Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2018

Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
6 Impozitul pe venitul personal: impozit furnizat exemple de completare în cazuri individuale

FTS a amintit cum să completați calculul pe formularul impozitului pe venit 6-personale, la un plasture care trece, cu plata premiu în bani, asistență materială la naștere și, în caz de greșeli în calculul anterior.Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
Vești proaste pentru turiști: taxa de statiune si eliminarea bagajelor libere

Din luna mai a anului viitor, cetățenii care au decis să se relaxeze pe stațiunile românești pe drum, cazare și masă, în plus față de cheltuielile obișnuite, va trebui să se stabilească într-un buget de vacanță și încă să plătească taxa de statiune.

Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
Ofițerii fiscale și anchetatorii sunt de acord, care pot fi considerate „intruși fiscale“

Investigații Comitetul și Internal Revenue Service au elaborat linii directoare pentru stabilirea faptelor deliberată neplata taxelor și construirea bazei de dovezi.

Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
The Pbu „Politici contabile“ modificate

Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
Au existat liste de angajatori care trudinspektory vor vizita mai des decât altele

Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
Muncitorul a făcut apel pentru sotsvychetom la mijlocul anului dacă să recalculeze este necesară impozitul pe venitul personal

Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016
Factura actualizat: afla detalii

LA Yellin, economist, contabil

Cu toate acestea, mulți oameni vin la faptul că aceste reglementări sunt necesare în primul rând pentru ei înșiși - să realizeze cât de multe cheltuite efectiv de combustibil pentru călătorii de afaceri, și că „arde“ de dragul unor alte obiective șoferi. Da, și fezabilitatea economică a costurilor de combustibil, în care se ocupă cu inspectorii mai ușor pentru a confirma cu reglementările în vigoare.Vom vedea cum de a stabili standarde pentru costurile de autoturisme benzină pentru pasageri, luând în considerare modificările făcute vara trecută în cadrul Ministerului orientări de transport.

Uproschentsy privind „profitabilitatea-cheltuieli“ USN a dat vina pe costurile de achiziție a combustibilului la data plății către furnizor, indiferent de data cheltuielilor efective sale (write-off în producția sa de) Semnătura. 5 p. 1 lingura. 346.16. polițist. 1 pct. 2 linguri. 346.17 din Codul fiscal.

Elaborarea standardelor de combustibil

În primul rând, pentru a determina mai bine debitul de combustibil de bază pentru un anumit vehicul. Și apoi, în funcție de condițiile de funcționare a vehiculului pentru aplicarea acestora sau a altor coeficienți de corecție / corecție.

PASUL 1: Stabiliți rata de bază

Debitul de combustibil de bază - consumul său în condiții apropiate de ideal (fără blocaje și alți factori care împiedică mișcarea).

Există mai multe moduri:

Pentru a nu tulpina, de multe ori manualul de instrucțiuni contabile pentru a ține rata de bază de recomandări mintransovskih. Este mai ușor decât în ​​mod independent, măsurători efectua și studii.

PASUL 2. Setați ratele / suprataxe

În acest caz, de asemenea, mai ușor să se concentreze asupra recomandărilor Ministerului Transporturilor. Dacă valorile din interiorul lor cresc factori pentru un motiv oarecare, nu sunt mulțumit de organizația dvs., puteți face măsurători independente ale consumului de combustibil în timpul deplasării în condiții diferite.

spune cap

Utilizați datele privind consumul mediu de combustibil al calculatorului vehicul intern nerentabilă, deoarece consumul nu corespunde întotdeauna mașinii reale numărate. De multe ori, este puternic subevaluat.

Vedem cele mai populare factori:

  • „City“ - depinde de populația din localitate. De exemplu, atunci când numărul de peste 5 milioane de oameni pot utiliza coeficientul de până la 35% inclusiv n. 5 Recomandări metodologice. de la 1 la 5 milioane de persoane - 25%;
  • . „Age“ - de exemplu, pentru vehiculele mai vechi de 5 ani sau un kilometraj de mai mult de 100 de mii de kilometri pot fi aplicate la rata de 5%;
Normalizarea consumul de carburant pentru motoare - de autoturisme, revista „registrul», № 5 pentru 2016

Este suficient pentru a alege corect multiplicatori de la standardele mintransovskih - și va fi capabil să ia în considerare aproape orice combustibil într-un termen rezonabil

PASUL 3. Luați în considerare o rată finală (de lucru)

Pentru a face acest lucru, să ia rata de bază și coeficienții folosiți pentru a lua în considerare. În cazul în care mai mult de unul, este necesar să le rezume:

Rețineți că, în cazul în care rata de bază este stabilită de organizația independentă de măsurători de control, utilizarea unor factori de îmbunătățire pot fi nejustificate. De exemplu, utilizarea raportului de vârstă, atunci când măsurarea controlului efectuat pe o anumită mașină în același an, sau coeficientul de iarnă atunci când măsurarea consumului de combustibil a fost făcută în timpul iernii.

Documentați normele și coeficienții aprobate

Să ne uităm la un exemplu de modul în care o organizație poate stabili un standard al economiei de combustibil, în cazul în care se decide să efectueze în mod independent, un măsurători de verificare de fond, ci de a utiliza factorii de corecție recomandate de Ministerul Transporturilor (în cazurile în care utilizarea acestora este justificată). următoarele condiții:

  • Car - Lexus RX 300 este dotata cu aer conditionat;
  • kilometraj - mai mult de 110 de mii de km ,.
  • utilizate pe teritoriul Moscovei (populație de peste 5 milioane de persoane);
  • vară a înghețat făcut în vreme bună, atunci când instalația de aer condiționat este oprit.

Societatea cu răspundere limitată „Organizație“

Actul de stabilire a caietului de sarcini al consumului de combustibil

O comisie compusă din:
- președinte al Comisiei Alexander Ivanov - Director al "Organizație";
- membri ai comisiei:
- Petrov VS - Șef al departamentului de transport;
- Sidorov, OI - conducător auto

1. Concediat controlul vehiculului de dozare a combustibilului Lexus RX 300, stare. Numărul N878KK177, la un nivel de drum urban gratuit cu asfalt, fără blocaje de trafic.

Vom aplica normele adoptate de către

Consumul de combustibil de reglementare poate fi calculată ca produs al unui consum de combustibil și kilometraj vehicul de lucru:

Atunci când debitul efectiv nu depășește norma stabilită în organizație - întrebările adresate, contabile ia în considerare costurile în costul de litri de combustibil consumat. În cazul în care a petrecut ceva mai mult decât calculată de standard, pentru a aborda costurile de gestionare a combustibilului utilizat poate fi, de asemenea, luate în considerare, fără contabilitate pentru orice investigații suplimentare.

Cu toate acestea, în cazul în care excesul de mai substanțiale, are sens să înțeleagă motivele.

Unele organizații au stabilit o astfel de comandă: șoferul scrie nota de proprietate / explicative care indică posibile cauze ale consumului excesiv de combustibil.

Apoi, capul determină modul în care justificate cauzele acestor conducător auto, și dă un ordin de contabilitate, în care valoarea recunoscută drept cheltuială (în totalitate, în norma sau o altă sumă).

Poate că nu utilizați multiplicatori care urmează să fie utilizate în medii în cazul în care vehiculele dvs. sunt de fapt de lucru.

Alte articole din revista „Top Books“ la „auto“: