cadru cu efect de seră din tub în formă cu mâinile

Sere - este o mare oportunitate de a crește beneficiile dorite în ceea ce privește creșterea riscului. Acestea sunt diferite modele si materiale. Multi gradinari prefera sa sere din cauza profilului țevii, cu atât mai mult că pot face cu mâinile lor.Avantaje și dezavantaje

Tevi profilate Chemat, a căror secțiune transversală nu este circulară, dar alte forme sunt ovale, pătrate și dreptunghiulare. Ele sunt foarte comod de utilizat în construcții. Cele mai populare sunt țevi cu pătrate și secțiunea transversală dreptunghiulară, aceasta se datorează faptului că acestea fac de multe ori cadrele sere. Acestea sunt realizate din oțel: de obicei, carbon sau aliaj, inoxidabil mai puțin.

în formă de tub în formă ca un bloc de lemn, dar în structuri de construcții este mult mai profitabil - ușor, durabil, protejat împotriva coroziunii. Sere în formă de tub, și chiar a făcut propriile lor mâini, sunt mult mai ieftine decât fabrica, a cumpărat într-un magazin. În afară de cumpătare ei au o serie de avantaje.

cadru cu efect de seră din tub în formă cu mâinile

Dreptunghiulară (sau pătrat) geometrie secțiune transversală produce un efect interesant, cu greutate redusă proftruby asigura rezistența dorită a carcasei pentru focare și sere. rigiditate suficientă se realizează prin cele patru coaste ale conductei. O zonă mare de contact conectarea nodurilor adaugă încă rigiditatea ansamblului. cadru Detalii sera pot fi conectate prin sudură, șuruburi, bolțuri, cleme, posibilitatea unei combinații a acestor metode în construcția de sere cu mâinile lor, de asemenea, un avantaj. Proftruby vândute cu un strat rezistent la coroziune, care este foarte convenabil: nu mai este nevoie să se gândească pentru tine, cum să se asigure protecția cadrului (mânerul trebuie să plaseze felii numai).

Rama conductelor profilate prezintă avantaje incontestabile:

 • sa ușor de instalat și de demontat;
 • Design are o putere mare, cu greutate redusă;
 • Detalii sunt universale, ușor de încărcare și transport;
 • El nu se teme de stres fizic și mecanice mari.

Greutatea redusă a beneficiilor se poate transforma cu ușurință într-un dezavantaj dacă terenul și vânturi puternice nu stabilesc o seră pe o bază solidă.

cadru cu efect de seră din tub în formă cu mâinile

alege materiale

Nu este greu de facut rame sau sere, cu propriile lor mâini, în cazul în care pentru a alege materialul potrivit pentru ea. De obicei, selectat dintre lemn, PVC și oțel. Cu copac este frumos și destul de ușor să lucreze cu mâinile lui, este ușor de instalat, acesta este un material ecologic, dar nici un tratament va prelungi viața. Dacă sera este fabricat din policarbonat, acoperirea este în mod clar outlive cadru din lemn.

Cadru din oțel este de asemenea supusă la coroziune, deși este capabil să reziste la sarcini grele. țevi din PVC este puțin probabil să aleagă pentru fabricarea unei vile de sere cu mâinile lor, din cauza costului ridicat, cu toate că acest material este destul de mulțumit cu puterea lui, siguranță și durabilitate.

În căutare de material în principal turiști opresc pe tuburi de bază, iar acest lucru este de înțeles - ei fac sere cele mai fiabile. Ei nu ruginesc, poate rezista la sarcini grele, nu îndoiți sub zăpadă, pentru montare nu necesită echipament special sau experiență. In oțel tub rectangular din policarbonat montate cu ușurință datorită formei secțiunii a realiza cu ușurință elemente de articulații.cadru cu efect de seră din tub în formă cu mâinile

Procesul de asamblare și instalare cadru sere și în formă de tub. Atașarea elementelor cadrului.

Desenele și circuitul

În cazul în care proprietarul viitorului seră decis asupra materialului, este timpul de a alege forma. Alegerea nu este foarte mare.

 1. sera arcuit este frecvent utilizat pentru cultivarea plantelor mici. Este convenabil, deoarece nu aveți nevoie pentru a curăța acoperiș, nu zăbovi pe ea zăpadă și moloz.
 2. Sera tunel cultivate plante înalte (sau buclat ridicat). Dimensiunile standard: lățimea - 10 m, înălțimea - 5 m.
 3. Răsaduri sunt cultivate în teplichke piramida, este nevoie de foarte puțin spațiu pe teren, strădania îngust, în sus.
 4. Formularul Gable pare cel mai convenabil pentru cei care doresc să crească plante de diferite plan. Acesta oferă posibilitatea de a dispune în mod eficient loc în seră, se rezolva perfect în jos o planta inalta, si poate niveluri foarte compacte sau aterizare verticală găzdui fructe subdimensionate și fructe de pădure.
 5. cu efect de seră Pristennaja - este doar o jumătate de un fronton, și atașat la peretele clădirii existente.

Din tubul în formă este cel mai convenabil pentru a face casa fronton cu efect de seră - toate elementele parte se află în același plan. Acesta oferă suficient spațiu de lumină și plante diverse, în plus, permite instalarea de elemente suplimentare - uși, guri de aerisire. Munca ar trebui să înceapă cu crearea structurii circuitului, acesta permite vizualizarea gazdă prezentarea cu efect de seră sau o seră, pe care intenționează să construiască. Mai mult decât atât, acest sistem va ajuta pentru a determina dimensiunea optimă a serei, astfel încât să se facă un calcul corect al conductelor de tăiere. Și atunci ai nevoie pentru a face un desen cu toate dimensiunile de sere „casa“.

cadru cu efect de seră din tub în formă cu mâinile

Construcția cadrului

serei ușoară a conductelor de profil și policarbonat ar trebui să fie ridicat pe o fundație solidă. Acesta poate fi diferit: lemn, caramida, beton. Cel mai adesea astfel de sere face fundații din beton monolit l prevăzute ancora special pentru atașarea ulterioară a acesteia, în formă de tub. După întărirea betonului atașat la aceste ancore tub profilate cu o secțiune transversală de 40 mm, cu 20 mm, iar acesta va fi toate cadrele fixe. Apoi, trebuie să asambla cadru, montarea cadrului pe bază.

Punctul cel mai responsabil și important ar trebui să fie ansamblul de cadre de capăt, care sunt programate usa (70 cm lățime) și un ventilator (80 cm lățime). Ușă funcționează mai bine dintr-un tub cu o secțiune transversală de 40 mm, cu 20 mm, iar orificiile de ventilație să fie suficient de țeavă cu o secțiune transversală de 20 mm, cu 20 mm. Balamalele de pe rama poate fi instalat direct pe site-ul de asamblare.

cadru cu efect de seră din tub în formă cu mâinile

cadru de carcasă poate fi plasat la o distanță de 1 m unul de altul - rigiditatea și rezistența tuburilor ar face fără pierderea puterii de seră. Mai ales pentru că se conectează segmente de tub pătrat cu o secțiune transversală de 20 mm, cu 20 mm, acestea au devenit sudate la același nivel cu profilul principal. În cazul în care calculul a fost corect, policarbonat rovnenko se află pe cadru. Instalare terminat cadre începe cu sfârșitul cadrului la ușă. Acesta trebuie să fie fixe, sudate la baza celor două diagonalele de colț. După 10 cm de inflexiune plasată racordare orizontală a conductelor, care au nevoie pentru a fixa policarbonat.

Pas cu pas de instalare a cadrului cu mâinile.

Răsaduri cultivate pe un pervaz, incepe sa se intareasca, care transportă cutii în după-amiaza în aer liber. Pentru a evita arsurile pritenyayut răsaduri pentru a le proteja de lumina soarelui.

 • La începutul lunii mai începe la culturile de legume și verdeață, care din anumite motive nu au fost plantate în ultima lună. Aici vorbim despre aceste verdeturi si legume, cum ar fi morcovi, napi, ridichi, ceapa (pen), patrunjel, spanac, ridichi, marar, mazare, macris, coriandru, dovleac, varză chinezească.

 • Nu pulverizați îngrășăminte concentrate de grădină sau Vitriol - poate otrava polenizatori insecte. Pulverizarea poate fi realizată karbofosom, dar numai până când plantele cu flori în grădină, dacă este necesar.

 • În luna mai nu este prea târziu pentru vaccinarea de mere, dar tăierea pomilor fructiferi trebuie acum să fie amânată pentru toamna.

 • Este necesar să se facă tratamentul profilactic al plantelor de grădină împotriva bolilor: în primul rând prin pulverizare se realizează înainte de înflorire, a doua pulverizare se efectuează imediat după înflorire 1% Bordeaux lichid (100 g în 10 litri de apă).

 • Începe regulat tunderea gazonului. Pentru a face mai ușor de tăiat, trebuie să meargă pe gazon la momentul opririi. Dacă este necesar, să efectueze mortezat gazon de gazon și de a face îngrășământ. Nu este prea târziu pentru a planta un gazon nou sau de luncă cu iarbă.

 • Pentru soiurile pitice de castraveți, ardei, vinete și roșii subdimensionate din a doua jumătate a lunii este destul de adecvat cu efect de seră. Castraveți în sere sunt udate cu apă caldă până chiar în zilele însorite dimineața sau seara. În căldura de castraveți cu sistemul lor de rădăcină superficială a nevoilor de irigare într-o zi.