Șase modalități cum să se ocupe cu și retrag zona suburbană alunițe

Ceea ce proprietarul nu vis despre un gazon perfect plat verde smarald din față și zona de fructuos pentru el? Cu toate acestea, frumos vis ar putea fi afectată de o problemă importantă, care este numele nevăstuica.Cum se obține porțiunea mol

Ele pot fi foarte bine în comparație cu excavator, ca gheare uriașe, care permit dăunătorilor să se stabilească tuneluri, săpat terenuri, până la 30 de metri pe zi. Dacă credeți că aceasta este o modalitate buna de a aerisi solul. Pe de altă parte, alunițe sunt lăsate vizibile pe suprafața brazdă, iar în timpul tunelare ele distrug sistemul de rădăcini de plante, care este plină cu pierderea întregii secțiuni. tunelurilor stânga lor șanțuri și pământ afânat, care perturbă armonia gazon și grădină, în plus, alunițe se hrănesc cu râme, care sunt foarte utile pentru un site.

Dacă observați prima brazda și cârtițe suspecte, este clar că mai bine pentru a scăpa de alunite. În recomandările noastre, veți învăța cum să obțineți alunite de pe site. Noi vă va ajuta să efectueze unele lucrări pregătitoare și să decidă cum să scape de alunite pe cabana lor de vară și ceea ce este cel mai bine pentru tine înainte de a începe lupta reală împotriva alunițe pentru bunăstarea site-ului.

Cum să se ocupe cu alunite în zona de grădină

1. Deoarece alunite sunt aproape tot timpul vieții sale sunt în întuneric, ei au vederea foarte slabă, dar nu se grăbesc să sărbătorească. Cu toate acestea, lipsa de alunițe compensa simțul perfect al mirosului. Mole Repeller pe bază de ulei de ricin pulverizat pe întreaga suprafață a parcelei și de-a lungul cursurilor care vă va ajuta să protejeze teritoriul adiacent la casa de atacurile dăunătorilor subterane. Se prepară un amestec format din două linguri de detergent pentru pahare și ulei de ricin de 3-4 litri de apă. Aplicați amestecul în fiecare lună și după ploile prelungite, ca o măsură preventivă.2. O bună măsură a prevenirii naturale este plantarea de asemenea crini. Acesta este un mod foarte eficient pentru a obține un mol pentru a ocoli partea de teren. Același lucru este valabil și pentru plantarea de usturoi.

3. Dacă sunteți cunoscut ca un om care nu ar strica o muscă, ia în considerare capcane „reale“ pentru alunite. Odată ce ați prinde dăunătorul nedorite pe teritoriul site-ul dvs., va fi capabil să-l transporta departe și de presă, evitând crima. Găsiți tunelurile, alunita care utilizează în prezent. Pentru a face acest lucru, trebuie să Călcați mișcările existente, iar a doua zi pentru a verifica care dintre ele crescute din nou. După ce definiți tuneluri active, stabilite capcana sub podeaua tunelului și să acopere orice suprafață dură. Cârtița va cădea în capcana, dar nu poate ieși din ea.

Șase modalități cum să se ocupe cu și retrag zona suburbană alunițe

Setarea capcane la locul

4. În cazul în care vă decideți să opteze pentru capcane letale, pentru a alege între capcane reutilizabile și de unică folosință. Cel mai frecvent, desigur, de tip arc capcana. Arcul este declanșat atunci când un mol încearcă să sape un tunel pe care ștampila în avans. Înainte de a seta o capcană de la baza tunelului activ, asigurați-vă că-l instalați în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

5. O altă soluție care vă ajută să scapi de alunite, poate deveni momeală. Există momeli, care sunt vizual foarte asemănătoare cu viermi care reputația de a fi o delicatesă printre acești dăunători, prin urmare, atrag mol. Alte momeli sunt formă conică (arahide otravă). Cu toate acestea, să fie atenți atunci când se utilizează această metodă dacă aveți un câine care poate mirosi o momeală și pentru a găsi cârtița.

6. Deciziile care vizează eliminarea alunițe, include, de asemenea alunite cu ultrasunete protecție contra care creează vibrații atunci când sunt instalate în pământ. Cauterizați repelenți sau mori de vânt. Fumigatie, de asemenea, vine pe baza unor dispozitive electrice, dar este cel mai adesea realizat prin conectarea unui furtun la țeava de eșapament a unei mașini de tuns sau de gazon.

Pe scurt, acestea sunt cele mai eficiente metode cu privire la modul de a face cu alunite. Scapă de armata invadatoare de alunite în zona suburbană și realiza visul de o grădină și de smarald perfectă de gazon.