Scrie despre noi - Magazine - Dacă aveți un câine - aprilie 2018

- Ce te-a atras la Chow? Ceea ce este caracteristic rasei?
- Tot ceea ce am citit mai devreme despre Chow, mă înclină să creadă că nu voi face cu aceasta rasa, dar sa dovedit că câinele a fost la mine acasă. Și ideea mea de hrană de la menilos radical. Pentru ignoranța lor am crescut ca un câine obișnuit, carne hrănite, o mulțime de mers pe jos. Orice alergii sau alte probleme, el nu a avut. Majoritatea proprietarilor de Chow rareori lasa animalele lor lesa, iar câinele nu obține sarcina necesară. Astfel de caini sunt de multe ori metabolismul, care, la rândul său, contribuie la dezvoltarea anumitor boli. Câinele trebuie neapărat să fie capabil să se deplaseze liber. Cu chow lor, vom merge de multe ori în pădure, mers pe jos timp de 2-3 ore, se execută o mulțime, sport, înot foarte bun, vânătoare de șoareci, păsări, veverițe. Devine imediat evident faptul că rasa a fost odată vânătoare. Când oamenii mă întreabă despre aceste sau alte cauze de boală chow, prima întrebare pe care eu întreb - așa cum ați mers pe jos? În cazul în care merge în lesă numai, indiferent de durata, aceasta nu este ceea ce este necesar chow. Plimbarea activă de 40 de minute este mult mai utilă decât două ore în lesă.
Este folosit pentru a fi un astfel de lucru - „oră de câine“, când a început programul „Time“, toți iubitorii de câini în stradă, a mers de-a lungul, câinele a fugit, a vorbit. Și niciodată nu am fugi unul de altul, nu a ascuns un câine, temându-se că ea sau ea zagryzut alții zagryzet. Nu știu de ce totul sa schimbat acum, de ce ascunde câinii lui, crezând că ei vor veni cu siguranță la lovituri. Poate de data asta.
câine Chow este la fel ca altul, doar pentru a instrui. Dar de formare - nu la fel ca, de exemplu, Păstorul, și cu mare atenție pentru fiecare câine în parte. Trebuie înțeles în mod clar că câinele vrea. Nepoți de câinii mei în filme, treci liniștit temperament rulare OKD, ZKS angajat, lucru pentru a aresta persoana. Bite este foarte gravă. Prin natura lor, ele sunt foarte asemănătoare cu sredneazia-ing. Ele sunt chiar mai neînfricați decât mulți câini de serviciu, și mult mai puternic decât asupra sistemului nervos.
Ceea ce am citit, de obicei, în cărțile despre mâncarea? Că ei sunt încăpățânați și voită. Nu le-am găsit. Ele sunt foarte de contact, sociabila, sunt neîncrezători, dar foarte afectuos cu proprietarii, sunt foarte mobile (dacă este sănătos), le place să se joace. Când am trăit mastiff și trei chow, acestea sunt aranjate în joc pădure - dulău care prezintă cerb la fel de mare, și Chow au fost împrăștiate în direcții diferite, apoi drapindu-l, a început să muște. Astfel de jocuri pot merge pe de ore.