Sfaturi importante de mireasa

Rochia de mireasa - rochie este extrem de important pentru orice femeie, este nevoie de un tratament special.

În primul rând - trebuie să-l păstrați curat ca înainte de nunta și în timpul vacanței.


În interior, rochia este deja ambalat într-o pungă sau pungă, dar mai bine în această formă nu sunt stocate. Ea poate sever încrețită și buna va fi dificil. Este mai bine pentru a obține o rochie din pungă, se agită, asigurați-vă că fiecare rid netezite. Apoi eliberați dulap de lucruri inutile și atârnă frumos rochia pe vealku pentru bucle speciale.

Sfaturi importante de mireasa

Înainte de nuntă, absolut trebuie să conducă rochie în ordine, așa cum au fost, pentru că-l cu atenție sau stoca, cel mai probabil, un pic pomnetsya. Pentru buna tinuta, este necesar să se aburi cu un vapor special sau prin deținerea pe feribot, sau călcarea foarte atent un fier de călcat abia cald. După aceea, în cazul în care într-o rochie fusta completă, fiecare strat este necesar să se stropească antistatic.

In ziua nuntii va fi nevoie de asistență pentru cel puțin două persoane. Cu toate acestea, aveți nevoie de o foaie albă curată, în cazul în care rochia va imbraca peste cap - o eșarfă de lumină. Și dacă o mulțime de butoane mici rochie - cârlig croșetat, cu ea veți ajunge la butoanele în buclele.

Înainte de a pune pe o rochie, trebuie să puneți toate lenjerie de corp, inclusiv șosete și centuri pentru ei.

Pentru a porni asistenții trebuie să se răspândească foaia. Se pune pantofii. Apoi, aveți nevoie pentru a dezarhiva rochie și butoanele și să păstreze hainele ar trebui să fie pe pantofi. Veți avea nevoie pentru a ajuta mama sau prietena sa se imbrace pentru a menține deschisă. Deci, este necesar să se intensifice alternativ cu ambele picioare într-o rochie, apoi se pune pe pantofii ei. În cazul în care rochia este purtat pe cap, primii pantofi rochie, apoi rochie. Nu uita să acopere fața unei eșarfă de lumină - sau de a rula riscul de a ruina și machiaj și rochie. Acum, din nou, va fi nevoie de ajutor din exterior pentru a fixa rochia.Toate, cu cel mai responsabil te descurci. Acum am pus retușuri - coliere rochie, mănuși și alte accesorii. cec Ultima dată, dacă nasturii toate butoanele și fermoarele, strângerea Dantelele pe corset. Și acum o privire rapidă în oglindă. Asigurați-vă că - ești frumoasă!

Dar, după cum știți, nu există nici o limită la perfecțiune. Puteți găsi că este esențial pentru a corecta machiaj sau pulbere. Apoi se acoperă partea din față a rochiei cu un prosop pentru a evita contaminarea.

Și dacă doriți o odihnă înainte de ceremonie, uita-te pentru o bancă sau un scaun fără spătar. Dacă nu reușiți să le găsească, înainte de ședința în jos, cere un martor pentru a arunca o buclă de rochia pe spate în scaun. În nici un caz nu apăsați în jos rochie pentru tine! Dimpotrivă, fusta ar trebui să fie răspândit cu atenție.

Fiți atenți în special merge în jos sau de a merge în sus pe scări, iar la ieșirea din mașină - puteți pas accidental pe rochia ei și murdar, sau, Doamne ferește, rupe-l. În acest caz, o rochie cu crinolina, în ciuda tuturor inconvenientele asociate cu inele, este mai practic. Pentru a depăși pe scări, aveți nevoie pentru a ridica un inel mic de mijloc pe partea de jos a fustei. Și, în scopul de a obține cu succes în mașină - trebuie să stai jos, îndoiți genunchii ușor, iar partea din față a cămășii va trebui să ridice mâinile. Doar fii atent că nu este de ajuns - puteți încreți rochie. Urcă în mașină cu atenție, nu se încadrează în jos un spate de rulare.

În cazul în care, după nunta ceremonia de înregistrare ați planificat o plimbare, atunci va avea de câteva ori pentru a ajunge în mașină și lăsați-l. Faceți acest lucru cu atenție. Priviți cu atenție în cazul în care pașii nu pentru a răspunde direct în piscină. Acesta a fost în timpul plimbării nunta la cele mai frumoase locuri din oraș a făcut fotografii memorabile majore. Prin urmare, pentru o taxă este necesar să urmăriți cu atenție. Se deplasează încet, încet, pentru a evita pas cu pas pe tiv. În cazul în care este necesară o imagine să se așeze pe iarbă - să nu se frământa, raman pete verzi.

Sfaturi importante de mireasa
Și acum - un moment delicat, și anume de a vizita toaleta. Din păcate, în această zi nu ar fi o afacere foarte intim. Cineva mama sau prietena, trebuie să însoțească acolo. detresă personală este necesar să se uite. Fără ajutor, trebuie să te îmbraci nu face față. Unele dintre rochiile de bal cele mai magnifice, trebuie eliminate complet, în scopul de a merge la toaletă. Dacă nu vrei să mergi la toaletă în mod frecvent - nu te dus cu alcool.

Și, în sfârșit, vreau să reamintesc că preocuparea excesivă cu privire la rochia ta nu te-ar trebui să umbrească această zi. Deci, păstrați postura, spatele drept, umeri un pic înapoi stabilite. Cautam la aparatul de fotografiat și zâmbet.

Astăzi, tu ești regina, și este vacanta!