Așa cum am călătorit în Crimeea - odihnă în Crimeea 2019 comentarii - pagina

Crimeea, Abhazia, Turcia, Grecia sau Tai ?! Da, chiar Brikin Bor Ryazanschine Cum de a compara tipuri fundamental divergente otdyha.Komu șorici pepene verde, carne de porc, care hryaschik.Chto Kryma.Zemlya cu o istorie unică, floră, landshaftom.Voobsche cu o energie specială .Ezdil la mai multe mașini în limba ucraineană (la această mizerie în Ucraina), chiar peste zonele de așa-numitele ATO.5 strălucitoare zile în unic Odessa; la fel de mult în N.Svete (locuia în casa Golitsyn). Dar cea mai incredibilă: aproximativ o săptămână în rezervația naturală de la Capul Aya (lângă Balaklava) .Ranee dimineața, dar soarele este deja începe să se încălzească skaly.Pod oglindă stâncă mare (toate zilele cu puțin sau deloc vânt) .Yulka încă adormit în palatke.Ya face cafea, oua prajiti cu roșii și pertsem.V sute de metri ca un ceas pentru alimentarea familiei merge delfinov.I tăcere în jurul vă permite să auzi răsuflarea în creștere. Tu, marea, soarele și nimeni nu în acest paradis ascuns.

Din moment ce lucrez în sectorul de servicii, în Crimeea în sine de la naștere Eu locuiesc aici, foarte des se întâmplă cu mine să răspundă la întrebări cu privire la cazul în care cea mai bună vacanță în Crimeea, pentru a vedea ce, în cazul în care pentru a merge.

Fetelor, alege un loc de odihnă, dar situația este de așa natură încât citirea comentarii nu pot fi înțelese sau nu sunt făcute la comandă. Ne-ar dori să Evpatoria sau Yalta, dar judecând după comentarii, precum și toate plajele sunt închise pentru a călători în jurul valorii de Crimeea.

-dochitayte sundry la New World este un loc care merita vizitat. Scenery natura frumoasă, șampanie divină, ceea ce ar putea fi mai bine. După trecerea, dar cu imagini si frumusete paroma..takaya. Am mers imediat la o parte.