drojdie de bere (tablete) pentru câini și pisici, comentarii cu privire la utilizarea de medicamente pentru animale de la

Informațiile conținute pe această pagină este exploratorie în natură și nu pot fi folosite pentru auto-tratament!
Înainte de utilizarea de medicamente este absolut necesară consultarea cu un specialist!Scurta descriere: Acest medicament este un supliment de proteine-vitamine. Conține multe vitamine (in principal grupe B), proteine ​​și diverse oligoelemente. Vitaminele B normalizează starea sistemului nervos și pielea animalului. proteină de drojdie diferită compoziție de aminoacizi echilibrată. Este ușor de digerat și bine absorbit de corpul animalelor. Drojdie de bere includ, de asemenea, acidul palmitic și acidul stearic, stimulează excreția excesului de colesterol din organism implicat în metabolismul vitaminelor B1 și B6 și posedă proprietăți imunomodulatoare. De asemenea, în drojdie conține magneziu, mangan, calciu, zinc si fier. Drojdie de bere, sunt recomandate în special pentru tratamentul integrat al bolilor de piele (eczeme, dermatită), și pentru a îmbunătăți haina animalului. Utilizarea lor contribuie la prevenirea diferitelor tulburări metabolice, reaprovizionarea de deficit de vitamine și minerale spori imunitatea. drojdie de bere sunt realizate în mai multe variante. Preparatul poate include unul sau mai mulți dintre următorii aditivi: sulf, calciu, acid succinic, alge marine, mumie. Sulful normalizează metabolismul in continuare, calciu - țesutul osos, acidul succinic are efect antitoxic. Zincul imbunatateste starea pielii. Algele marine conține o mulțime de nutrienți, este, în esență, pentru lipsa de iod din organism. Aplicarea de preparare drojdie de bere promovează refacerea corpului animal dupa boala sau accident, accelerează procesul de vindecare, crește susceptibilitatea la antrenament.Pentru cine: recomandat pentru câini și pisici.

Forma de presă: medicamentul este disponibil sub formă de tablete. Un pachet poate conține 80 sau 100 tablete, fiecare conținând 0,5 g de drojdie.

Dozare: animalele adulte sunt, de obicei 1 comprimat de suplimente de 1-3 ori pe zi în timpul alăptării. Doze mai 0,5 g drojdie greutate 3 kg corp animal (dacă nu este dat veterinarului alte recomandări). Pii 0,5 tablete recomandate de 1-3 ori pe zi. Doza de vitamine și de agent mineral depinde nu numai de greutatea animalului, dar și de vârsta sa, activitatea, dieta, și prezența anumitor boli. Timpul sarcinii și alăptării femele ar trebui să crească doza în jumătate.

Limitări: utilizarea acestui medicament nu există contraindicații. Nu există efecte secundare asociate cu utilizarea sa, nu sunt detectate.

Review-uri de „drojdie de bere (comprimate) pentru câini și pisici“: