelor de ceasornic, apoi continuați instalarea.
 2. Utjuzhkom mers pe jos pe toata lungimea de fire răsucite, placa de comprimare este mai puternică decât de obicei. Ai nevoie de un fix bun fiecare fir de păr care tunsoare nu este rupt.
 3. Face acest lucru cu fiecare buclă fără proces leneș fire subțiri. Rezultatul final remediați puternic lac.
 1. Împărțiți părul în 4-6 bucăți, ucide clemele. Se separă secțiunea una și să ia grosimea medie a firului.
 2. Fixați fierul de călcat părul să se onduleze sfârșitul și rotiți-l în sens antiorar, la fel ca în înfășurării pe curling.
 3. Ajunge la zona rădăcină și o pauză de 30 de secunde. trage cu grijă mai departe, nu atingeți mâinile.
 4. Face același lucru cu restul parului. Este mai gros alegeți încuietori, cu atât mai mare va fi bucle.
 5. Acoperiți lac de păr de fixare foarte puternica, deoarece cu această metodă de stivuire bucle floare rapid.

Cum sa vânt parul de pe pânză

Se spală capul cu șampon, balsam apoi clătiți. Lăsați părul să se usuce în mod natural, acestea ar trebui să fie umed în momentul procedurii.Cât de repede vânt părul la domiciliu

Acum trebuie să pregătească o cârpă. Puteți utiliza un vechi T-shirt, foi, ciorapi sau șosete. Se taie tesatura în fâșii subțiri de 3 cm lățime.

 1. Împărțiți părul în mai multe fire subțiri. Ia-o pânză, a pus vârful buclat și cravată un nod în materialul textil la mijlocul ei la sfârșitul ferm așezat pe scaun.
 2. Șurub de blocare sensul acelor de ceasornic. Când urca în sus, cravată un alt nod la zona de rădăcină. În acest mod simplu șurub restul părului și strângeți.
 3. Tie o esarfa pe cap sau să poarte o eșarfă pentru firele de păr nu este rupt și nu a lipi în direcții diferite.
 4. Păstrați zdrențe nevoie de toată noaptea, astfel încât să fie pregătit să disconfort în timpul somnului.
 5. Trezirea dimineața, și să refacem un viraj, fii atent, parul poate fi înfășurat în jurul țesăturii și încâlcit. Spray lac de fixare slab coafura, păr și fără o lungă ședere.

important
Nu trebuie să lega un al doilea nod în zona de rădăcină, vă puteți opri la mijloc sau doar la vânt câteva sfaturi.

În funcție de cât de gros să luați componenta originală a părului se va transforma în mari sau mici.

Cum înșurubate Curling

Se spală părul cu șampon și se clătește cu aer condiționat, prosop uscat mai întâi, apoi un uscător de păr. pieptene cu atenție fiecare secțiune de păr, aplică spumă de căldură mijloace de protecție și stil. Turn forcepsul, așteptați încălzirea la 170 de grade.

Cât de repede vânt părul la domiciliu

important
Comb catenar fire este recomandat atunci când aveți nevoie pentru a face pufos de păr. În mod evident bucle într-un astfel de caz, nu s-ar discerne.

Bucle persistente obținute inițial în șuvițele subțiri. Dacă doriți să obțineți valuri moi separa curburii este de 1,5 ori mai groase.

Cum de a vânt uscator de par

Spălați-vă părul, utilizați un balsam sau o mască. Se usucă prosop șuvițe, stoarcere-le cu grijă. Acoperiți părul cu o funcție de mijloace termice și se aplică mousse. Se prepară un diametru mediu pieptene circular.

Cât de repede vânt părul la domiciliu

 1. Împărțiți părul în șuvițe de mai multe grosimi diferite, fiecare dintre ele ucide crab sau clema de coafură.
 • Ia-1 de blocare, ridicați-l și țineți pieptene la rădăcini. Începe să Rǎsuciți pe ea întreaga lungime a mișcărilor ei înșiși, sau pentru sine, după caz.
 • Porniți uscătorul și uscați prima șuviță de păr, parul nu ar trebui să fie umed atunci când eliminați pieptene, sau stilul de păr se dezintegrează rapid.
 • Este înfășurat pe un pieptene fiecare fir. În cazul în care nu este convenabil să o facă cu degetele, blocați peria la vârful și înșurubați-l. În acest caz, va fi greu să descâlcească curbarea după instalare.
 • După tunsoare este gata, ridicați fiecare blocare și să stropească cu lac la rădăcini pentru a da volum. Instrumentul este, de asemenea, aplicat pe întreaga lungime pentru a fixa rezultatul.
 • important
  În timpul instalării este utilizarea acceptabilă a fagurilor de diferite diametre.

  Suvite blocați în direcții diferite, arata foarte impresionant, nu neglija acest Consiliu.

  Nu aveți nevoie pentru a vizita salonul și să plătească 2500 de ruble pentru ambalare. Selectați opțiunea corespunzătoare, în funcție de ceea ce este la îndemână. Dacă există un fier de păr, dar nu există nici un ondulator, face un fir de păr efect la modă „umed“. Dacă curling nu, nu călcarea, a crea un stil cu un uscător de păr. Vei cuceri toate noul lor drum!