Perm acasă

Perm acasă

În cazul în care Perm la domiciliu, veți avea nevoie de un asistent - o altă pereche de mâini, precum și:
- bobinele sau role cu diametre diferite (de la 4 la 20 mm) cu elasticelor plastic - 50-80 buc;


- prezoane din plastic (dacă urmați buclele plate) și cleme de plastic pentru a fixa firele;
- doi piepteni nemetalice: având un capăt ascuțit și cu dinții puțini (pieptene de metal nu poate fi utilizat, deoarece contactul metalic cu efectul buclat preparare chimică este redusă);
- Două burete spuma: pentru aplicarea compoziției chimice și agentul de fixare;
- mănuși din polietilenă de încălzire capac și capot și cauciuc;
- pahar de laborator pentru a măsura volumul necesar al compoziției chimice și a mijloacelor de blocare;
- două pahare de plastic, sticlă sau porțelan sau boluri pentru compoziția chimică și fixatorului;
- ham de bumbac și două prosoape;
- ulcior pentru spălare a părului.

În plus, veți avea nevoie de medicamente speciale și produse de îngrijire a părului pentru:
- compoziția chimică a fonte;
- mijloace de fixare (Fixat): gata fierte sau independent (în 75 ml apă și 8 comprimate gidropirita 15 ml de șampon sau săpun lichid);
- oțet (6-9% soluție) de acid citric sau o clătire a părului. Este mai bine să utilizați oțet, ca și sub influența acidului citric ar putea schimba culoarea parului;
- șampon sau săpun;
- mijloace pentru refacerea structurii parului sau balsam pentru aplicarea pe păr după Perm;
- Vaselina sau orice crema.

Pentru a alege instrumentul potrivit pentru un permanent, acesta ar trebui să determine cu exactitate calitatea parului (uscat, gras, normal), ca și pentru fiecare tip de instrumente speciale de păr dezvoltate. De asemenea, este necesar să se verifice reacția pielii la un mijloc de Perm.

Verificarea reacția pielii și a părului înseamnă Perm

1-2 picături de medicament pus pe pielea urechii și se lasă timp de 7-10 minute. Dacă în acest timp a existat o iritare a pielii (înroșire, senzație de arsură, etc.) - se clătește compoziția cu soluție de apă oxigenată 3% și se spală bine cu apă. În acest caz, ar trebui să renunțe la Perm sau de a folosi alte mijloace, a căror utilizare nu va fi nici un semn de iritare a pielii.

În cazul în care reacția pielii la compoziția chimică a valorilor normale, ar trebui să verificați și reacțiile de păr la medicament. Se separă o mică secțiune de păr la partea din spate a capului și a zonei aplică un agent chimic pe ea. După 2-3 minute, verificați puterea Strand: în cazul în care se rupe, compoziția concentrației este prea mare pentru tipul parului tau. Se diluează compoziția cu apă într-un raport de 1: 0,5 sau 1: 1 și se repetă testul pe celelalte componente ale parului. În cazul în care rezultatul părului de probă pentru a deveni fragile și sunt afișate patină gri, Perm nu trebuie să fie și să efectueze un curs de tratament de păr.

Înainte de a începe efectuarea unui permanent, acesta ar trebui să examineze scalpului. Dacă observați escoriații ale pielii, zgârieturi sau orice alte evenimente dureroase, nu este recomandat să facă Perm.

Efectuarea unui permanent, trebuie să urmați cu atenție instrucțiunile date la un anumit medicament, și să urmeze succesiunea operațiilor de proces.

Perm Tehnologie

1. Se spală părul cu șampon, dar nu masaj scalpul pentru grăsime ei magazin, care previne pielea overdrying și a părului. Șampon poate fi utilizat în loc de săpun, ca parte a structurii sale sunt bine loosens stratul exterior alcalin al părului. Blot parul cu un prosop și ușor pieptene pieptene cu câțiva dinți.
După șamponare, puteți efectua pre-tăiate, având în vedere forma viitoare a parului. În acest caz, lăsați părul de lungime 2-3 cm mai lung cu condiția frizură.

2. Înșurubați parul de pe canete, role sau bigudiuri: capătul unui pieptene defilare orizontală despărțire fir subțire, se plasează la un unghi de 90 ° față de cap, pieptene și trage. Se pune o bobină sub capetele părului și invarta părul la rădăcini, de cotitură în capetele degetul mare și arătătorul ambelor mâini în direcția de lichidare, și degetele mijlocii presate la blocarea bobinei.

Câteva cuvinte despre bobinelor și părul bigudiuri curling de păr

Diametrul bobinele sau rolele sunt selectate în funcție de forma de coafura ta viitoare.

Pentru parul scurt, pentru a alege bobinele sau role de diametru mic, ceea ce va oferi părul crește până la 10 cm și bucle superbe pentru un fir de păr pic mai mult.Pentru parul lung este recomandat bobinele de diametru mare, dând părului un fir de păr în formă de valuri magnifice.

Atunci când învelitoarea de păr de pe bobinele sau rolele trebuie amintit că lățimea benzilor nu trebuie să depășească lungimea lor, în caz contrar se dovedesc bucle inegale.

Pe bobina la vânt parul ar trebui să fie drepte, dar nu strângeți în jos strânse la compoziția chimică a stints în straturile inferioare de păr, și atașați o paralelă banda de cauciuc sau transversal (sub formă de „opt“).

Încercați să vânt grosimea tuturor componentelor a fost aceeași - aproximativ 5 mm.

parul foarte scurt, poate fi pus sub formă de bucle plate, folosind cleme de plastic.

Astfel, de blocare de blocare, răsuciți părul de pe toate bobinele.

direcția de lichidare depinde de direcția firelor în păr. Secvența de lichidare depinde de lungimea parului:
  • Dacă aveți părul lung, este recomandat să le vânt pornind de la zona srednezatylochnoy de sus în jos la gât, și apoi de sus-în-față, cu bobină său orizontal.
    În același timp, zonele de păr vânt temporo laterale. În aceste zone bobinele trebuie să fie poziționat într-o manieră eșalonată;
  • cu părul scurt începe să vânt părul din zona coroanei feței la partea de sus și apoi din zona srednezatylochnoy la un gât, având bobina orizontal. Zonele temporo laterale par sunt înfășurate în același mod ca și lung, eșalonate.

3. După înfășurarea unsoarea de păr cu o cremă sau jeleu de petrol pe pielea de pe frunte și templele din linia părului și cravată un garou cu bumbac sau o cârpă. Închideți haine din plastic PEIGNOIR sau pelerina impermeabila, pune mâinile pe mănuși de cauciuc.

4. Utilizarea paharului, se măsoară cantitatea dorită de compoziție chimică (aproximativ 50 ml pentru par scurt), se toarnă într-o ceașcă sau castron, și începe să aplice rapid părul irecuperabile. În primul rând, compoziția ar trebui să fie aplicată în zona occipitală, apoi făcând clic pe parietal și regiunile laterale temporale-sfârșit.

5. Pune pe cap cu un capac din polietilenă cu un tampon de încălzire (în loc de un tampon de încălzire poate fi folosit un prosop obișnuit, transformându-l în partea de sus a capacului).

7. Când ajunge la efectul dorit - formarea de bucle elastice - clătiți compoziția din părul cu apă caldă, fără a îndepărta bobinele de cap, și părul delicat pată cu un prosop, eliminarea excesului de umiditate.

8. Continuarea aplicării agentului de fixare. Puteți utiliza produsul finit, sau pregăti propria lor fixator imediat înainte de aplicarea pe păr. Fixat spuma Whip să se aplice și jumătate din valoarea sa la a doua burete de păr fără a îndepărta bobinele.

9. Lăsați compoziția de fixare pe păr timp de 7-10 minute, apoi se scoate cu grijă bobina și a pus fixator de păr rămas pentru încă 5 minute.

10. Se clătește părul cu apă, apoi se clătește pentru a neutraliza compoziția chimică. Această clătire este preparată din apă și oțet sau acid citric. Pentru parul scurt va avea nevoie de aproximativ 2 litri de soluție de clătire pentru mult timp - 3-4 l.

11. După clătire, prosop de păr uscat și se aplică un mijloc de a restabili structura părului, sau balsam.

12. Așezați părul cu un ondulator (păr nu este recomandată după un permanent).

La finalizarea Perm toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a spăla bine cu apă caldă cu săpun.

Tipuri de Perm. Intrupari Perm

1. De asemenea, pe orizontală (așa cum este descris mai sus) există un permanent și verticală (sau în spirală). Caracteristica sa caracteristică este faptul că lungimea părului nu afectează calitatea de val, în contrast cu valul orizontal. Unda orizontală dă rezultate bune de multe ori doar pe parul scurt, atâta timp cât bucle bune se obțin numai la prima bobină de viteză, și mai aproape de rădăcinile de bucle sunt înfășurate mai slabe.

Cu perms chimice verticale parul înfășurat pe bobină, din rădăcina părului la capete, și sunt distribuite uniform pe întreaga lungime a bobinei. Bobină pentru fiare verticale au forma de tije (tijă).

O modalitate de a realiza văluire vertical după cum urmează: împarte părul în șuvițe subțiri. Fiecare fir înăsprește pe axa sa, iar apoi înșurubați bobinei bagheta într-o spirală începând de la rădăcină și fixați la ambele capete ale unei benzi de cauciuc.

2. Dacă aveți părul lung, puteți permanent numai pe capetele de păr. Pentru a face acest lucru, împărțiți părul în pătrat lățime fir de 5-6 cm, și dor de fiecare fir prin bigudiuri de plastic, împărțiți-l în trei chiar fire, și fiecare dintre ele înfășurat în jurul bobinei mai mic diametru. Apoi, toate cele trei bobinele fixați împreună.

3. părul recrescut a trecut printr-un val chimic poate efectua permanent bazale la care capetele catenare nu trebuie să se ocupe de compoziția chimică. Pentru a face acest lucru, pe bobinele sunt înfășurate doar patch-uri regrown de păr, iar capetele firelor sunt eliberate și răsucite în plastic sau folie. val următor se efectuează în mod obișnuit.

4. părul foarte lung pentru bucle uniforme la capete și la rădăcinile pot fi fixate pe două bobine. Pe bobina mare înfășurați capetele firelor, apoi se închid cu bobinele filoane de mijloc, cu un diametru mai mic si infasurati parul deja pe ambele bobinele la rădăcini.

5. Daca ai parul cret nu este suficient de gros, tratat chimic numai fire individuale, pentru a da volumul parului. Pentru a face acest lucru, a pus pe capul capacului de cauciuc cu lucrările efectuate în găuri ei, îndepărtați firele individuale (ca în performanța vopsitului) și le vânt pe bobinelor mari. Cu această metodă de curling timpul minim de expunere - 15-20 de minute.

6. Este de asemenea posibil să vânt parul de pe bobinele, separându-le nu este orizontală, și oblică sau despărțire în zig-zag în mijloc. Puteți lăsa breton drept, sau, dimpotrivă, să-i expune la un tratament chimic, completând restul tunsoarea contrastante de păr.

Unele erori atunci când efectuează un val chimic de păr

În cazul iritațiilor scalpului, vă sunt susceptibile de a fi folosit prea mult din compoziția chimică, iar surplusul său, care este absorbit în păr, ochelari de pe scalp.

În cazul în care părul a devenit fragil, atunci poate că le-am tras-le în lichidare, trăgând benzile de cauciuc, a depășit timpul compoziției chimice a extractelor cauzate sau fixator suficient de repede și bine.

Schimbarea culorii parului poate fi cauzata de utilizarea unor instrumente de metal sau ustensile, ca metal, reacționează cu compoziția chimică poate lăsa un depozit de metal de pe păr și cauza decolorarea. De asemenea, cauzele pot fi o concentrație mai mare de fixator, durata de expunere în exces fixator pe par, parul nu este bine spălate înainte de operația de neutralizare.