4 Consiliul, modul de a trata impotenta la domiciliu

Cum de a trata impotenta in casa si daca este posibil, la toate? Da, dacă ați găsit cauza încălcărilor existente și a dezvoltat o schemă clară de măsuri suplimentare pentru eliminarea disfuncțiilor sexuale.4 Consiliul, modul de a trata impotenta la domiciliu

Diagnosticul este primul!

Și care au angajat vreodată în diagnosticul unor astfel de tulburări, care trata impotenta, un medic? În primul rând, este medic-sexolog, sexolog, urolog. Prin urmare, primul lucru este, nu întârziere, se aplică expertului competent să efectueze o anchetă minuțioasă și să identifice cauzele disfuncției sexuale. Și poate fi o oboseală obișnuită, stres cronic și boli urologice ridicate (prezența inflamației în uretră, prostată, testicul), și astfel de procese patologice comune în organism, cum ar fi diabetul, obezitatea, ateroscleroza, hipertensiunea.

De multe ori cauza tulburărilor de potență este abuzul de alcool, fumatul, stilul de viață sedentar, activitate fizică scăzută, dieta nesănătoasă.

4 Consiliul, modul de a trata impotenta la domiciliu
Este important să înțelegem ce potența și ce încălcare manifestă. În sensul strict al cuvântului potența - este capacitatea unui om de a îndeplini pe deplin actul sexual. Într-un sens larg, conceptul de potență de sex masculin este inclus și tipul de constituție, care definește potențialul natural al omului în dragoste, sexualitatea lui și prezența dorinței sexuale, activitatea sexuală și durata actului sexual. Din toți acești factori, într-o mare măsură, calitatea relației va depinde de sexul opus, iar în cazul unor tulburări - și problema modului de a trata tulburări de potență.

Cel mai adesea, imposibilitatea de a avea contact sexual, adică impotenta, manifestată erecții reduse sau absente, ejaculare rapidă, și lipsa dorinței sexuale. Aceste tulburări pot apărea singure sau combinate între ele. Și cea mai frecventă tulburare care împiedică actul sexual, - o scădere erecție, adică, tensiunea a penisului in timpul excitarii sexuale, introducerea unui membru în tractul genital al femeilor, sau în îndeplinirea mișcărilor de frecare.

Decât pentru a trata impotenta si în cazul în care: la domiciliu sau într-o instituție medicală? Depinde de fiecare caz în parte și gravitatea încălcărilor existente. În cele mai multe cazuri, impotenta pot fi tratate la domiciliu. Numai uneori poate necesita o interventie chirurgicala pentru tulburari vasculare si boli ale tractului urinar, precum și instalarea de proteze peniene. În toate celelalte situații (care este, conform statisticilor mai mult de 90% din cazuri, disfuncție sexuală) pot fi tratate la domiciliu, cu suficientă eficiență.

Metode de corecție Acasă

4 Consiliul, modul de a trata impotenta la domiciliu
Principalele metode de corectare a tulburărilor funcției sexuale în casă:

 1. Tratamentul potență la domiciliu implică o schimbare de stil de viață necesară pentru refuzul de obiceiurile proaste, normalizarea alimentelor și a activității fizice regulate.
 2. Poate că utilizarea de medicamente, oferind garantata imbunatatirea temporara a erecții. ingerat o jumătate de oră înainte de actul sexual.
 3. Aplicarea medicamentelor prescrise de medic pentru normalizarea fundal hormonal, stimularea producției de testosteron, imbunatatit perfuzia organelor pelviene și a altor preparate ilustrate în acest caz particular.
 4. Utilizarea de remedii din plante stimularea funcției sexuale (pe baza de ginseng, Eleutherococcus, Aralia, Leuzea pantokrina).
 5. Efectuarea injectarea de medicamente vasodilatatoare în penis corpul cavernos.
 6. Utilizarea dispozitivelor de vid, conducând la extinderea corpului cavernos și apariția erecției persistente.
 7. Cele mai folosi tehnici psihoterapeutice care vizează înlăturarea stresului, incertitudinea, lupta cu sindromul de așteptare anxios de eșec sexuale.
 8. Cursurile de masaj, inclusiv un punct.


4 Consiliul, modul de a trata impotenta la domiciliu
Acum știi că recuperarea potență la domiciliu într-adevăr.

Se înțelege că utilizarea de „medicamente miraculoase“, cum ar fi Viagra nu vindecă boala, dar elimină doar temporar manifestările sale. Dar normalizarea stilului de viață, dieta, exercitii fizice si de formare auditive sunt garantate pentru a ajuta la eliminarea chiar grave încălcări ale funcției sexuale.

4 sfaturi eficiente de boli

Să ne gândim mai detaliat aceste simplu, greu de realizat în orice condiții și nu necesită metode speciale de costuri monetare.

reguli HLS

Este mai presus de toate un sistem complet (7-8 ore pe zi), somn, și cel mai bun timp pentru a dormi, deoarece cele mai vechi timpuri este considerat a fi o perioadă de 21-22 ore la 4-6 ore în dimineața. Acest stil de viață activ cu găsirea zilnic aerul curat, timp de cel puțin o oră și o activitate fizică obligatorie în timpul zilei (mersul pe jos, refuzul de a utiliza un lift, executie mikrouprazhneny: intindere, tensiune musculară la fiecare 2-3 ore). Dimineața, este foarte de dorit să ia un duș de contrast.

produse alimentare „pentru bărbați“

Dieta. Există produse care activează funcția sexuală și o inhiba. Cum de a vindeca o încălcare a potență, schimbarea dietei? Pentru a face acest lucru, trebuie să renunțe la alimentele de proteine ​​abundente, mai ales atunci când vine vorba de grăsime de porc, aminoacizi și au cea mai mare parte fructe de mare (crab, pește de mare, midii, calmar, creveți), precum și nuci și semințe de dovleac.

4 Consiliul, modul de a trata impotenta la domiciliu
În dieta zilnică ar trebui să fie mai multe legume și fructe (inclusiv fructe uscate), și cartofi prăjiți și paste făinoase ar trebui să înlocuiască ovăz și hrișcă. Nu te dus de cafea, deoarece reduce nivelul de testosteron, dar ceaiul verde și sucuri proaspete afectează funcția sexuală pozitiv.

exerciții fizice

exercițiu terapeutic. Cel mai simplu mod de a spori puterea este mersul pe jos obișnuit. Când mersul pe jos, îmbunătățește circulația sângelui în zona genitală, elimină acumulate în spațiul intercelular al produselor de schimb, stimulează funcția testiculară, îmbunătățirea stării generale de sănătate. Pentru a obține rezultate pozitive, trebuie să aibă loc în fiecare zi, ritm alert fără oprire timp de cel puțin 3-5 km timp de 30-50 de minute. În plus față de mersul pe jos, puteți utiliza un ritm lent. Este important să se drumeții și excursii de schi fond au fost făcute în aer liber, departe de autostrăzi și emisiile industriale.

Trebuie să efectuați zilnic și simplu o exerciții de gimnastică menite să crească circulația sângelui în organele pelvine. Aceasta a lovi cu piciorul picioarele lor, mersul pe jos și pe teren cu genunchii ridicate, și sta-up-uri, și retragerea anusului, în timp ce tensiunea de fese si muschii perineului. Aceste exerciții pot fi efectuate într-o poziție șezând și culcat pe spate.

Încrederea în sine

Un rol important în normalizarea potență joacă o atitudine pozitivă, încrederea în sine, credința în recuperarea rapidă a încălcărilor existente. Nu poate fi foarte util costum atitudine pozitivă diferite, declarații pozitive, care trebuie repetată cel puțin de două ori pe zi, timp de 20-30 de ori. Un exemplu de astfel de declarație - „Sunt complet sănătos, încrezător în abilitățile lor, puterea omului meu este în creștere în fiecare zi.“ Există, de asemenea, special concepute pentru a ajusta, utilizate pentru disfunctii sexuale.

Acum, că știi cum se vindeca impotenta la domiciliu. Urmand aceste linii directoare simple, puteți obține rezultate bune fără a fi nevoie să viziteze un medic. Dar, în cazul în care măsurile propuse nu dau rezultate, ar trebui să vedeți imediat un specialist, în timp ce continuă să consolideze propria sănătate și efectuarea bază de prescripție medicală.

 • Nu conspirații prin transpirație profuze eficiente?
 • Rețete folosi bicarbonat de sodiu antiperspirant
 • Utilizarea săpunului de mirosul de sudoare și de picioare
 • 6 moduri de miere preparare sbitnya prostatita
 • Utilizarea de coji de cartofi împotriva păr cărunt
 • Andrologie /
 • chelie /
 • Psihologie /
 • Pierdere în Greutate /
 • Putere /
 • Sport & Fitness /
 • Medicina tradițională /
 • tipuri de boli