tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

Crucea - una dintre cele mai vechi personaje și unice, care a apărut cu mult înainte de a scrie. Și în acest moment tatuaj cruce cu model este foarte popular. Valoarea de tatuaje nu are întotdeauna de a face cu religia creștină. Este cunoscut faptul că această cifră a fost folosit în multe ritualuri ale păgânilor, cu mult înainte de apariția creștinismului.Istoria caracterului

Crucea a fost folosită în simbolismul diferitelor națiuni. În multe culturi antice simbolul crucii a însemnat femininul și masculinul. Crucea celtica vechi simbolizează credința și infinit. În Asiria, de exemplu, crucea simbolizează cele patru direcții: sud, nord, est, vest, și a fost un accesoriu al zeului Soare. Celtii subliniat unitatea tuturor forțelor naturii. În cultura chineză, desen interpretată ca o scară spre cer. simbol al crucii în alezajul creștinilor sunt profund religioase. Crucea a amintit întotdeauna oamenilor despre Dumnezeu și feat lui, pe care le-a făcut pentru omenire. Acest tatuaj este pentru proprietarul său cruce, pe care îl poartă prin viață.

Până în prezent, care urmează să fie aplicată pe corpul figură nu trebuie neapărat să fie un om profund religios, sau un adept al oricărei religii. Crucea - un simbol multivalentă care are un sens bogat. Mult depinde de intențiile, dorințele și aspirațiile individului și care este punctul el vrea să investească în propria lor transversală. Unii oameni aplicat la modelul de cruce pe corp, ca un memento al iubirii.

tatuaje pentru fete

Se crede că această cifră este aplicată cu frică de Dumnezeu și foarte religioasă femeie. Pentru sexul echitabil - un simbol al credinței creștine și puritatea castă. Crucea tatuaj pe umărul fetei poate fi citit de către alții, că proprietarul său de persoană onestă, decentă, dedicat, și cel mai important, un credincios profund în Dumnezeu. tatuaj cruce, fetele aplicate la fel pe spate, uneori, în alte părți ale corpului.tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

tatuaje pentru bărbați

La bărbați, model, cu excepția componentei religioase a tatuaj, pe de altă parte, poate însemna că proprietarul semnului este asociat cu Crucea Cavalerului, un ateu și nici o legătură cu creștinismul nu a. tatuaj Fără îndoială cruce pe partea din spate a unui tip spune că alege destinul său și poartă crucea.

tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

Valoarea Închisoare de tatuaje

În lumea închisoare ca un tatuaj: biserici cu cupole. moschei și tatuaje creștine, pot fi etichetate ei înșiși credincioși prizonieri. Dar nu întotdeauna, de exemplu, numărul de cruci (precum și cupola) este citită la consiliul ca numărul de „Walker“, adică numărul de ori un deținut a fost în stare de arest. Și dacă o persoană este condamnată pentru prima dată, numărul de cruci poate însemna, de cât de mulți ani condamnat prizonier. A se vedea, de asemenea, - „Tattoo valoare pumnal, fotografii, schițe“

Inel Tatuaj cu o cruce la om în închisoare înseamnă pierderea unei persoane dragi, și tristețea profundă pentru cei morți. Deținuții lângă un tatuaj este adesea aplicat la orice etichetă. Tatuaj inscripție aproape figura crucii în latină sau în limba rusă poate fi un motto-ul vieții, jurământ și chiar aforism.

tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

tatuaj Semnificație cruce urkagany 18

Crucea Card Ace aplicate în închisori și, de asemenea, considerate a fi hoți atribute. Inel pe degetul sub forma unui as trece - o carte de vizită în comunitatea hoții.

Alte două valori:

  1. Proprietarul tatuaj eco este de a găsi sensul în viață, încercând să se apropie de unraveling universul.
  2. Tatuajul poate arăta altora puterea interioară și onoare. Proprietarul imaginii - este, mai presus de toate, liderul alege calea lui în viață și care acționează pe bună dreptate.