Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis

Mulți oameni vis de propriul iaht, în cazul în care puteți naviga pe mările, dar costul său reduce dramatic numărul de persoane capabile o astfel de achiziție, fără a submina bugetul familiei. Pentru a realiza visele tale, puteți încerca să construiască o barcă sau un iaht cu propriile sale mâini. Desigur, o persoană fără experiență nu ar trebui să înceapă cu construcția unei nave mari, și să încerce să pună în aplicare un proiect mai simplu.Caracteristici constructive iaht

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis

Pentru a rezolva această problemă există două soluții: un simplu presupune construirea unui iaht independent de piese de pre-preparate, precum și o abordare mai sofisticată - construcția iahtului „de la zero“.

Multe companii specializate oferă kituri de asamblare similare. Kit-ul include toate detaliile necesare, care pot fi construite iahturi, precum și instrucțiuni detaliate și desene pentru a asigura o asamblare corectă și respectarea tuturor proceselor tehnologice. De obicei, toate elementele vin de pre-formare, acestea se adună într-o singură unitate pentru controlul calității, apoi dezasamblate, ambalate și transportate la client. La rândul său, clientul este de a efectua toate lucrările pe ansamblul unei structuri de dimensionare așa cum este recomandat de producător, folosind informațiile furnizate.

iaht de casă construită „de la zero“ complică foarte mult sarcina producătorului, deoarece toate detaliile vor trebui să creeze propria lor, și necesită anumite competențe și echipamente suplimentare în acest scop. Prin urmare, nou-veniții va fi foarte dificil pentru a împinge problema la un rezultat pozitiv.

Pentru construirea iaht în nici un fel în primul rând nevoie de spațiu pentru toate procesele (Boathouse), precum și un set de instrumente necesare.

Este demn de remarcat faptul că organizarea la locul de muncă și instrumentul nu ar trebui să salveze, din acest motiv, în cele din urmă, va fluiera calitatea și viteza de lucru.

Recomandări pentru construirea unui iaht de la un kit de asamblare

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis
Construcția de iahturi de orice tip începe cu un studiu atent al tuturor documentației furnizate, deoarece abordarea non-grave la această etapă, puteți face greșeli, ceea ce va fi foarte dificil și uneori imposibil de a corecta mai târziu.

asamblare Yacht ar trebui să înceapă cu cadrele de pre-conexiune și chilă, care pot fi asamblate într-o legătură permanentă cu un rezultat satisfăcător. După aceea, cadrele sunt instalate Springer, care este atașat și căptușeala vasului, constând dintr-un placaj special rezistent la apa. Trebuie remarcat faptul că această adunare este făcută în poziția tradițională (nava găsit chila în sus), pentru că într-o astfel de situație este mai ușor pentru a obține o precizie dimensională și pentru a crea contururi perfecte ale navei.

Carcasa placaj rezistent la apa asigură o rezistență ridicată a structurii navei, și este utilizat pentru fibra de sticla sale presurizare. Din fibra de sticla este montat pe o compoziție epoxidică specială rezistentă la apă în mai multe straturi, și după uscare, formează o suprafață omogenă impermeabilă.

Pentru a crea un aspect atractiv și de suprafață suplimentară de protecție care rezultă este prelucrat de vopsele și lacuri rezistente la apă speciale. Suprafețele interioare ale iahtului, de asemenea, vopsite cu vopsea rezistenta la apa, scândură și punte.Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis
În etapa finală, finisare caz, instalarea echipamentului hardware și navigație necesare.

Testarea la locul de muncă este o condiție prealabilă pentru securitatea și identificarea navei caracteristici nautice. Unele defecte și defecte în structura navei trebuie să fie în mod necesar eliminate.

Recomandări și etapele de lucru în construcția de iahturi în întregime

iaht de casa este pentru constructori fără experiență destul de complicat, dar problema rezolvabilă, deci înainte de a începe lucrările necesare pentru pregătirea documentației de proiect.

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis
Elaborarea documentației de specialitate singur neexperimentat imposibilă. Pentru a face acest lucru, se aplică organizațiilor specializate sau de a face uz de servicii de Internet.

Ca urmare a dezvoltării proiectului ar trebui să aibă grijă de spațiul de lucru, adică, pentru a crea o cale de lansare pentru a construi și asambla stocurilor în funcție de mărimea navei, care va fi instalarea acestuia. Pentru a crea un bare teanc rasinoase așezate pe o suprafață plană, se prepară în două rânduri și se leagă pentru a forma constructul suprafață orizontală exactă.

Recoltarea de cherestea este o parte foarte importantă a clădirii, datorită calității sale depinde în mare măsură de puterea și calitatea navei de transport maritim. Pentru a crea structuri nevoie de doua tipuri de cherestea: defect și nod de bord liber de rasinoase si cherestea din lemn de esență tare (stejar, frasin și colab.). Lemnul de umiditate trebuie să fie între 12 - 20%, ceea ce va asigura absența deformării.

Pe stocurile este linia shtevnya marcată și poziția teoretică a cadrelor transversale, care va fi instalarea tuturor componentelor vasului.

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis
Asamblarea și dimensionarea ramelor transversale produse conform vasului forma conturată într-un dispozitiv special, care este un șablon. Operarea plasma este aplicată foile de furnir, a căror grosime trebuie să fie cu 10 - 12 mm, cu atât mai ușor de a crea cadrele închise care conțin sub grinzi punte.

Ansamblul cadrelor transversale cu shergen bare transversale trebuie făcută cu ajutorul unor șuruburi speciale. Atunci când asamblarea este necesar să se utilizeze tampoane speciale pentru a stabili poziția de cadre, în conformitate cu aspectul original. Toți pereții de compartimentare sunt formate împreună cu cadrele transversale și, în unele cazuri, acestea sunt înlocuite.

Set tulpina preforme urmează menținând cu exactitate un unghi de înclinare în raport cu orizontul, iar grinda chilei merge din scânduri din lemn masiv si fixat la tija folosind Knop și floras - folosind șuruburi și lipici.

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis
Lonjeroanele sunt realizate din lamele de pin lipite si sunt montate pe tija și un set de cadre folosind șuruburi autofiletante și lipici. După toate lonjeroanele deținute obligatoriu Melkovka suprafața vasului pentru a identifica toate neconformitățile cu contururile vasului și înlăturarea defectelor.

Pentru a crea o carenă de cocă folosit placaj foaie bakelized, care este tăiată în conformitate cu un model și montat pe lonjeroanele cu lipici și șuruburi, astfel, acestea trebuie să fie înecat într-un corp de placaj mic.

La finalul placare măsurători de control instalare efectuate contururi și prelucrare pe o singură suprafață a razei. Astfel lac bachelita este îndepărtat de pe suprafața unui instrument abraziv.

Pentru a asigura o rigiditate și etanșeitatea de suprafață a pielii mai multe straturi de sticlă pastă T11 WAN 9 utilizând compoziții epoxi ca primul strat după solidificare continuă înfășurarea din fibră de sticlă, dar pe baza de rasini poliesterice pentru a ajusta cantitatea de până la zece straturi.

După această fundație răsturnat nava și să efectueze un set de punte longitudinal, care este montat și podele din punte.

Pentru a crea un strat puternic și ermetic carcasa se extinde de dimensionare din fibră de sticlă și liant întrețesute poliester epoxidic. După întărirea tuturor sectoarelor de suprafața rezultată este lustruit și amorsat.

Vopsire realizate cu vopsele speciale rezistente la apă, cel mai protejat de efectele apei de mare, urmată de uscare cu aer forțat.

Yacht cu mâinile sale - călătorie de vis
decorațiuni interioare, instalarea de echipamente si instalatii de suplimentare sunt efectuate în etapa finală de construcție a navei. Dacă este necesar, instalarea centralei electrice pe nava trebuie să contacteze experți, deoarece acesta este un proces foarte important care necesită cunoștințe avansate.

Construcția navei în totalitate - este o mulțime de muncă și responsabilitate, dar velier, a făcut cu propriile mâini, va condiții normale de utilizare și îngrijire corespunzătoare, tu și cei dragi incante de ani de zile să vină, deschiderea lumea minunată a călătorii pe mare.