Ceea ce amenință sarcina și psoriazis, tratamente psoriazis in timpul sarcinii, psoriazis după nașterea copilului decât

Sarcina și psoriazis marcate influență reciprocă asupra reciproc. Femeile cred ca psoriazisul apare in timpul sarcinii este mult mai ușor decât a fost înainte de apariția acesteia, astfel încât fetele cu această patologie nu vă faceți griji cu privire la gestația.Ceea ce amenință sarcina și psoriazis, tratamente psoriazis in timpul sarcinii, psoriazis după nașterea copilului decât

Psoriazisul în timpul sarcinii: dacă este periculos

Pericolele de psoriazis în timpul sarcinii și dacă psoriazisul afectează concepția copilului - aceasta este problema principală, care este ridicată de fete tinere cu această boală, care se pregătesc pentru maternitatea viitoare. este de asemenea interesant să știu un om ca psoriazisul afectează concepția, dacă psoriazisul este transmis de la tată sau copilul care nu poate fi frică. Există psoriazis psoriazis periculoase, în timpul sarcinii și modul în care aceasta poate afecta copilul nenăscut? După cum puteți vedea, întrebări cu privire la acest subiect mai multe întrebări decât răspunsuri.

Psoriazisul în timpul sarcinii nu diferă de agravare cursul, dar o treime dintre femei boala este, de fapt a continuat cu agravarea simptomelor. Afectată este în primul rând modificarea nivelurilor hormonale. După cum știți, sub influenta hormonilor exacerbate multe boli cronice, inclusiv psoriazis și.

Medicii nu a dat exact afară, din cauza unei modificări a hormonului exacerbat boala, dar în cele mai multe cazuri, în jurul valorii de progesteron vina. Acest hormon suprima sistemul imunitar si boala mai multe atacuri pentru forțele de securitate slabe. Medicii examinat dacă psoriazis asupra sarcinii la pacientii cu psoriazis afecteaza, și a făcut o concluzie încurajatoare - exacerbarea psoriazisului in timpul sarcinii sau în orice fel de periculos pentru sănătatea femeilor în perioada de gestație. Are psoriazisul este transmis de la mamă la copil - aici, de asemenea, vă poate argumenta în mod clar că copilul rămâne în condiții de siguranță și psoriazis la copii. în toate probabilitățile, nu vor, pentru că riscul de predispoziție doar 5-10 la suta.

Ceea ce amenință sarcina și psoriazis, tratamente psoriazis in timpul sarcinii, psoriazis după nașterea copilului decât

Psoriazis în timpul sarcinii

Psoriazisul in timpul sarcinii are o mai ușoară în majoritatea femeilor care sufera de aceasta boala. Acesta a fost în acest moment este stabilizată în patologie, acută se întâmplă mai puțin și mai puțin. Sunt femei care au trecut postpartum psoriazis, și toate au uitat de boala. Sarcina și psoriazis nu au adus complicatii la mai mult de două treimi din femei. In primul trimestru de psoriazis in timpul sarcinii nu ascuți deloc, iar al doilea și al treilea - o boală însoțită de o pigmentare scădere și descuamare, zone de leziuni a scăzut, unele dintre ele au scăzut în mod semnificativ keratinizare - crusta devine mai subțire, nu bătătorite, iar sub exfolierea a fost iluminată mai sănătos de caracteristicile lor de piele.Așa cum femeile remarcat în perioada de gestație, au recurs la o metodă specială de tratare a psoriazisului, deoarece boala nu au necesitat. Mai mult decât atât, au fost observate aceste caracteristici și acele femei care au avut psoriazis in timpul sarcinii de-al doilea și al treilea copil. Și unele femei au psoriazis in timpul sarcinii. dar a trecut repede, imediat după naștere. Medicii cred că sarcina a devenit un fel de stres provocat de boala.

Ceea ce amenință sarcina și psoriazis, tratamente psoriazis in timpul sarcinii, psoriazis după nașterea copilului decât

exacerbarea psoriazisului după naștere

Psoriazisul după nașterea copilului, de obicei, își schimbă forma fluxului său - în cazul în care boala mai devreme ar fi fost ușoară, dar acum lucrurile se schimbă. Exacerbare a psoriazisului după livrare poate fi în bolile pustular formă atunci când întregul corp este acoperit cu pustule. Localizează o astfel de agravare în zona abdomenului, în abdomen, în pliurile naturale ale pielii. Pustule înroșește, devin inflamate, senzația de mâncărime. În timpul exacerbare este mai bine să se adreseze la medic - medicul va prescrie medicamente pe baza de necesitatea de a corecta un fond hormonal.

Psoriazisul după naștere nu este toate femeile care suferă de această boală. Condiție este, de obicei, se deterioreaza din cauza faptului că în timpul sarcinii este mult îmbunătățită, iar femeile nu folosesc medicamente impotriva psoriazisului. Anulare droguri si la nastere si factori declanșatori sunt cele care provoacă exacerbarea.

Ceea ce amenință sarcina și psoriazis, tratamente psoriazis in timpul sarcinii, psoriazis după nașterea copilului decât

Psoriazisul în timpul sarcinii: Tratamentul

Tratamentul psoriazisului in timpul sarcinii - o etapă importantă a terapiei continue a bolii. În așteptare pentru copilul nu ar trebui să fie o pauză în terapie, pentru că este eliminarea de droguri provoacă deteriorarea bolii. Pentru tratamentul psoriazisului in timpul sarcinii se recomanda agenti nehormonale care recomanda medic, ținând cont de faptul că femeia se așteaptă un copil. Tratamentul psoriazisului în timpul sarcinii poartă un dermatolog, dar ar putea avea nevoie de consiliere ginecolog daca o sarcina apare cu caracteristici.

Femeile sunt prescrise creme hormonale pentru psoriazis in timpul sarcinii, componentele lor nu a afectat starea de sanatate a mamei insarcinate. Dacă unguentul de obicei nu este eficientă, loțiuni, creme și multe alte medicamente care pot ajuta în această chestiune delicată. Pentru tratamentul psoriazisului în timpul sarcinii ar trebui sa fie supravegheat de un medic și să nu schimbe droguri ilegal, înapoi la instrumentele de modă veche. Poate că este aceste medicamente sunt contraindicate și pot dăuna fătului.

Unguent pentru psoriazis in timpul sarcinii

Dintre toate mijloacele de unguent mai eficient pentru psoriazis in timpul sarcinii - acid salicilic, este utilizat în mai multe patologii ale pielii. Medicamentul nu conține în componentele sale compoziția hormonale și pot fi utilizate în psoriazis cronic și forma acută a bolii. Pentru a aplica, puteți lua un unguent cu două procente, care este amestecat cu vaselina pentru a atenua efectul. Cel mai bine este de a remedia aplicat pe piele înainte de a merge la culcare, dar în cantități mici. In mod normal, în timpul sarcinii unguent nu are efecte secundare, dar, uneori, mâncărime și alergii. În acest caz, preparatul este anulat.

Ceva mai interesant pentru tine: