Programul de cercetare și planul - studopediya

program de cercetare - un set de dispoziții care definesc obiectivele și sarcinile subiectului de cercetare și condițiile pentru punerea sa în aplicare, resursele utilizate și rezultatul dorit.Aproape de conceptul de program este conceptul de plan. Acestea diferă în scop și utilizarea practică. Programul - un mijloc pentru atingerea unui scop, planul - organizarea factor al realizării progresive a obiectivului.

Programul trebuie să răspundă la întrebările:

- de ce ai nevoie pentru a desfășura activități de cercetare?

- ceea ce înseamnă și metode de a explora.

Programul este format de obicei din următoarele secțiuni:

- scopul studiului,

- Ipoteza de lucru de rezolvare a problemei în cursul studiului,

- furnizarea de resurse de cercetare,

• determinarea listei de domenii care ar trebui să fie examinate;

• stabilirea priorităților pentru examinarea lor, determinarea gradului de detaliu al studiului;

• definirea metodologiei de cercetare, și anume, tehnici și metode pentru a fi utilizate în identificarea și rezolvarea problemelor

• definirea metodelor și instrumentelor de colectare și prelucrare a informațiilor cu privire la tema cercetată: pregătirea chestionarelor, hărți, tabele gruparea și alte instrumente necesare pentru a efectua lucrările;

• determinarea compoziției documentației și a cerințelor de la acesta, inclusiv calendarul de examinare și aprobare de contabilitate.cercetare de planificare este necesară pentru a calcula și de a determina caracteristicile organizatorice ale reuniunii (formarea de grupuri, stabilind funcțiile, sarcinile, responsabilitățile, interacțiunile și așa mai departe.), Distribuția resurselor utilizate în spațiul organizațional și temporal, limita de timp, determinarea secvenței cercetării (fazele studiului) puncte și metode de control stabilite.

plan de studiu - un set de indicatori care reflectă relația și succesiunea de evenimente-cheie care conduc la punerea în aplicare integrală a programului și a rezolva problema.

Designul general de studiu este specificat în planul de lucru - un document care se face pentru dezvoltarea cercetării pe plan. Se definește:

• separarea lucrărilor totale pe treptele;

• datele calendaristice de la începutul și la încheierea fazei a studiului, programul de lucru;

• distribuirea sferelor și obiectelor specifice de studiu pentru grupuri de lucru și interpreți individuali;

• Stabilirea sarcinilor și competențelor specifice prezideazæ grupurilor și interpreți de lucru lei;

• o descriere a rezultatelor intermediare, precum și pentru a stabili forma și calendarul documentelor contabile a clientului;

• determinarea costului de lucru la fiecare etapă a studiului.

Astfel, conturul studiului asupra subiectului determină volumul de muncă, termene, resursele necesare și rezultatele așteptate. Planul Rabo Chii este un program de activități, compoziția și interpreți de calculator tentsii, programul de studii, de o sută de imost lucrează la fiecare etapă a studiului.

Nu orice problemă poate fi rezolvată prin cercetare în mod constant și cu succes pas cu pas. În procesul a soluției sale pot apărea factori perturbatori, situații neprevăzute și circumstanțe. Ele afectează punerea în aplicare a planului, uneori, forțat să se adapteze rapid se întâmplă, astfel încât planul nu poate fi executat.