Totul despre nunta

Cine-l, și are - o nunta? Permiteți-mi să vă felicit și să doresc cuplu o viață lungă și fericită împreună, „să trăiască și să trăiască, dar nu suferă, după ce a trăit un secol de trăit nu se pocăiesc!“ Cu toate acestea, toate cuvintele dorește mai mult decât suficient pentru celebrarea. Acum este important să se înceapă pregătirea pentru evenimentul viitor. Aici vei afla totul despre nunta! sectiuni speciale vor ajuta să se orienteze în căutarea unui anumit subiect de interes.
Pregătirile pentru nunta

„Ah, nunta, nunta, nunta a cântat și a dansat!“ ... Aceasta este ideea generală a acestui festival. Într-adevăr, imaginați-vă o nuntă fără un toast de felicitare, concursuri distractive, cântând colective și dans este pur și simplu de neconceput! Cel mai important lucru - că oaspeții s-au distrat. În această secțiune, a luat informații despre cum să organizeze un banchet de nuntă, cel mai bun mod de a organiza muzica. Fii atent la notele explicative la ceremonia de căsătorie, plimbare de nunta.Revarsat tânăr de orez, mei - o tradiție de lungă durată, care promite viață hrănitoare. O alta - hrănit cu pâine și sare. Cine fără ajutorul mâinilor a luat o muscatura mare, fie că este vorba capul familiei! Nunta modernă este completă fără ea. Mirele trebuie să treacă o serie de teste - la fel ca nimeni nu va da mireasa. trebuie neapărat să rupă ochelarii și arunca buchetul miresei. În această secțiune, în plus față de povestiri despre aceste și alte obiceiuri, veți găsi un preț scenarii de mireasa, sfaturi despre cum să efectueze costum și mireasa, să învețe despre traditiile de nunta din diferite țări.

Zi de zi, există o mulțime de evenimente, iar tema de nunta nu este o excepție. Mulți interesant de știut, de exemplu, sunt nunti vedete, cum a fost nunta rochie de cea mai recentă colecție de Valentine Yudashkin și a altor designeri. Subiecte de știri poate varia în funcție, un singur lucru îi unește - relevanța!

„Iubirea - singura pasiune, nu a fost recunoscută de nici un trecut sau viitor“ - Honore de Balzac a spus. Și câți mai sunt aforisme despre dragoste și căsătorie! Cele mai populare dintre ele veți găsi în această secțiune. Zâmbet va oferi anecdote și povestiri amuzante. Toate tipurile de rețete completează cartea dvs. reteta si Notepad cu sfaturi de frumusete.