Tahiaritmiile - simptome, tratament, cauze, ceea ce tahiaritmiile și modul în care este periculos -

Boli ale inimii si vaselor de sange - este condiție patologică destul de comună, care se poate dezvolta la diferite vârste. Mulți dintre ei nu au aproape să se facă cunoscute sau manifestă tulburări de sănătate minore. Prin urmare, pacienții cu astfel de probleme nu se grăbește să se adreseze la medic. Cu toate acestea, lipsa de diagnostic în timp util și un tratament adecvat este plină de dezvoltarea unui număr de complicații. Una dintre bolile sistemului cardiovascular este tahiaritmiile, simptome și tratament, care va lua în considerare acum pe aceasta pagina www.rasteniya-lecarstvennie.ru, precum și ai spune ce ar putea fi cauza acestei boli.Ce este tahiaritmiile și cât de periculos este?

Termenul „tahiaritmiile“ înseamnă tulburare de ritm cardiac anormal caracterizat printr-un ritm cardiac quickening semnificativă cu o încălcare paralelă a periodicității lor. Cu această condiție patologică a ritmului cardiac poate varia 100-400, și chiar bătăi pe minut, iar localizarea rapidă a ritmului cardiac pot fi diferite (camerele inferioare ale inimii - fibrilația ventriculară, sau camere superioare - fibrilație atrială). Este clar că orice abatere de la gazele arse norma, corpul sicriu, și, de fapt, nu numai pe el, și toate sistemele conectate.

Mai mult de tahiaritmii periculoase?

În cazul în care pacientul are tahiaritmiile atacuri sinusal, inima se umple cu sânge în cantitatea corespunzătoare. Ca urmare, acesta poate fi ischemie miocardică, și apoi - infarct.

tahiaritmiile Copiii necesită un tratament obligatoriu, și, uneori, chiar și de îngrijire de urgență. crize frecvente și prelungite de tahicardie neparoksizmalnoy plină cu dezvoltarea insuficienței cardiace.

În unele cazuri, procesele patologice devin o congestie periculoasă cauza de sânge, din cauza căreia camerele inimii sunt formate cheaguri. Astfel de cheaguri pot rupe departe și cu fluxul de sânge să cadă în aorta, și în continuare, de exemplu, în creier.

Despre ce există tahiaritmiile (motiv apariție)

Tahiaritmiile poate fi declanșat de o varietate de boli ale sistemului cardiovascular. In majoritatea cazurilor, apariția acestei boli este datorată leziunilor infecțioase sau neoplazice ale mușchiului inimii, cardiomiopatie, insuficiență cardiacă. Uneori, tahiaritmiile pot dezvolta pe fondul aterosclerozei (boala arterelor coronare), hipertensiune arteriala si boli ale valvelor inimii.În unele cazuri, o afecțiune patologică apare în unele boli ale plămânilor, pentru boli tiroidiene si hipertiroidism. Un ritm cardiac anormal de rapid se poate datora dezechilibrului electrolitic, congenital WPW-sindrom, o intervenție chirurgicală pe inimă, consumul de droguri și alcool.

Tahiaritmii este cronică sau paroxistică. În primul caz, boala poate avea un caracter permanent sau continuu recurente.

Tabloul clinic al bolii este destul de variabilă. Pacientul poate fi preocupat de o ușoară senzație de palpitații. În plus, ritmul cardiac anormal de rapida poate fi simțit slăbiciune severă, sufocare, leșin, șoc aritmică și edem pulmonar. În cele mai multe cazuri, tahiaritmiile este însoțită de dificultăți de respirație și amețeli.

În plus, pacienții cu astfel de simptome cu care se confruntă încălcare așa-numita „furtuna autonom“, de multe ori cu tremor, un sentiment de rece, apariția de urgență de a urina, la care evoluția observată de cantități considerabile de urină.

Despre modul în care a tratat-ajustat tahiaritmiile pentru eficient

Terapia tahiaritmiile depinde exclusiv de tipul tulburărilor detectate, tratamentul poate fi efectuat numai sub supravegherea unui cardiolog calificat. În cazul în care procesele patologice nu devin o cauza tulburărilor circulatorii acute, pacientul nu are nevoie de tratament antiaritmic de urgență.

Pentru tratarea cu succes a tahiaritmii este extrem de important pentru a afla motivul apariției sale și să ia măsuri pentru corectarea acesteia.

În cazul în care atacurile frecvente pacientul tahiaritmii în cauză (de 1-2 ori pe săptămână), arată medicamentele antiaritmice (prin ele însele sau în combinație), până la sfârșitul atacurilor. Cel mai eficient este consumul de amiodaronă, acesta poate fi utilizat ca monoterapie sau în asociere cu alte medicamente antiaritmice, inclusiv beta-blocante. De asemenea, pot fi folosite amiodaronă, sotalol, propafenonă, VFS și pr. În unele cazuri, păstrarea ritmului normal posibil folosind aminofilină (teopek sau teotarda).

În cazul în care tahiaritmiile un efect este rară și ușor de tolerat de catre pacienti, este posibil să se ia măsuri pentru ventuze. Procedura și o listă a medicamentelor utilizate sunt alese medicul.

Pentru prevenirea trombozei frecvent utilizate anticoagulant, a prezentat warfarină. fenilinom și altele.

ECS ajută să se oprească și pentru a preveni dezvoltarea de tahiaritmii. O astfel de metodă este utilizată în cazul în care corecția este dozată ineficientă. selectarea dispozitivului și modul de stimulare este selectat în mod individual, medicii sunt ghidate de variația frecvenței cardiace la tulburările detectate și medicație reținut.

Tahiaritmiile - o tulburare destul de comuna de ritm cardiac, care, în cele mai multe cazuri, care pot fi supuse corecție de droguri de succes.