Roșu și coridor verde

Toată lumea știe că să se mute în altă țară sau de stat, este necesar să se treacă prin vamă. Asta înseamnă că printr-un sistem de așa-numitul coridor „verde“ și „roșu“. Acest sistem a fost inventat pentru fiecare produs sau mărfurile importate pe teritoriul unui alt stat este absolut legal. Rezultă că unele dintre mărfurile sunt supuse declarației obligatorii. Dacă nu sunteți un operator de transport de astfel de produse, așa cum vă este prin coridorul „verde“, în cazul în care aceste bunuri sunt în bagajele de mână sau în bagajele dumneavoastră, va trebui să treacă numai prin „roșu“. Mai jos, vom discuta toate detaliile acestor coridoare.canal verde

Deci, te duci prin canalul verde. În primul rând, această acțiune recunoașteți că nu transportă oricare dintre produsele care fac obiectul declarației obligatorii. Acțiunea dvs. este considerată ca o declarație legală. Este demn de a spune că, și atât de evident - dacă sau bagajele va provoca suspiciune, ofițer vamal are dreptul să te oprească și să ceară să vadă lucrurile. În cazul în care bagajele dvs. vor fi bunurile nu sunt supuse transferului de coridor „verde“, aceasta va fi considerată o încălcare a legii. Gravitatea sancțiunilor variază de la amenzi mici la câțiva ani de închisoare, totul depinde de stiluri și cantitatea.

Există anumite limite în care este obligat să păstreze bagajele să treacă liber pe coridorul „verde“ de la aeroport. De exemplu, transportul este permis nu mai mult de 10.000 $ în cecuri de călătorie în numerar sau, nu mai mult de trei litri de alcool pe persoană de peste 18 ani, costul de mărfuri transportate cu apa sau terenul nu poate depăși 1.500 de euro, iar transportul de mărfuri pentru uz individual pe calea aerului moduri - 10.000 de euro, precum și produsele din tutun sau tutun la 250 de țigări pe persoană, vârsta este din nou mai mult de 18 ani. În plus, prin coridorul „verde“ a permis să transporte mărfuri exportate anterior, în condițiile în care aceasta a rămas neschimbată.roșu canal

În cazul în care bagajele dvs. are bunuri care fac obiectul declarației obligatorii. trebuie să utilizați coridorul „roșu“, și la prezentarea documentului în cauză, la plata taxelor vamale, precum și în scris, să declare tot ce transporta peste graniță. O listă a acestor produse și bunuri mult mai extinse.

Dacă transferați suma de bani, titluri de valoare, ordine de plată, acțiuni de peste 10 de mii de dolari, psihotrope și substanțe narcotice în compoziția tabletelor sau flacoane (cu instrucțiunile medicului corespunzătoare a), distincții de stat, valorile naționale și culturale, arme, moștenit și a donat proprietatea ( cu documentele relevante), precum și bunurile indivizibile care depășesc greutatea de 35 kg, va trebui să plătească o taxă impresionantă. Acesta va trebui, de asemenea, să plătească 10 euro pentru fiecare litru de depășirilor de transport apă și alcool, precum și pentru produsele cu o greutate mai mare de 50 kg va trebui să plătească 30% din valoarea în vamă. Cu cea mai completa lista de produse și starea declarației este disponibilă pe site-ul special al Serviciului Vamal.

excepții

În orice regulă există excepții. Această frază a devenit deja un adevărat aripi în cazul nostru. La unele aeroporturi, există doar trei coridorului. Al treilea - coridor „albastru“ este folosit în mod exclusiv de către membrii Uniunii Europene în cazul în care călătoresc în UE doar. Într-un alt mod, se numește „regula coridorului albastru.“

După cum puteți vedea, nimic complicat despre asta, așa că nu-ți fie teamă de dificultăți, pentru că dacă respectă legile - nu va avea nici o dificultate în trecerea frontierei.

Roșu și coridor verde

Aeroport.kz - acest lucru este cel mai mult până la data de informații cu privire la aeroporturile din Almaty, Astana și alte orașe din Kazahstan, programele de aeronave, sosire on-line și panouri de plecare, precum și serviciul este proiectat pentru a găsi cele mai bune oferte de pe zborurile din peste 700 de companii aeriene și transportatori low cost. Rezultatele căutării într-o informații complete și în timp util cu privire la propunerile de bilete, plus un sistem de rezervare de încredere vă permite să găsiți cele mai ieftine bilete de avion și bilet electronic oriunde în lume. News Aviației Civile, a pus tag-uri pentru subiecte. Informații detaliate despre companiile aeriene implicate în comunicarea cu aer Kazahstan, știri, promoții și oferte speciale, parcuri de aeronave cu saloane de diagrame detaliate. De asemenea, pe site-ul puteți găsi și a rezerva un hotel oriunde în lume. Sistemul funcționează cu un agregator care reunește toate sistemele majore de rezervare. Blogul (secțiunea utilă) evidențiază cele mai frecvente întrebări și articole, care să permită o prezentare mai detaliată lumea aviației.

Site-ul a fost creat în atelierul

.... .......