Pe care nu se poate face distractiv de și de ce

De exemplu, la locul de muncă - peste mai în vârstă în vârstă și rang. Acest elementare de etică de afaceri care ajută să lucreze într-o atmosferă confortabilă. Cu toate acestea, știu că astfel de grupuri de lucru, în cazul în care distracția tuturor fără discriminare: aparent, așa că au deschis.Nu poți face distractiv persoanelor cu handicap. Cu excepția cazului, desigur, o astfel de persoană nu este partenerul tau, care comunica cu glume - este norma.

Nu poți face mișto de străinii în vârstă. La urma urmei, oamenii bătrâni - ca copiii pot lua cu ușurință infracțiuni.

O piesă comună sfat: puteți face haz de persoana cu care aveți o discuție informală, și știi că glumele tale nu doare.Peste cineva dacă îi deranjează pe om. Umorul nu ar trebui să obizhat.I dacă cineva amuzant, din faptul că cineva rănit grav, atunci nu este umor, iar concluziile idiotizm.Sootvetstvuyuschie pot fi făcute cu privire la o persoană care este ușor de a face un alt bolno.Nenavizhu insultător, cinic de umor și shutki.Est rău lucruri peste care nu poți shutit.Hotya Desigur, toate acestea este determinată de propria sa moralitate.

  • Peste care ar putea lua infracțiuni la acest lucru (nu este etic)
  • Peste care a experimentat durere sau tragedie (cu cinism)
  • De-a lungul fizic sau mental oamenii bolnavi (acest lucru este inuman)
  • De-a lungul oameni morți
  • Peste oameni care au o putere spirituală și cunoașterea sacră
  • Peste care este grav rănit și

Nu poți face distractiv și râde.

Glume, ar trebui să fie adecvate și nu ar trebui să ofenseze. Comedie nu ar trebui să fie o prostie și glumă gol obidnymi.Esli, atunci trebuie să vă asigurați că acest lucru ar fi o glumă sau o glumă, au fost smeshnymi.Ne doar unul care glumește, dar, de asemenea, pentru oricine peste.