Red Nose tratament național - populare asupra sănătății

arata foarte frumos pe fata ta o strălucire sănătoasă, buzele luminoase. Dar nasul rosu nu decora aspectul nostru. Se crede că nasul este de culoare roșie de la băutură, într-adevăr este doar un singur motiv. Se crede de asemenea că proprietarii nas roșu, majoritatea bărbați, dar femeile sufera de ea nu mai puțin. Pur și simplu acestea sunt monitoriza mai atent aspectul lor, evitând ca nasul a devenit cea mai strălucitoare fața locului pe fata.Deci, ce este motivul pentru această roșeață, din cauza care oamenii să „decora“ un nas roșu, un tratament popular pentru ce? Cum pot să scap de ea? Aceasta este ceea ce vom vorbi astăzi pe site-ul www.rasteniya-lecarstvennie.ru.

De ce nas roșu?

Motivele pentru acest fenomen poate fi foarte mult. Vom enumera cele mai frecvente:

Nasul poate inrosi după mersul pe jos, în vara fierbinte, supraîncălzire în soare. În timpul iernii, se poate întâmpla prin găsirea pe stradă în timpul vânt rece sau. Toate acestea sunt de obicei reacție normală la vreme.

Când sunteți încântat, se poate transforma nasul roșu și obrajii în afară. Dacă știți de la această funcție, face unele exerciții psihologice, auto-formare. La urma urmei, doar unul a crezut că nasul este acum devine roșu, pur și simplu face acest lucru.

Foarte adesea o astfel de caracteristică frecvent la fumători, precum și cei care suferă de boli tiroidiene. Vasele acestor persoane sunt foarte sensibile. Chiar și o scurtă ședere în înfundat, sau vice-versa, o cameră rece le poate provoca vasospasm.

Și, desigur, nasul roșu de la abuzul de alcool. Amintiți-vă un poem amuzant: „Nu fi timid beat nasul, el este o culoare roșie banner-ul de unul ...“. Aceste cuvinte sunt perfect justificate. Odată cu utilizarea frecventă de alcool crește presiunea și vasodilatație are loc. Ca urmare, circulația sângelui, apare microane-, arteriolelor balonare, precum si mini-accident vascular cerebral. Prin urmare, culoarea roșie în mijlocul feței.

Foarte adesea această condiție are loc în prezența rozacee. În același timp, înfrângerea vaselor de sânge a pielii sunt în continuă expansiune. zidurile lor subțierea începe procesul inflamator, cauzand fata roșind, în special în nas. Din aceasta afectează în special persoanele cu pielea echitabil.Dacă nu trata acneea, aceasta poate duce la foarte rău, și este - rhinophyma se dezvolta. In aceasta boala, nasul nu este doar roșu, dar, de asemenea, crește în dimensiune, devine cocoloașe, porii se extindă pe ea. Pentru toate aceste farmece se adaugă violet. Coșmar unele! Să trecem rapid la sfatul modul de a recupera de la această „fericire“.

Tratamentul Poporului din nas roșu

Cel mai important, pentru a stabili cauza acestei condiții neplăcute. La urma urmei, nu știe roseata cauze, este dificil să se determine metodele de tratament. Cel mai bine este să consultați un medic. Poate roșeață nas provoacă vasculare, afecțiuni cardiace care urmează să fie tratate, nu numai prin mijloace externe, dar, de asemenea, medicamente.

În cazul în care au fost identificate boli grave, încercați să profite de terapii tradiționale dovedite:

Încearcă să nu mănânce alimente prea cald, băuturi. Acestea contribuie la un val de sânge la cap. Nu bea lichior greu. Aruncați ascuțite salate, sosuri, condimente pentru același motiv. Nu bea prea multă cafea tare, și ceai.

In tratamentul de 2-3 ori pe săptămână pentru a face comprese cu infuzie de musetel. Vă rugăm să țineți timp de 2 minute. compresa fierbinte, apoi - 2 min. la rece. Schimbarea ei de 4-5 ori pe procedură. Acesta este un tratament popular este bine antrenată navele slabe.

După spălarea de dimineață face un masaj blând: scutura vârful degetelor nas, aceasta poschipite ușor, suprima piele.

Când plajă, nu uitați să-l acopere cu o bucată de hârtie sau pânză, periere-le cu un strat subțire de cremă.

După o lungă ședere în frig, în cazul în care există semne de roșeață, să ia acasă o cataplasmă: Se fierb cartofii in coaja lor, se răcească ușor, mash cu o furculiță. Pune pe o bucată de pânză, se aplică la nas. Păstrați folie până la rece. Apoi lubrifia pielea cu un tampon de vata inmuiat suc de lămâie diluat din belșug.

Încercați să vă spălați regulat nas. Clătiți ar trebui să fie o soluție slabă de sare de mare sau suc de lămâie diluat. Pentru acest nas inferior în apă, fixați degetul o nară, și un al doilea lichid retracteze usor spre interior, în câteva secunde, cu o expirație forță. Face același lucru cu cealaltă nară.

În prezența rozacee, a se vedea medicul dermatolog. Medicul va prescrie antibiotice, precum și oferind un remediu pentru aplicații externe. Aceste măsuri vor ajuta la eliminarea bolii, și erupții cutanate să preia controlul.

Dacă nici unul dintre mijloacele propuse nu reușește, un nas roșu este atât de frumos pe fata ta, du-te la medic-cosmeticiana. Acum există mai multe modalități eficiente de combatere a acestei neplăceri. Cel mai important lucru, nu dispera. Orice problemă poate fi rezolvată. Trebuie doar să solicite scopul soluției există întotdeauna. Rămâi sănătos!