Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

o ceașcă de cafea astăzi începe dimineața fiecare dintre noi. Cine - este ca o tartă, răcoritoare espresso. Altii prefera o arome de cafea luminoase, cu un indiciu de lapte și spumă cremoasă densă. Ai ghicit, este vorba despre o ceașcă de cappuccino. Și dacă magazinul de cafea este ușor să se bucure de o băutură, ceva care să-l gătească la domiciliu nu poate toată lumea. Considerăm modalitățile de bază pentru a crea un cappuccino clasic unic la domiciliu.Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Cafea cu spuma de lapte - un start bun al zilei

Câteva cuvinte despre băutură

În prezent, tratamentul cu spuma de lapte, nu este mai puțin frecventă. Lui știu cum să gătească și să servească în aproape orice oraș cafenea. Dar cum a făcut această combinație delicioasă de lapte și cafea?

Istoria creației

Cappuccino este originar din Italia. Data creării sale datează din secolul al 16-lea. Dar istoria apariției sale este învăluită în legende. Crearea unei delicatesă atribuit Ordinului călugărilor - Capucini. Conform unei versiuni, preoții purtau robe de hote maro si alb întuneric. Și când cafeaua cu spuma de lapte a devenit popular, toate vizual cu veșmintele sale asociate călugărilor capucini. Prin urmare, tratarea devine numele său.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Italia - locul de naștere al băuturii

Prin a doua legenda, reprezentanți ai Ordinului erau săraci. Cafeaua la momentul respectiv a fost foarte scump. Și să fie suficient de lung, au început să-l adăugați lapte. Rece, se va strica repede gustul băuturii. El a început să se încălzească. Odată din greșeală, înainte de adăugarea biciuit. Efectul de surpriză - delicios spumă de lapte a devenit un accesoriu în tratează cafea adevărate.

Alți istorici susțin că cafeaua neagră în Evul Mediu a fost considerată o „băutură a diavolului.“ De aceea, călugării au început să-l adăugați lapte. În urma a început să facă spumă de lapte bătut.

Așa cum a fost, de fapt, doar astăzi știm deja. Știm doar un singur lucru - gustul cucerit întreaga lume, și a devenit un accesoriu în meniul oricărui restaurant sau cafenea.

reteta clasica

Nu este nici o cafea cu lapte va fi numit cappuccino. In afara de aceasta are o compozitie latte, macchiato, latte macchiato, Mocha. Toate includ cafeaua neagră proaspăt preparată, lapte și spumă biciuit. Aici sunt doar o parte din ingredientele și metoda de preparare a băuturilor va fi diferit.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

In reteta lot clasic, în general, 150 ml de băutură. O treime din care - un espresso proaspăt preparată, o treime din al doilea - lapte încălzit, iar ultima treime - biciuit spuma de lapte ( „capota“). Pe partea de sus a spumei de multe ori „pudră“ ciocolată, nucsoara sau scortisoara.

Emit diferite tehnici de amestecare a ingredientelor. Din cauza acestui cocktail este „negru“ și „alb“. Primul se obține dacă paharul este mai întâi turnat cafea neagră, urmată de lapte și spumă de lapte. În al doilea caz, prima cupă umplută cu lapte, iar apoi se toarna un espresso in ea. Spuma pus invariabil pe partea de sus. diferite tehnici de gătit, practic nu se schimba gustul calitățile bunatati clasice.

Unii bautori de cafea utilizate pentru a prepara crema de lapte băutură grăsime, dar în rețeta clasică utilizată de lapte bogat în grăsimi. Treat servit la cald, la aproximativ 60-70 de grade Celsius.

Acest cappuccino - găti acasă

O parte din publicul de iubitori de cafea spun că acest lucru nu este posibil să se prepare un cappuccino la domiciliu - poate doar mașini de cafea. Dar să nu uităm că băutura originală a fost preparat fără utilizarea de echipament special într-o bucătărie convențională. Astfel, puteți încerca cu ușurință pentru a pune la cale o adevărată cafea cu spumă de lapte la domiciliu.

Cappuccino de la automatul de cafea

Acesta este cel mai simplu mod de a se bucura de o băutură la domiciliu. Dacă - proprietarul mașinii de cafea, puteți înlocui doar o ceașcă sub unitatea de scurgere, faceți clic pe modul de operare panoul de control și să aștepte. Nu uitați să umple acest lapte special rezervor! Aparatul în sine Brew espresso, se adaugă laptele și de a crea spumă.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Nu toate cafea - aparatul poate prepara o băutură în modul automat

Gătitul la domiciliu în Turku

Nu toate astăzi în bucătărie au supă de modă pentru prepararea diferitelor tipuri de cafea. Mulți, să se bucure de o băutură, utilizați turcii. Deci, se poate găti o băutură vechi clasic?

Raspunsul - categoric da. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de:

 • cereale măcinate de cafea neagra - 2-3 lingurite;
 • 250 ml de apă;
 • lapte 3,5% grăsime și mai mare - 80 ml;
 • mixer sau bătător;
 • zahăr, scorțișoară, ciocolată - gust.

Prima etapă a preparată boabe de cafea neagră. Efectuam acest lucru în Turku. Fall amestec adormit în ea, se umple cu apă, și 2-3 la căldură set. Se aduce la fierbere bea nu ar trebui. De îndată ce apare pe caimac și bule mari, scoateți căldura și turcul un pic răcit. După încălzit din nou. Un astfel de ciclu de acțiuni ar trebui să fie repetate de 6-7 ori. Boabe de cafea va da aroma lor maximă și aroma băuturii. În cazul în care fierbe, cafeaua va avea un gust amar. Dar unii bautori de cafea apreciază că este amărăciune în băutura preferată.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Cafea Turk nu ar trebui să fiarbă

A doua etapă de lapte încălzit. Când devine omit cald se amesteca manual sau mixer și începe agitare puternică. Nu ar trebui să aducă la fiert laptele! Continua sa amestecati lapte măturică până în vârful ei nu formează o spumă stabilă.

Vă rugăm să rețineți, fac obiect de metal nu mai mic adânc în lapte și nu atingeți partea de jos a vasului. Când este încălzit, se poate suda.După preparare, toate ingredientele, se amestecă-le începe:

 1. Se umple o treime dintr-o ceașcă de cafea neagră. Mai bine să tulpina printr-o sită la un cocktail cu semințe care nu au primit de la turci.
 2. Într-o ceașcă se toarnă o altă treime din capacitatea sa de lapte cald. Această așa-numita versiune „negru“. În cazul în care secvența de umplere a cupei pentru a schimba, vom obține o versiune „alb“ de bunatati.
 3. La sfârșitul gătit este portabil într-o spumă de lapte dens.

Acest preparat variantă de băutură clasică. La solicitarea cupei înainte de a adăuga lichide se toarnă zahăr după gust.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Se transferă cu grijă cafeaua spumă de lapte

spuma de top se poate presara cu ciocolată rasă, nuci și scorțișoară.

Gătitul acasă în jacheta - presa

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Franceză - presa este potrivit pentru prepararea diferitelor tipuri de cafea

O altă modalitate de a face cafea cu aer, spuma cremoasa la domiciliu, va fi capabil să-l facă într-un dispozitiv special. Franceză - stiri - mecanism format din recipient, capac și piston pe ea fix placa de filtrare. Pentru a prepara cafea, el insistă el și presa.

Se prepară un espresso în jacheta - trebuie doar să apăsați. Pentru a face acest lucru:

 1. Se toarnă amestecul pe fundul balonului. Este mai bine să ia acest grosier de cafea, așa că este bine Linger în piston de filtrare.
 2. Umpleți rezervorul de apă caldă. Nu se răcească apa fiarta, aproximativ 80 de grade.
 3. Să ne dea un lichid pentru prepararea cafelei puțin, pistonul apăsați.
 4. Expresso gata.

Cappuccino la domiciliu este mai bine să utilizați două franceză-press. Deci, vă puteți prepara cafea și lapte bătut cu telul paralel. Dacă al doilea dispozitiv nu este prezent, folosind un mod secvențial.

Biciuire la mantaua de spumă - este necesar să apăsați:

 1. Se încălzește laptele la temperatura dorită (50-60 grade).
 2. Se toarnă într-o unitate de balon.
 3. Noțiuni de bază viguros mișcat în sus și în jos pistonul. Prin deplasarea filtrului de lapte este biciuit într-o spumă stabilă.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Bate în mantaua de lapte - presa

pregătirea ulterioară a algoritmului este similar cu:

 1. La cerere, se adaugă zahăr la cupa.
 2. Consistently-l umple cu lichide fierbinți.
 3. Pune spuma.
la cuprins ↑

reteta rapida băutură

Dacă luați timp și bucurați-vă de băutura preferată încă mai doresc să utilizeze scopul expres de a crea delicatese. Nu este necesar să se agite laptele încălzit. Pentru a face acest lucru:

 1. Brew în Turku sau sacou - apăsați espresso.
 2. Se încălzește laptele.
 3. Se amestecă proporția de lichid în ceașcă.
 4. Utilizați crema gata făcute din sticlă, a cumpărat într-un magazin. puneți-le cu atenție pe partea de sus a băuturii.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Delicatete preparate cu cremă

retete originale Cappuccino la domiciliu

În afară de cafea clasic cu spuma de aer, vă puteți surprinde familia și oaspeții băutură făcută într-un mod original. Gustul este ușor diferit.

Cappuccino cu zahar vanilat

Reteta clasica de zahăr acolo. Dar mulți un dinte dulce preferă să-l adăugați la un tratament favorit. Mai ales băutură gustoasă este obținută după adăugarea de zahăr vanilat.

va crea un algoritm similar. Singura diferență - este adăugarea de zahăr este încă în procesul de preparare a delicatese. Pentru a face acest lucru:

 1. Înainte de încălzirea laptelui în recipient cu el se toarnă câteva linguri de zahar vanilat.
 2. Fierbea se încălzește lichidul și măturică.

Cu adaos de spumă de lapte zaharoză este stabil, se va menține forma mai bine atunci când sunt transferate în ceașcă. Pe o spumă similară poate chiar desena imagini, asa-numitele latte art.

Cappuccino cu miere și vanilie la domiciliu

Dacă doriți să-și diversifice paleta de gusturi băutură, utilizați această rețetă originală. Cu noile componente ale unui tratament „scânteie“, favorit cu note neașteptate de aromă.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Vanilla oferă băuturi clasice gust original și aroma

 • lingură de cafea măcinată;
 • 80 ml de lapte;
 • lingură de miere, mai bine decât în ​​stare proaspătă;
 • pod de vanilie;
 • Turk, un mixer sau un sacou - presă.
 1. espresso Produsă în Turku absolut precum metoda clasică de preparare a băuturii.
 2. În laptele de încălzire înainte de a adăuga miere de albine. Este mai bine pentru a fi mai proaspata, consistență mai lichidă, fără elemente de zahăr.
 3. La un amestec de miere și lapte am curățat cereale de la Vanilla pod.
 4. Se încălzește lichidul și măturică.
 5. Apoi se amestecă totul într-un bol, în proporțiile clasice.
 6. Pentru semințe de vanilie care nu sunt incluse în băutura finită, se adaugă într-o ceașcă de lapte, a trecut prin sita.

Într-un astfel de tratament nu este necesar să adăugați zahăr, se va dovedi dulce datorită prezenței în ea de miere. Aroma te va surprinde. Vanilie face minuni cu gustul său.

Spuma se presara cu ciocolata neagra rasă sau nucșoară.

adaugă topping-uri

Dacă se dorește, se poate adăuga trata diferite umpluturi: caramel, siropuri, ciocolată caldă.

Acorde o atenție! Cappuccino nu ar trebui să fie adăugate sucuri. Datorită prezenței acizilor în băutura din lapte poate încreți.

Toppings face mai bine să nu trateze la rece și la temperatura camerei. Ei se toarnă în paharul după espresso negru, dar lapte fierbinte.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Glazuri pentru cafea cu spumă de lapte pot fi diferite

O altă metodă de preparare a unei băuturi cu umplutura este de a utiliza un agitator:

 1. Într-un shaker se toarnă cafea proaspăt preparată, lapte cald și un material de umplutură.
 2. Toate se amestecă bine și se toarnă într-o ceașcă.
 3. Top lactate răspândit spuma densa.

Gustul acestei băuturi, cu umpluturi vor fi mai omogene și neobișnuite decât atunci când am adăugat doar topping-uri într-un espresso fierbinte.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Cafea cu lapte, puteți utiliza orice Shaker

Desen pe piele (latte art)

Tehnologia de desen de imagini pe cafea spuma numita latte art. Dar este destul de aplicabil spumei de pe cappuccino.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

O altă modalitate de a aplica modelul pe spuma de cafea - un agitator special pentru cacao - pudră

Surprindeți-vă o ceașcă design original de cafea cu spumă de lapte. Cele mai simple cifre pe ea poate reprezenta chiar și un începător:

 • inima. spumă de lapte umple întreaga suprafață a paharului, o scobitoare sau un desen băț subțire este finalizată înainte de inima;
 • mere. O cantitate mică de spumă care formează tulpinii la marginea paharului. In centrul unui cerc care formează spumă. Puteți suplimenta frunzei;
 • floare. Se umple o distanță cupe spumă semicerc, apoi se toarnă recipientul de spumă agitare „șarpe“.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Exemple de desene lactic caimac

Cu abilitatea de a desena modele decorate în continuare cu o scobitoare sau o tijă ascuțită.

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Anual găzduiește competiții internaționale în arta desenului la cafea spumă de lapte

Cappuccino în rețetele de mediu video de familie

Această spumă de aer

Cappuccino este printre cele cinci cele mai populare băuturi din lume. Combinație de tarta fortifiant cafea, lapte și spumă de aer blând a câștigat inimile a milioane de fani lui. Bucurați-vă de clasic și vă gust un cappuccino, preparate de casă.