tavane Fabric descor idei noi pentru tapiterie plafon fără sudură

tavane Fabric descor idei noi pentru tapiterie plafon fără sudură
repararea modernă nu este fără inovații în interior. Vreau să fac este nu doar un design relevant și interesant - o surpriză și să ridice întrebări. tavane Fabric Descor din Germania poate fi foarte elementul de decor, care va da exclusivitatea și eleganța pentru orice cameră. Apropo, prețul foarte scăzut.Cum de a alege și de a instala tavane tesatura Descor?

A deveni din ce în ce mai populare pe piața materialelor de construcții ecologice, materiale țesături care pot fi aplicate în condiții de siguranță în dormitor și chiar o pepinieră. Mai ales apreciate elemente care nu sunt fabricate în Asia și în Europa, în cazul în care cerințele pentru respectarea mediului și calitatea mărfurilor - cea mai mare din lume. În cazul în care prețul este de asemenea accesibil, alegerea pare evident.

Avantaje și dezavantaje ale plafoanelor tesatura germane

Asta-i drept, un hit al sezonului a început să se întindă tesatura plafoane Descor. Proprietățile lor, anterior nu sunt disponibile cu materiale PVC, mitui noi beneficii.

Avantajele sistemului Descor:

 • baza de țesut - spandex, care este foarte rezistent la deteriorare sub influența mediului și, prin urmare, nu emană nici un miros, nu produce praf.

tavane Fabric descor idei noi pentru tapiterie plafon fără sudură

Paleta de culori și aspectul părții frontale a benzii.

 • rola lățime între 3 și 5 metri cu gradație convenabil. Acest lucru permite o țesătură fără sudură Descor întregul plafon stretch;
 • țesut de material complicat din tricot suficient de puternic, elastic, dar nu intins si nu sag;
 • permeabil la vapori grosime tesatura - este „respiră“ finisaj;
 • impregnare specială a benzii este apa, cu toate acestea, este, ca de film din PVC poate descuraja ceva timp apa în caz de inundații de top plat;
 • Montarea nu necesită costisitoare uscător de păr de construcții - instalat fără utilizarea de aer cald. Nu este necesar pentru a proteja sediile și bunurile rezultate din diferența de temperatură nu rămâne un miros neplăcut, cum ar fi instalarea de PVC;
 • datorită durabilității și capricii, tesatura Descor util pentru tavane în vile, în pavilioane și verandă încălzită. Ei nu se tem de soare și îngheț;
 • este posibil să se instaleze corpuri de iluminat de orice putere, devin chiar becuri cu halogen foarte cald - panza absolut nu se topesc și nu se schimbă culoarea;
 • pe tavane tesatura Descor de imprimare perfectă se află. Acestea pot fi în mod repetat, vopsite cu vopsea de latex după instalare - absorbanta relativă asigură o culoare strălucitoare și de lungă durată.


Sistemul Dezavantaje Descor

 • Preț - un pic mai mare decât cea a sistemelor de PVC franceză sau germană.
 • Textura poate fi doar mat - satin sau imposibil pentru a obține efectul luciu.
 • Metoda recomandată de fixare Clipso firmă franceză deține bun, dar o singură aplicație. După îndepărtarea plafonului de spălare sau de curățare uscată, profile, cuie trebuie să fie înlocuite.

Evident, neajunsurile considerabil mai puțin - și demnitatea trebuie doar să voteze „pentru“.

Instalarea plafonului textil german cu mâinile

Principalul lucru este că instalarea sistemului de montare și țesătura poate fi făcută cu propriile mâini cu ajutorul un asistent.

tavane Fabric descor idei noi pentru tapiterie plafon fără sudură

Ușor de instalat mod rece.

Este ușor, după toate instrumentele necesare numai:

 1. nivel de construcție;
 2. Șurubelniță cu șuruburi;
 3. spatula de metal îngust;
 4. cuțit monitorului pentru tunderea reziduurilor.

Elemente de fixare pentru marcă „clothespin“

Producătorul recomandă montarea plafoanelor tesatura Descor pe sistemul producătorului francez Clipso. Acesta costă destul de scump, și, după cum sa menționat, nu pot fi reutilizate după demontare.

Acestea sunt două tipuri de profile comandanților interne numite „cuie“: pentru montare pe perete și pentru montajul direct pe tavan existent. Opțiunea dorită este selectată în funcție de faptul dacă este mai mic nivelul de necesitatea structurii suspendate.

tavane Fabric descor idei noi pentru tapiterie plafon fără sudură

Profiluri-cuie și o modalitate de a fixa materialul textil.

Să recunoaștem, în ciuda costurilor - mai sigur de a utiliza acest tip de prindere, mai ales în cazul în care este prima experiență de montare pânză plafon tensiune Descor propriile mâini.

Astfel, secvența de lucru este următoarea:

 1. Cu nivelul perimetrului pe șuruburi fixate clothespin de profil;
 2. spatula în țesutul uluc începe să umple una dintre laturile înguste, treptat spre peretele opus. Este important să se realizeze acest lucru, împreună cu cele două părți în întreaga cameră, oferind o întindere puternică;
 3. culturi resturile de cuțit tesatura tapetului chiar în sloturile - este sigur și rapid.

Noi materiale pentru dispozitiv la modă și eco-friendly plafoanele Descor sunt fabricate în Germania, în curs de revizuire constantă. Calitatea lor este confirmată de numeroase certificate și cronici favorabile celor care au avut deja să facă reparații.

Materialul pentru plafoane, cum de a alege?

tavan suspendat - este posibil să spunem doar unul dintre plafoanele, care ...

tavane Fabric: original și soluție practică

Plafoane întinse câștigă popularitate în creștere. Ele se disting prin ușurința de instalare, ...

Cum sa faci un plafon textil cu mâinile

Bună ziua dragi cititori ai site-ului «rems-info.ru». Wound ne-am atins deja pe acest subiect ...

Instalarea unui plafon stretch cu mâinile

Astăzi, de film din PVC printr-o varietate de culori, aspect frumos, caracteristici ...

Instalarea LED Strip lumina pentru a ilumina plafon stretch

Articolul arată în mod clar un exemplu de iluminat cu LED-uri plafon tensiune panglică ...

Pro și contra de plafon stretch în bucătărie

Tehnologii moderne de astăzi oferă o gamă largă de design de tavan ...