Tratamentul de eroziune de col uterin în recomandările de acasă

La prima vedere, eroziunea de col uterin nu poate părea atât de periculoase boli ale sistemului reproductiv feminin, iar unii reușesc să alunece lucrurile rana lasa tot mai mare. Nu ar trebui să fie lipsit de griji, deoarece medicii spun că eroziunea de col uterin se referă la o formă de leziuni precanceroase. Ai nevoie de timp pentru a lua toate măsurile necesare pentru a vindeca boala.Cauzele uterin eroziune canalul cervical

Eroziunea apare pe suprafața epiteliului și în tratament se vindeca fara cicatrici. Cu aceasta boala, multe femei se confruntă, nu gândesc la cauzele.

Prin urmare a apariției eroziunii includ:

 • imunitate scazuta;
 • dezechilibru hormonal;
 • traumatisme genitale interne (nu exclude o intervenție chirurgicală);
 • subtratati sau în stare de funcționare a oricăror infecții cu transmitere sexuală, care dau de două ori efectul procesului inflamator;
 • inflamația nu este asociată cu infecții genitale.

În cazul în care nu se deplasează defect de suprafață este un modificări epiteliale benigne, dar omiterea completă poate provoca schimbări ireversibile în funcționarea sistemului de reproducere.

Tratamentul de eroziune de col uterin în recomandările de acasă

Metode de tratare a bolii

 1. Medicina tradițională.
 2. Tratamentul de eroziune de col uterin in casa.

Medicina tradițională și metodele sale de a face cu eroziune de col uterin.

Ofertele medicina conventionala vindeca boala folosind cauterizare. Intoxicarea tehnici de eroziune sunt diferite, ele se disting prin utilizarea diferitelor tehnologii.

La un defect epitelial superficial poate afecta un curent electric, azot lichid, coagulare chimică, cu laser. Selectarea tehnologiilor se execută în mod individual, în funcție de situația și vârsta pacientului. Cu toate acestea, efectele negative ale cauterizare pot depăși orice femeie.

Pacienții care nu au născut, și sunt de planificare pentru a sarcinii viitorul apropiat nu este recomandat moxibustion. Ei au prescris o serie de masuri terapeutice destul de cruțe vindeca boala. Cu toate că, în acest caz, acesta poate fi aplicat și cu laser, dar este un tratament destul de scump. Astfel de tehnici sunt practicate în clinici private cu echipamente scumpe și în zonele metropolitane importante.

Tratamentul de eroziune de col uterin în recomandările de acasă

Medicina tradițională și rețetele sale împotriva eroziunii de col uterin

Dacă nu aveți suficienți bani sau este posibil pentru a ajunge la clinica, puteți utiliza remedii populare la domiciliu. Pentru a vindeca de col uterin Defectul canalului epitelial, medicina traditionala ofera utilizarea multe ingrediente naturale, care oferă un ajutor eficient și nu aduc prejudicii organismului ca un întreg. La domiciliu, va trebui să se pregătească compuși specifici ai soluției medicale, prin care douche sau de a folosi tampoane interne îmbibată în ea.Interdicții în tratamentul remedii populare:

 • la momentul tratamentului ar trebui să abandoneze viața sexuală;
 • nu este utilizat în tratamentul terminat tamponul pentru utilizare in timpul menstruatiei. Atunci când udate în infuzie de plante, acestea se umfla foarte mult. Volumul este dimensiunea stampuire pur și simplu imposibil de a intra adânc în vagin.

Pentru fabricarea tamponului-te acasă, ai nevoie de o bucată de bandaj steril, nu mai mult de douăzeci de centimetri, și o minge mică de vată - la cinci centimetri. La un capăt al bandaj Wrap vată și cravată-l bine, iar celălalt capăt va servi drept coada, pentru care trageți pentru a scoate tamponul din vagin.

Înainte de a începe să se auto-tratament, consultați medicul dumneavoastră. Unele ceaiuri de plante pot provoca reacții alergice în diferite manifestări, sau alte efecte secundare.

Tratamentul de eroziune de col uterin în recomandările de acasă

Poporului Consiliile de a vindeca boala cu utilizarea tampoanelor

 1. Utilizarea uleiului de cătină. Acesta a fost mult timp cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare. După aproximativ două săptămâni de la începutul tampon de aplicare înmuiată în ulei de cătină, are loc vindecarea epiteliale. uleiul de cătină este ecologic, netoxic și nu provoacă iritații ale membranei mucoase a canalului cervical uterin. Este complet sigur pentru femei în stat.
 2. mumie de aplicare. Acest remediu popular populare trebuie diluate în apă, folosind polstakana lichid și două grame mumie. Umeziti tamponul în soluția preparată, vă rugăm să-l introduceți în vagin pentru o perioadă de somn de noapte. Tratamentul cu mumie nu trebuie să depășească trei săptămâni.
 3. Aplicarea mustati de aur. Din ea este pregătită balsam. Trei linguri de ulei vegetal, în legătură cu o linguriță de tinctură de mustăți aurii. Utilizați un tampon de bumbac înmuiat în acest balsam, aveți nevoie de două săptămâni, nu mai mult de o dată pe zi.
 4. Aplicarea mustața de aur cu miere. În această rețetă trebuie să rămânem la relația: trei picături de suc de mustati de aur la o sută de grame de miere. Acest tratament este recomandat pentru a efectua timp de două săptămâni.
 5. Folosirea de aloe și miere. Aloe - este indispensabil remediu popular impotriva bolilor de strămoșii noștri. Mai ales în cazul în care aceasta este o planta - o planta perena. Aici este recomandat să ia aceeași proporție de suc de aloe și miere.
 6. Utilizarea de ulei de arbore de ceai. Veți avea nevoie de trei picături de acest ingredient si o lingura de ulei vegetal. Acestea din urmă pot fi înlocuite cu ulei de germeni de grâu sau piersici. Noi efectua manipulări medicale mai mult de trei săptămâni, nu este în valoare de ea. Dar procedura necesită dimineața și seara.
 7. Utilizarea uleiului de camfor. Tratamentul cu acest ingredient durează timp de cinci zile. Utilizați tampoanele îmbibate în ulei de camfor, pe timp de noapte.

Tratamentul de eroziune de col uterin în recomandările de acasă

recomandarea oamenilor de a utiliza dusurile

Pentru această manipulare, aveți nevoie pentru a cumpăra un bec de cauciuc la dimensiunea farmacie mici.

 1. Utilizarea de infuzie de gălbenele. Pentru a amesteca o tinctura de 2% din gălbenele (o linguriță) cu apă (a patra bucată de sticlă).
 2. Utilizarea perfuziei de Bergenia. Înseamnă pregătire o baie de apă. Veti avea nevoie de două linguri de rizomi de Bergenia și un pahar de apă. Se prepară supa ar trebui să fie de o jumătate de oră.
 3. Folosirea gastei St. John. Se prepară o infuzie din patru linguri de sunătoare la doi litri de apă.
 4. Aplicarea de scoarță de ulm. Un pahar de apă, veți avea nevoie de douăzeci de grame de scoarță de ulm. Soluție puternică se diluează cu apă în proporții egale.

Toate perfuziile se fierbe într-o baie de apă înainte de utilizare, nu uitați să filtrați, să le folosească numai pentru irigare.

Foresight după tratament

Prin urmare, după sine par neapărat ginecolog derulate.