caracteristici faciale apă termală, gătit la domiciliu

caracteristici faciale apă termală, gătit la domiciliu
În acest articol vom descoperi proprietatile curative ale apei termale pentru față. Veți învăța, de asemenea, cum să-l gătească-te acasă și secretele de bază ale aplicației.Apa termală a devenit foarte popular în ultimii ani. Acesta este folosit nu numai pentru recuperarea întregului organism, ci pur și simplu pentru scopuri cosmetice. Datorită efectului său curativ remarcabil elimina toate neajunsurile pielii și contribuie la întinerire ei.

Acțiunea apei termale de pe piele

caracteristici faciale apă termală, gătit la domiciliu


Un efect remarcabil al acestei apă a fost dovedit, deoarece compoziția sa # 8213; este complet natural al apei din surse subterane. Extrage sale deja cald (aproximativ 30 de grade), care vorbește despre efectul unic și de vindecare. Compoziția sa bogată în oligoelemente, cum ar fi iod. calciu, magneziu și alte minerale benefice. Ele ajuta la menținerea funcției de protecție normală a întregului corp și au un impact pozitiv asupra restaurarea pielii. Mulți oameni care folosesc această apă, au văzut deja rezultatele și nu încetează să acorde prioritate acestei facilități minunate.

Pentru a afla efectul apei termale de pe piele, să ne uităm la ea mai multe proprietăți utile:

 • Acesta ajută la eliminarea uscăciune excesivă a pielii. Mă bucur să-l folosească în sezonul cald, în special în timpul soare pe plaja, mai ales atunci când pielea este foarte cedat la influența razelor nocive ale soarelui. De asemenea, apa termală poate fi folosită după tăbăcire, atunci când organismul devine uscat și friabil;
 • hidratează perfect fata in timpul zilei, atunci când pielea poate fi supusă la diferite influențe de mediu (vânt, îngheț, praf, impact asupra mediului, etc ...);
 • Este folosit ca un make-up înainte de aplicare, și după. Acest lucru va ajuta la pastrarea prospetimii mai lungă și pentru a asigura o aplicare uniformă;
 • apă termală îmbunătățește circulația sângelui la față. prin care celulele primesc oxigen si substante nutritive maxime. Acest lucru ajută să se asigure că previne apariția ridurilor, iar pielea pentru o lungă perioadă de timp rămâne tânără și atractivă;
 • Se curăță pielea de grăsime excesivă;
 • Folosirea regulata a apei termale îndepărtează de pe fața de roșeață și acnee;
 • îmbunătățește în mod semnificativ ten, pentru că datorită marii compoziției oligoelementelor epidermă primește toate substanțele nutritive necesare.


 • Cum de a alege apa termala?

  caracteristici faciale apă termală, gătit la domiciliu

  Fotografia arată cum se utilizează apă termală


  Alegerea apă termală în magazine cosmetice este foarte important să se știe despre variații și efecte asupra anumitor pielii sale. Datorită compoziției sale va depinde de efectul. Deci:

  1. Hipotone. Această apă termală, care în compoziția sa are o mulțime de sare și este potrivit pentru tenul gras si sensibil. Promovează curatare profunda a pielii si are un efect antiseptic.
 • Hipertensivă. Apa este bogată în săruri minerale și este cel mai frecvent utilizate pentru pielea uscata, care are nevoie de umiditate constantă.
 • Izotonice. Compoziția apei termale este bogat într-o varietate de substanțe minerale utile. Și într-un complex, acest Vodicka îmbunătățește starea tuturor tipurilor de piele, cu orice probleme.

 • Prin urmare, pentru a obține efectul maxim al apei termale, ar trebui să vadă un specialist, cosmetician, care este bine versat în acest sens.

  Prepararea apei termale în casă

  apă termală pot fi achiziționate de la orice magazin de frumusete. Cea mai comună este sub formă de spray-uri, pentru că de aceea este foarte comod de utilizat și vă puteți purta mereu cu ei. După cum sa menționat deja, apa termală din compoziția sa este foarte similar cu minerale. Se poate face cu ușurință la domiciliu, aveți nevoie de a face cu apa minerala de obicei pentru a elibera gaze. Astfel, toate mineralele grele și sare în plus și se evaporă în acțiunea sa, va fi o alternativă simplă la apa termală.

  Pentru a întări efectul său asupra pielii, în apă minerală, puteți adăuga decocturi de plante diferite. De exemplu, după câteva ore, acesta va fi eliberat din toate gazele adăugarea la bulionul de mușețel, gălbenele sau mentă. Veți obține o cremă hidratantă excelentă și demachiant pentru fata. Ca atare vodichku pot fi înghețate în forme pentru gheață și în fiecare seară pentru a șterge această față bulion înghețat. efect uimitoare fata curat și proaspăt este oferit.

  Un bun efect de curatare a compus, de asemenea, apa de origine termică cu suc de lămâie (1 la 3 litri de apă au nevoie de a # 9472; 4 linguri suc de lamaie ..). Este cel mai bine dacă vă păstrați această compoziție într-un flacon cu un spray. Astfel, va fi confortabil de utilizat și ușor de transportat. Într-un alt caz, apa poate fi pur și simplu stocate într-un borcan de sticlă și ștergeți feței, tamponul de bumbac îmbibată.

  Dacă se dorește, puteți utiliza diferite uleiuri esențiale, care nu va spori doar efectul, dar datorită aroma placuta va ajuta să se relaxeze.

  Prețul apei termale pentru fata

  caracteristici faciale apă termală, gătit la domiciliu


  Costul acestei ape la nivelul feței și corpului variază în regiunea de la 150 până la 500 pe 150 ml, desigur, avantajoase pentru a cumpăra un volum de 300 ml. Iată câteva exemple de prețuri (20/02/15, rata # 8213; 62 ruble per dolar):

  1. apă termală, „Eu sunt cel mai“ pentru fata, 150 ml, prețul # 8213; 178 ruble.
  2. La Roche-Posay, 150 ml, pret # 8213; 388 ruble.
  3. EvoLuderm «Eau Pure», valoare 150 ml flacon # 8213; 210 ruble.
  4. Vichy «Eau Thermale» de la L'Oreal, 150 ml, pret # 8213; 444 ruble.

  Cum să nu folosiți apă termală, efectul său asupra pielii nu poate fi subestimată. La urma urmei, numai natura ne poate da ceva care ne va face frumos și sănătos, fără nici un pericol pentru sănătate. Încercați, experimentați și alegeți drumul spre utilizarea acestei ape de vindecare. Vei fi surprins cât de ușor este să fie atractiv!