test de alergie, este competentă pentru sănătate pe ilive

Pentru a scapa de alergii, acuratețea diagnosticului este necesară, adică, identificarea alergen sau a unui grup de provocatori alergice specifice. test de alergie - aceasta este o metodă specifică de diagnostic, care se aplică după informațiile colectate despre potențiali alergeni și istorie generală.test de alergie, este competentă pentru sănătate pe ilive

test de alergie poate fi realizată în diferite moduri, care depind de grupul destinat de antigeni, vârsta pacientului și de starea lui de sănătate. Testele alergice pot fi pielea, care la rândul lor sunt împărțite în calitative și cantitative, directe și indirecte, ca testarea este un mod provocator. Principiul testului este simplu: stimul putativ este introdus în diferite moduri, în pacient, după care estimate toate nuanțele reacției alergice. Toate testele sunt efectuate în perioada de remisie, după 2,5-3 săptămâni după ultima exacerbarea.

Cât de periculos un test de alergie?

Ca și în orice metodă de diagnostic, testele sunt efectuate numai în laboratoare speciale, sub supravegherea specialiștilor. Desigur, o reacție alergică, nu numai că poate fi, dar cea mai mare parte este inevitabil, pentru că, de fapt, provocare și teste direcționate. Cu toate acestea, frica de complicatii sau alte probleme care nu merită, pentru că toate procedurile și asume un alergen minim, în plus, un număr sunt întotdeauna medici și medicamente.

test de alergie - aceasta este una dintre cele mai importante componente ale studiului global de alergie. Rețineți că aproape toate tipurile de probe necesită „fereastra“ terapeutic in 7-10 zile de la primirea antihistaminice, corticosteroizi, sau sedative pot distorsiona imaginea de teste de diagnostic alergice.

Ceea ce ajută la identificarea antigenele testate pentru alergii?

 1. Alimente - este o listă foarte mare de produse, care include practic toate componentele alimentare. Cele mai frecvente alergii alimentare se dezvolta in proteine ​​din lapte de vacă la copii cu vârsta mai mică de doi ani, răspunsul adulților la produsele alimentare este de natură să provoace alergii false, care nu tolerează anumite substanțe care nu sunt incluse în procesul sistemului imunitar.
 2. Contact - este de multe ori substanțele chimice care declanșează alergii în contact direct cu pielea.
 3. Infecții - bacterii, paraziți, viruși și alte microorganisme care provoacă boala inflamatorie care stau la baza, apoi alergie.
 4. Inhalate - scuamele de animale, polen, flori, plante, copaci.


Clasificare și tipuri de teste pentru alergii

Testele cutanate care ajuta pentru a determina mai precis sensibilitatea la alergen și gradul de intensitate a reacției alergice. test de alergie a pielii a fost realizată prin administrarea unei doze mici de alergen în pielea pacientului.

 • test de piele de calitate pentru alergii: o metodă calitativă permite detectarea prezenței de sensibilitate la medicament ireductibilă.

Testul direct atunci când antigenul este găsit extern aplicatorul de picături sau metoda, precum și prin Scarifier (zgârieturi) sau un ac (shot). Reacția este considerată pozitivă, dacă este format pe piele blistere, roșeață sau umflare ușoară. Reacția trebuie să aibă loc în termen de 15-20 de minute, dar se poate dezvolta un pic mai târziu - după câteva ore sau chiar zile.

 • test de alergie indirectă este realizată prin serul sanguin alergie subcutanat, apoi alergen real. Această metodă este destul de complicată, deoarece necesită respectarea nu numai sângele unei alergii și sângelui uman, dar, de asemenea, monitorizarea continuă a pacientului timp de mai multe zile.
 • Cantitativa test de alergie cutanată permite să specifice gradul de sensibilitate la alergen. O astfel de metodă se numește în allergometry alergologie sau titrare. Atunci când efectuează o probă cantitativă a relevat doza cea mai minimă a alergenului la care pacientul este sensibil.

test de alergie este Provocative necesare pentru a confirma diagnosticul, atunci cand testele cutanate dau informații contradictorii, care nu coincide cu o serie de date de istorie. Alergenii sunt administrate într-un organ sau țesut al unui pacient, sau mai precis, în zona care este cea mai sensibilă la presupusul materialul provocator. Printre teste de provocare sunt cele mai frecvente tipuri de următoarele:

 • Ocular sau test de alergie conjunctival atunci când substanța alergic îngropat în sacul conjunctival inferior. Reacția, care ar trebui să apară după 15-20 de minute, se pare ca rupere a crescut, roșeață, mâncărime este considerat a fi puternic. •
 • Nazal sau test de alergie nazală, care rezultativen în sensul agentul cauzator de febra fânului, rinita alergică. Picăturilor de lichid de control introduse în nara, antigenul se găsește în cealaltă. Atunci când o reacție pozitivă la alergen, există semne de dificultăți de respirație, respirație șuierătoare și nară mancarime.
 • test de frig sau de căldură pentru alergii, ajută la clarificarea subspeciei este alergii destul de rare - frig, de căldură, care este, de asemenea, numit temperatura urticarie.
 • test de alergie inhalatorie este foarte eficient în diagnosticul de astm bronșic alergic etiologie. La efectuarea testului dă pacientul să inhaleze o formă de aerosol de alergie, cu o evaluare a volumului pulmonar. În cazul în care este redus cu 15 procente sau mai mult, reactia la alergen este considerat pozitiv.
 • Un test de eliminare, care este considerat unul dintre cele mai simple dintre testele de diagnosticare. „Suspect“ este eliminat treptat din meniul alergie produselor și să respecte starea de sănătate a pacientului și de prezența sau absența unei reacții alergice. În plus, este posibil să se elimine praful de uz casnic, părului și alergenii animalelor de casă, dar această opțiune implică condiții staționare.
 • Expunerea test de alergie se desfășoară în forme idiopatice de alergie, adică, cei a căror cauză nu a fost stabilită. Pacientul furnizează cu bună știință posibilitatea de contact cu presupusele instigatorii, dar spre deosebire de acasă, pentru alergic monitorizat de medici.
 • Leykotsitopenicheskaya probă, precum și test de alergie trombotice necesare pentru a determina răspunsul real al agentului din grupul de medicamente. De asemenea, aceste versiuni de testare sunt potrivite pentru a identifica posibile cauze de alergii false, idiosincrazie, sau mai degrabă, intoleranta la anumite alimente.