Poate energia inimii de a schimba lumea

concluzie Senzațional! Nu este creierul, dar inima este asociat cu câmpul de informații al pământului! Este uimitor ce poate energia inimii!

Citeste acum!

1. Studiu declasificate HeartMath!


2. Cum sunt creierul și inima?
3. Care este „starea de inimă coerentă“?
4. Cum energia inimii este legată de energia Pământului?
5. Ce este un Rezonanta Schumann?

Acest studiu redefinește uita-te la ceea ce creierul nostru este principalul receptor / transmițător de energie!

Declasificate studiu HeartMath!

Cu siguranță ați auzit despre legea atracției și faptul că gândurile noastre pot modela realitatea? Dar un mic grup de oameni de știință de la Institutul Heartmath din California de Nord a ajuns la o concluzie cu totul neașteptată!

De aproape treizeci de ani, ei au studiat știința inimii și măsoară impulsurile energetice trimise la creier si inima la mediul extern. Este cunoscut foarte interesant!

Așa cum arată datele sondajului, inima trimite mult mai multe informații la creier decât invers!

Oamenii de stiinta de la Institutul Heartmath a fost estimat că aproximativ 90% din căile nervoase care se execută de la creier la corp, din inima si sistemul cardiovascular!

Sa dovedit faptul că calitatea semnalelor pe care inima il transmite creierului, influenteaza puternic perceptia, functia creierului nostru si experienta emotionala. semnale neurologice care inima il transmite creierului este mult mai puternic decât cele pe care creierul trimite inima!

Cum sunt creierul și inima?

Sa aflat că inima și creierul interacționează 4 moduri:

1 mod - neurologice.

Cu alte cuvinte, comunicarea se realizează prin transmiterea impulsurilor nervoase.

2 Metoda - energia (folosind câmpuri magnetice).

De fiecare dată când inima bate, se creează în jurul valorii de sine un câmp magnetic, care poate fi măsurată prin magnetometru. Câmpul magnetic al inimii comunicat tuturor celulelor din organism și afectează mediul extern.

3 Way - biochimice.

Comunicarea are loc prin intermediul gormonov¹. Inima este o sursă majoră de hormoni și hormonul oxitocina, cum ar fi, inima alocată în aceleași cantități ca și creierul.

4 Metoda - biofizice.

Ie inima este legat de creier, prin fluxul sanguin. tensiunii arteriale comprimă toate celulele corpului, și, de asemenea, o sursă de informare și comunicare. Orice senzor de masurare puls val tensiunii arteriale, se poate observa tensiuni electrice mari care apar în sistemul cardiovascular și celulele creierului care raspund la unda de presiune.

Inima are asupra întregului corp, un impact mult mai mare decât se credea în mod tradițional.

apoi schimba numărul de atacuri de cord, la orice schimbare internă sau externă!

În efectuarea de experimente Institutul HeartMath pe intuitie, sa constatat că inima primul care a răspuns la un eveniment viitor incert și trimite creierul o varietate de semnale neurologice!

Ce este un „stat-inimă coerentă“?

Oamenii de stiinta de la Institutul Heartmath măsurate impulsuri de ritm cardiac oameni în diferite stări emoționale.

Ca urmare, o condiție specială a fost descoperit în cursul cercetării, pe care au numit „inima-coerente de stat.“ În această stare, inima bate la o anumită frecvență, iar persoana experimentează o stare de fericire, recunoștință, bucuria vieții.

Și această stare de „contagios“!

A devenit cunoscut faptul că energia inimii cu această frecvență, cu scopul de oameni sau circumstanțe mărite!

„Prin practicarea meditației, bazată pe lucrul cu energia inimii, am primit mai mult profit pentru cele trei luni decât în ​​ultimii zece ani“, - spune Rollin Mac Kratie, Ph.D., director de cercetare si co-fondator al Institutului Heartmath.

În această stare, puteți ajunge acolo intenționat!

Institutul Heartmath au fost create instrumente speciale care permit oamenilor să se autoregleze statutul lor prin intermediul energiei inimii.

„Stat-Heart coerente“ incredibil de bun pentru sănătatea ta!Mai mult decât atât! O persoană în această stare:

  • normalizeaza echilibrul hormonal;
  • îmbunătățirea imunității;
  • nivelul de stres redus;
  • normalizează tensiunea arterială.

Și asta nu e tot!

„Cele mai multe persoane care se află în această stare, cât vibrația întregului pământ!“

„Acesta are un efect pozitiv asupra stării emoționale a tuturor cetățenilor: rata criminalității reduse, imbunatatit starea de spirit, oamenii încep să se simtă în siguranță și fericit în timpul stresului la nivel mondial pe care le vedem.“

Cercetătorii au determinat experimental că afectează alți oameni, și a fost măsurat această interacțiune energetică a câmpurilor magnetice între oameni.

Ai vorbit vreodată cu cineva, dar într-o conversație simțit că a fost spus ca nu toate informațiile? Faptul că există unele decalaj de informații?

Când v-ați simțit anumite emoții - pozitive (bucurie, o premoniție a ceva plăcut) sau negativ (anxietate, furie, frica ...).

Prin măsurarea dialogului energetic dintre oameni, oamenii de știință de la Institutul Heartmath au arătat că informația emoțională este o parte din comunicarea noastră și se transmite de la o persoană la alta dialog cu ajutorul unui câmp magnetic generat de inima.

Această informație emoțională și cauzele care fie putem comunica cu ușurință cu o anumită persoană, sau atunci când apare comunicarea disconfort.

S-a observat că, în procesul de comunicare „inimă coerentă de stat“ sentiment mai ușor și chiar în mod explicit negativ reciproc oameni încep să vorbească în această stare ca prieteni.

Tehnici speciale care vă permit să introduceți rapid „starea de inimă coerentă“ au rezultate măsurabile - într-un timp scurt, ei pot reduce frecarea în echipă și de a îmbunătăți performanța.

Dezvoltatorii acestor tehnici le-au testat în Liban pentru refugiații sirieni!

Au fost elaborate trei programe: unul pentru copii, unul pentru femei și unul pentru victimele torturii.

Rezultatele au fost pur și simplu uimitor!

Deci, în rândul copiilor refugiați, din cauza stresului este foarte acută a fost problema enurezisul. După 3 săptămâni de metode de testare care a implicat energia inimii, 90% dintre copiii Enurezisul oprit.

Deoarece victimele torturii a efectuat o muncă prelungită (aproximativ șase săptămâni), ca urmare a care sunt aproape complet recuperate mental.

Deoarece energia inimii este legată de energia Pământului?

Investigarea câmpului magnetic al inimii, cercetatorii de la Institutul Heartmath au constatat că acesta este strâns legat de câmpurile magnetice ale Pământului.

Ipoteza că fiecare persoană prin câmpul magnetic al Pământului crește energia inimii, a fost confirmat!

Inimile noastre funcționează în același fel!

Când vom începe să se adapteze emoțional, fie că, începem să primim aceste semnale. "

Acest lucru este confirmat de fenomenul, cum ar fi intuiția maternă!

Cele mai multe mame se simt sau știu când copiii lor sunt probleme. Nu contează, pe de cealaltă parte a orașului, sau la celălalt capăt al pământului.

„Noi credem că câmpul magnetic al Pământului se conectează toate sistemele vii și sunt acum efectuarea de studii pentru a testa această teorie,“ - spun oamenii de stiinta de la Institutul Institutul Heartmath.

Dacă presupunem că acesta este cazul, atunci devine clar de ce „starea de inimă coerentă“ are un efect pozitiv asupra sectorului energetic al Pământului ca întreg.

Stat de fericire și dragoste trăită de o singură persoană, amplificată de câmpurile magnetice ale Pământului și transmise de-a lungul zonei înconjurătoare.

Prin urmare, mai mulți oameni vor cultiva această stare, cel mai favorabil va fi climatul emoțional al întregii planete.

Una dintre meditațiile pe care le va ajuta ton în „stare-inimă coerentă“ și de a utiliza energia inimii pentru binele voi si pe altii, vei gasi aici >>>

Ce este un Rezonanta Schumann?

Pentru a înțelege de ce gândurile noastre sunt amplificate și de a atrage ca, trebuie să ia în considerare principiul de acțiune al ionosferei care înconjoară Pământul. Este similar cu plasma: cele de joasă frecvență undelor electromagnetice (de exemplu, specii care transporta semnale) ricoșeze de ea ca oglinda.

Dar nu toate undele reflectate, ci numai acelea care sunt amplificate prin rezonanță. Ele se numesc Schumann rezonansy². Aceleași valuri care nu sunt rezonant, disipa repede.

rezonanțe Schumann au fost măsurate pentru prima dată în 1959-1960.

Și ceea ce este cel mai interesant!

Opt dintre ele au aceeași frecvență ca undele creierului uman! De aceea, ei spun că gândurile noastre și trage de genul asta! Și știind că inima este inteligența emoțională și trimite semnale la creier, putem spune că nu este gândit atrage schimbări externe, iar emotiile noastre sunt transmise la creier a energiei inimii.

Acesta este motivul pentru care toate tehnicile împlinirea viselor vorbesc de necesitatea de a prezenta în mod clar de dorit, să simtă emoțiile pe care le-ar simți dacă doriți îndeplinite.

Și pe bună dreptate!

Deci, cum emoțiile (energia inimii) este semnalul original, care creierul se traduce apoi în mediul înconjurător.

astfel mediul extern răspunde la emoțiile umane, iar aceste emoții vin înapoi la noi sub formă de armat anumite evenimente de viață.

Pentru a îmbunătăți vibrațiile energetice ale Pământului, crește fondul emoțional al planetei și să experimenteze efectul pozitiv al „stat-inimă coerent“, a asculta acest program audio special, în mod regulat.

Descrierea completă a activităților sale și un link de descărcare pot fi găsite aici >>>

Note și articole de pentru o înțelegere mai profundă a materialului

¹ Hormonii - substanțe bioactive de natură organică, sunt produse în celule specializate ale glandelor endocrine, care intră în leaga de sange la receptorii celulelor țintă și au un efect de reglare asupra metabolismului și funcțiile fiziologice (Wikipedia).

rezonanțe Schumann ² numit fenomenul de formare a undelor electromagnetice de frecvență în picioare joasă și foarte mică între suprafața pământului și ionosferă (Wikipedia).