remedii populare pentru conuri după preparate injectabile

Cone postinektsionny după injectare sau infiltrație, menționată ca un loc al țesutului densificare după injectare în terminologia medicală. Aceasta este o problemă care este de multe ori cu experiență de persoane care urmează un curs de injecții intramusculare. Umflătura în locul unde o injecție este o indurație, formată din acumulări de sânge și limfatice.Corpul fiecarei persoane reactioneaza diferit la injecții, unii pacienți după lovituri de injectare intravenoasă pot să apară după prima procedură, precum și alte persoane atunci când fac o mulțime de fotografii.

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile
Postinektsionny infiltrează pacientii nu pot observa întotdeauna într-un stadiu incipient, ca aspectul de sigilii nu le aduce disconfort tangibil sau durere. Dar, din păcate, acest lucru nu este în toate cazurile.

Astăzi vom vorbi despre cum să scape de umflaturi dupa preparate injectabile, deoarece acestea pot oferi o mulțime de probleme neplăcute de la o persoană la probleme fizice disconfort psihologic. Vei afla ceea ce folk remedii pentru conuri după fotografii destul de bine și eficient poate ajuta pentru a scăpa de această problemă. Luați în considerare medicație și sigilii țesut prin injectare.

Tratamentul medicamentos de conuri

Pentru tratamentul medical al conurilor folosite unguent multicomponente. Ei au un, efect rezolvarea anti-inflamator și dezinfectare.

Conurile de injecții pe de o parte, suprafața exterioară a coapsei sau fese pot fi tratate folosind dovedit și unguent credibil:

  • troksevazin;
    remedii populare pentru conuri după preparate injectabile
  • heparină;
  • Vishnevsky.

Cum se aplica unguent:

Vishnevsky unguent sau alifie balsamic impune o compresa timp de 3 ore, o dată pe zi. Pentru procedura de tratament trebuie să se facă în termen de una sau două săptămâni.

Heparina unguent și troksevazin face masaj. Masați cu unguent ar trebui să fie strict în direcția mușchiului.

Sulfat de magneziu - este utilizat pe scară largă în materie anorganică medicină. La farmacie puteți cumpăra o soluție gata preparată de sulfat de magneziu, sau un amestec, să-l pregătească.

Pentru tratamentul conurilor pentru a face comprese pentru noapte: este necesar să se umezește bintik sau un tampon de bumbac în soluția de sulfat de magneziu, și a pus pe cucui. Capacul superior cu folie folie și bună va rezolva bandaj de tifon.

Cel mai accesibil cel mai ușor și cel mai comun mod, pentru a trata și preveni bulgări de preparate injectabile. Ia un tampon de bumbac umeziți cu obiceiurile alimentare bune și se aplică pe sigiliile de la fața locului grila de injectare de iod. Este necesar să se facă această procedură de trei ori pe zi.

Pentru tratamentul ochiului de plasă de iod este utilizat în combinație cu alte metode, pentru rezultate mai bune. Pe parcursul injecții intramusculare ochiului de plasă de iod recomandat pentru prevenirea conuri.

Metode hardware de tratament

În birouri fizioterapeutice pentru tratamentul conuri încălzindu lor de funcționare a lămpii de resorbție și

diverse Masagere electrice.

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile

Massager se încălzește lampa sau puteți achiziționa și de a folosi propria lor casă. Cu toate acestea, în acest caz, trebuie să se consulte un medic cu privire la utilizarea corectă a metodelor hardware de tratament.

Masati mușchii cu un cucui de la o injecție, este necesar să se efectueze strict în direcția fibrelor musculare.

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile

Vă oferim cele mai eficiente remedii populare din conurile dupa preparate injectabile.

Moduri de a utiliza aloe si miere - masaje și împachetări. Cele mai preferate conuri de opțiune de tratament de preparate injectabile, acesta este combinat: în primul rând, face masaj, și după el impune o compresa sau un masaj de afaceri dimineața și seara se aplica comprese.Miere bine încălzește și sigiliu de aloe rassasyvaet.

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile
Se recomandă să fie utilizat pentru a trata fiecare dintre ele în mod individual, nu trebuie confundate. În dimineața de masaj cu aloe si vechem aplica comprese cu miere - efectul său de încălzire va fi bun pentru a lucra toată noaptea.

Aloe frunze, înainte de utilizare, este necesar să dețină 12 de ore de la frigider.

Pachete de conuri după injecțiile

Pentru a face o compresa, avem nevoie de cutie medicale celofan sau 10x10 cm alimente film sau puteți lua o frunză de varză obișnuită.

Pur și simplu sunt punerea în aplicare a unui con de frunze de varză gătită sau o bucată de folie alimentară, de ancorare și du-te la culcare. Pentru cel mai bun efect sub frunze de varză sau de film se poate murdări de aloe sau miere.

Bandaj pliat de mai multe ori și umezește cu un alcool (alcool 2 linguri si rasa acolo un comprimat aspirină). Locul conuri bun unsoare crema grasa care nu arde, si se aplica comprese. Se acoperă cu folie și încheie noaptea.

Dacă aveți pielea sensibilă, acesta poate fi diluat cu alcool sau de a folosi vodca. Asigurați-vă că pentru a aplica crema sau vaselina, altfel va fi o arsură rău.

După trei tratamente umflături ar trebui să dispară, în cazul în care sigiliul inveterat puncție, atunci vom trata mai mult.

Tratamentul de săpun

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile

Sfaturi de la o asistentă medicală în cazul în care există un abces, locul conurile de injecție hidratează pielea și masaj sfârșitul săpun. Masaj ar trebui să fie făcut cu o presiune ușoară. După mai multe tratamente, de etanșare dispar.

Sucul de varza din conuri

Sucul de varza are un impact destul de bun absorbabile. Ia frunze de varză proaspătă, ea în mai multe incizie locuri, să iasă în evidență suc, și așezați foaia pe cucui de la o injecție, a pus pe partea de sus a folie de celofan și fixați bandaj.

Cum să scapi de conuri vechi după injecții

Conurile de preparate injectabile, care, fără a trece printr-o perioadă lungă de timp, pot fi tratate cu astfel de metode populare:

Miere împachetări cu făină de secară

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile

Pentru a comprima este necesar să se amestece miere și făină de secară în proporție de 1 până la 1 și se aplică ca o compresa pe cucui pentru noapte. A face o astfel de procedură în termen de o săptămână.

Acest compresa terapeutic pe baza de miere. Se prepară după cum urmează: ia miere - 1 lingura unt - 1 lingurita, si un albus de ou crud. Toate ingredientele se amestecă și se aplică comprese pe denivelari. Se acoperă cu folie de plastic, repara și a lăsat peste noapte.

Miere tort - reteta №2

Unt - 1 lingura, un ou (crud) miere - 1 lingura, un pic de faina.

Toate ingredientele se amestecă și se frământă aluatul porcos. Din strangulează o mică parte a testului și de a face cu diametrul de cerc, care ar trebui să fie mai mult de 1 centimetru, iar grosimea denivelari 1 centimetru.

Noi punem un tort pentru a sigila și repara bandaj, dar nu atât de strâns încât să se păstreze în loc. Lasam bandajul pe timpul nopții. Dimineața ne impune un nou tort, dacă este posibil, și, dacă nu, apoi face procedura pe timp de noapte.

Împachetări cu cremă de brânză

Brânză încălzită într-o baie de apă și căldură a fost aplicată sub forma unei comprese pe conul de la locul injectării. Se acoperă cu folie și să stabilească un bandaj de tifon. Comprimare concediu caș peste noapte.

umflaturi Tratați dupa preparate injectabile pot fi argila alba. Asigurați-un tort de lut și a pus pe sigiliul timp de 2 ore, atunci este necesar pentru a elimina argila.

folie de miere cu aspirina si alcool

Acesta este un tratament foarte eficient pentru conuri cronice.

Pentru a pregăti o compresă ar trebui să ia: o lingura de miere, o aspirină (fin maruntita), cutie de alcool de mese. Se amestecă toate ingredientele și se încălzește într-o baie de apă. Impose o compresa sub formă de căldură, se acoperă cu folie și bandaj fix. Comprimare de a face pe timp de noapte.

Avand in vedere ca parte a comprima prezența alcoolului, înainte de a se impune, pielea trebuie să fie bine lubrifiat cu vaselina sau crema de grăsime, pentru a evita arsurile. Dacă metodele de tratament nu te ajuta, și locul de la începutul denivelari apar umflaturi si roseata - abordeze de urgență la medic - acestea sunt semne ale unui abces!

Acum, că știi ce poate fi folosit banii oamenilor de conuri dupa preparate injectabile. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că toate aceste metode de tratament nu acționează imediat pentru a obține un rezultat pozitiv, este necesar să se facă proceduri regulate, cel puțin o săptămână, iar în unele cazuri, aproximativ o lună.

Pentru a evita apariția unor bulgări, este necesar să se cunoască unele lucruri despre cum să facă injecții.

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile
remedii populare pentru conuri după preparate injectabile

Urmand aceste sfaturi simple, vă puteți proteja de apariția conurilor după injecții și disconfortul asociate cu acestea.

Prin citirea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea de fișiere Cookie. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să lăsați acest site.

remedii populare pentru conuri după preparate injectabile