Cât de mulți ani pisicile și câinii trăiesc

Pisicile cu îngrijirea adecvată pentru a trăi până la 20-25 de ani. Câini cu îngrijirea adecvată, în funcție de rasa. Exista rase care lasă foarte devreme în 8-10 ani, și 10 de ani este încă foarte bun, este în primul rând un câine uriaș - câinii germani sau danezi, câini Bordeaux, neopalitano Mastiff, St. Bernard. câini de talie mare - Ciobanii, Labradorii, Rottweiler, Stafford, Malamutii și altele sunt trăi până la 14-18 de ani, dar cu dreptul de tratament. Despre câini de talie medie și mici este greu de spus, dar unii trăiesc într-adevăr de până la 20 de ani. Din păcate, la pisici și câini cu vârsta apar la ficat si boli de rinichi, prostatita, si oncologie, si multe altele.

Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

Toți prietenii mei pisica a trăit 24,5 ani. Adevărul este a treia parte a vieții sale, el a fost foarte vechi și mai Chinuit decât a trăit. Animale și în mijloc, am nesimțiți (câini și pisici) traiesc 10-12 ani, iar jumătate curte sau pur sange 12-16 ani. În cazul în care cursul nu se produce pentru a le ce unele accidente sau boli grave. Trăiește în casă, mergând pe străzi, mâncând din tabel (atunci când proprietarii neglijent :)). Acum doar patru cabină de duș :). Din păcate, se întâmplă că mor - persoane ucise, au existat cazuri în care vehiculele au scăzut sub. În general, la fel ca toți ceilalți oameni.


Cât de mulți ani pisicile și câinii trăiesc

Speranța de viață medie a pisicilor în vârstă de 15-17 ani, cu grija si pisici de nutriție adecvată poate trăi în mod semnificativ mai mult. Guinness Book of Records acordează pisica a trăit la 38 let.Srednyaya speranței de viață câini depinde de rasă. câinii de talie mare trăiesc 9-12 ani, mici - 12-19 ani.