alb înroșiți a ochiului - principalele cauze ale inflamației

Cei mai mulți oameni cred eronat principalele albului cauza inrosirea ochilor „burst“ capilare. Dar problema este cel mai adesea în vasele de sânge ochi, și tot felul de boli, leziuni ale globului ocular sau în influența factorilor externi.Pentru a nu pierde din vedere, ai nevoie de timp să se consulte un oftalmolog sau terapeut, pentru a primi testate și tratamentul până când defectul nu este trecut în faza cronică.

Care sunt cauzele roșeață?

oboseala ochilor si roseata sunt frecvente - mai ales pentru cei care sta mult timp la calculator sau televizor. Apoi, apariția de disconfort indică amenințare la adresa vederii.

Uneori, motivul este uscăciune a globului ocular sau excesiv de udare lacrimile sale și lipsa de somn. Citirea într-o cameră slab luminată are, de asemenea, un impact negativ asupra formei exterioare a ochiului.

Există mai multe motive pentru natură externă, provocând un efect similar:

  • leziunile care sunt însoțite de ruperea vaselor de sânge din interiorul proteinei ochiului;
  • sensibilitate la soare pentru o lungă prezență în cameră, care este extrem de luminos;
  • contactul prelungit cu ochii cu un monitor de calculator fără întreruperi sau schimbarea activității, cauzând supratensiune, uscăciune - ochii în acest moment cu greu clipi, nu o lacrimă umezit;
  • prezența alergeni în organism sau reacție la vapori corozivi detergenți puternici pe bază de clor;
  • penetrarea suprafeței mucoase a ochiului țînțari mici, praf sau scame - orice corp străin.

Toate motivele de mai sus se aplică factorii externi care cauzează înroșirea ochilor proteine. Pentru a le elimina, nu are nevoie să facă eforturi speciale, dar un medic ar trebui să se aplice.

În cazul în care proteina ochi înroșiți și durere, ce înseamnă?

alb înroșiți a ochiului - principalele cauze ale inflamației
Cauza roșeață în acest caz, de obicei, are o natură inflamatorie. dar site-ul rana poate fi diferită. Atunci când inflamația conjunctivita afectează mucoasa, declanșată de viruși. În cazul în care bacteriile pielii, incepe sa se dezvolte toamna blefarită în ochi. Apoi, inflamate foliculi ciliare. Un alt motiv poate fi o agravare a glaucomului sau ulcer, care afectează corneei. procesele inflamatorii sunt însoțite neapărat de disconfort - durere apare, durere sau o senzație de arsură în ochi.Suferă de roșeață în ochi, durere, cei care își petrece cea mai mare parte a zilei la monitora.Eto asociată cu distanța incorect selectat dintre ochi și dispozitivul de supra-tensiune, ignorând primele simptome de boală, lipsa de pauze pentru a se odihni ochii. Dacă nu răspundeți la timp pentru o scădere a acuității vizuale, proteine ​​de ochi uscat și va deveni roseata permanenta, dureri în ochi va tulbura mai des.

Din ceea ce apare roșeață de proteine ​​ochi la un copil?

In copilarie, roseata apare brusc, sub influența diferiților factori:

Eritemul după lentila

Purtarea lentilelor de contact este considerat un substitut bun pentru cei care nu doresc să poarte ochelari sau timid. Datorită lor, oferă o corecție imagine stabilă, câmpul vizual este larg. Dar, uneori, manifestă unele caracteristici sau efecte secundare:

  • Aceasta se produce alergii - soluție de intoleranță în care este stocată lentila;
  • mucoasa se inflameaza - patogeni pătrund în ochi mai activ decât atunci când purtați ochelari;
  • proces inflamator incepe in cornee, datorită sensibilității sale ridicate, este uneori asociat cu primirea de droguri și de a reacționa la ele.

Motivul real este de a afla doar optometrist. Se crede că, după respingerea unei centrări de culoare roșie proteină lentile de contact de la sine, în cazul în care nu are legătură cu boala. În alte cazuri, veți avea nevoie de intervenție medicală.

terapii

Decide cu privire la metoda de a elimina roseata ar trebui optometrist, deci nu ezitați să apelați la el. Tratamentul va depinde de ceea ce a cauzat roseata, care a fost diagnosticat ca scăderea acuității vizuale.

picături pentru ochi

alb înroșiți a ochiului - principalele cauze ale inflamației
mijloace eficiente de roșeață a ochiului de proteine. Eliminarea nu numai ei. Picăturile facilitează trecerea senzații neplăcute de uscăciune. De obicei, prescrise pentru cei care petrec mult timp la un monitor de calculator, este într-un înfundat sau vice-versa într-o zonă bine ventilat.

Pentru a combate ochi uscat foloseste „lacrimi artificiale“ - picături, care compensează acțiunea glandelor lacrimale, formează un film protector care acoperă cornee. Acestea sunt folosite de două ori sau de trei ori pe zi pentru a calma roseata si oboseala. Daca roseata asociata cu infectie, lipsa de nutrienți în organism, se eliberează picături cu vitamine și componente de dezinfectare.

Utilizarea de contrast și comprese pe bază de plante

Aceste fonduri sunt disponibile, de asemenea contribui la îmbunătățirea procesului de vasoconstricție pentru a elimina inflamația lor, înroșirea ochiului proteinei. Este util să se impună pe pleoape închise bucăți de gheață sau de a le comprima bucata de tifon sau o cârpă îmbibată cu apă rece. Puteți alterna loțiuni rece cu cald, întărește viziunea, elimina roseata. În acest scop, menta, musetel, decoct de ceai de tei sau fără arome convenționale.

O nutriție bună