Toate pasta de dinti în întrebări și răspunsuri, multe clinici dentare

Este adevărat că pasta de dinti albire sunt nocive pentru dinti?

Cu toate acestea, dacă utilizați low-cost extrem de paste abrazive. Particulele abrazive incluse în compoziția lor, zgâriere smalțul dintelui curățat pulberi, cicatrici aragaz. In total, există cinci niveluri de abrazivitate de pasta de dinti. Acesta este marcat pe ambalaj sub forma indicelui RDA (Radioactive Dentinei Abraziune) și desemnează dimensiunea particulei. La alegerea unei paste de dinți de albire pentru adulți, ar trebui să știe că nivelul optim de abrazivitatea - ADR 70-120. Printre aceste paste s-au dovedit a fi LACALUT alb (indicele de abraziune - ADR 120), SPLAT Albire Plus, SILCA Arctic alb (indicele de abraziune - ADR 85), PREȘEDINTE White. Paste cu același nivel ridicat de abrazivitatea (120-160) ar trebui să fie utilizate pentru curățarea smalțului pigmentat nu mai mult de două ori pe săptămână. Stomatologi într-o serie de paste încă recuperate, de exemplu, PREȘEDINTE White Plus ».Nu paste sunt sigure, care conțin conservanți?

Nu, în cazul în care utilizarea unor astfel de paste în mod constant. De obicei, pasta, care este compus din antiseptice (triclosan, clorhexidină, geksitidin), numit în bolile inflamatorii ale gingiilor. Spalatul pe dinti astfel de paste ar trebui să fie nu mai mult de două săptămâni consecutive. Cu utilizarea frecventă a antiseptic concepute pentru a distruge doar bacteriile dăunătoare, și se pot deplasa fără probleme la informații utile: un echilibru între microorganisme perturbate, provocând procese patologice. Pastele de dinți care conțin antiseptice drept componente principale, de exemplu, Lacalut Aktiv, PresiDENT activă, bulină ACTIVE profesionale, Elmex Aronal, Blend-a-med Pro-Expert gume de protecție sunt considerate inofensive, dar utilizarea lor corectă, este necesar să se consulte un medic.

Ceea ce este mai bine: pasta de dinti sau geluri?

Potrivit experților, și acestea sunt ambele la fel de bine să se spele pe dinti. Și în afară de gust și structură (pastă convențională gel transparent din cauza lipsei lor de carbonat de calciu și dioxid de titan, care da pasta alba), nu au fost observate diferențe majore între ele. Deci, utilizarea pasta de dinti sau gel - o chestiune de gust! Printre cele mai populare la pacienți poate fi numit un geluri de dinți, cum ar fi Colgate 12 Pro-Clean Gel, bulină Likvium-gel, pastă-gel Weleda, LACALUT fluorul Gel.Este adevărat că pastele de dinți cu aditivi folosiți mai bine te speli pe dinți?

Da, atunci când vine vorba de astfel de extracte de plante medicinale, cum ar fi salvie, musetel, sunătoare, având proprietăți utile. De exemplu, se descurcă cu pasta de dinti sarcina sa „Forest Balsamul“ cu adaos de salvie și sunătoare. Cu toate acestea, aceste paste, care conțin aditivi, de exemplu, sare de mare (mull Dentalys), poate provoca reacții alergice și sensibilitate crescută chiar și dinte. Astfel de paste trebuie să fie utilizate în conformitate cu recomandarea medicului curant, de regulă, nu mai mult de 1-2 ori pe săptămână.

Este întotdeauna o respirație proaspătă înseamnă că dinții curat?

Un sentiment de prospețime în gură nu este un indicator de igienă orală excelent. Dar absența plăcii bacteriene pe dinti doar dovezi convingătoare că dinții sunt foarte curate. Și dacă, după ce vă spălați pe dinți devin mai lin (acest lucru poate fi verificată prin efectuarea limbii pe ele), putem spune că pasta de dinți a făcut față cu sarcina. Este deosebit de important de a face cu o cafea fumatori de acoperire pigmentate si ventilatoare sau ceai puternic, de exemplu, o pastă REMBRANDT «Antitobacco și cafea“, care scindează bine placa pe suprafața dinților.

Pot folosi pasta de dinti pentru a albi dintii pentru câteva zile?

Este posibil pentru copii de a utiliza pasta de dinti pentru adulți?

Este adevărat că trebuie să se spele pe dinti dupa fiecare masa?

Nu este adevărat. Recomandare pentru a se spele pe dinti de doua ori pe zi - dimineața și seara - cea mai corectă. Cu curățarea frecventă a smalțului dinților devine mai sensibilă și pot fi șterse. Este important de a alege dreapta și o periuță de dinți: Mai bine o perie moale sau o perie de duritate medie, cum ar fi marca sau Solgate R.O.C.S. și a schimbat la fiecare 2-3 luni. "

Cu cât este mai pasta pe periuta de dinti, cu atât mai bine?

Cheltuiți pasta nevoie în mod eficient. Suficient pentru a acoperi mijlocul unei paste peri periuta de dinti, multe dintre ele au un loc special marcate într-o culoare diferită. Acesta funcționează altă regulă. Este important să nu cantitatea de paste făinoase, și calitatea de curățare:. Curățare 2-3 minute corespunzătoare a dinților, care sunt o protecție sigură împotriva cariilor dentare "

Care pasta de dinti este mai bine: importate sau naționale?

Toate componentele pastei de dinți sunt sintetice, și sunt utilizate în pastele de atât interne și externe. Avantajele paste străine includ fluor sistemul de stabilizare a deșeurilor, care pe parcursul întregii perioade de depozitare este activă. Ceea ce se spune despre pastele de pe piața internă, în care fluor este mai puțin activ, și, prin urmare lor de conservare este mult mai scurt. "