Pantele de talie

Pantele de talie

În prezent, pantele de talie - un exercițiu foarte controversat. Unii sfătuiți să brațul halteră și de a efectua exercițiul fără a obosit să piardă în greutate în talie, alții susțin că în detrimentul taliei ar trebui să fie mai mare. Adevărul, așa cum se întâmplă adesea, sa dovedit a fi undeva la mijloc.Cât de greșit fac pante?

Se crede că pantele cu gantere în mână sunt un exercițiu de mare pentru a elimina „părți“. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat: dacă faci gantera înclinație, riscati face talia este mai mare prin creșterea mușchilor oblici. Cu ponderi semnificative, ele nu pot fi consolidate doar ca să crească, ceea ce face din fata figura ta va arata ca nu este de dorit clepsidră, și ceva ca un dreptunghi.

exerciții de tehnică este aceasta: sta drept, într-o mână o gantera; fără a se deplasează pelvisului pentru a inclina spre complicații, apoi să ia o gantera în altă parte. Amintiți-vă, aceste pante pe laturile talie nu sunt necesare și nu încercați să le ajuta să îmbunătățească aspectul de burtă! Acest exercițiu - bărbat și o femeie care vrea să fie elegant, nu are nici un sens pentru a efectua.Dar o varietate de curbe laterale și transmite fără a împovăra nu contribuie la construirea musculare, și, astfel, poate fi folosit ca adjuvant.

Cum se efectuează pante la talie?

instrument excelent pentru talie - pantele cu răsucire (de exemplu, în jurul unui anumit exercițiu „moara“ de ani de zile de școală). Ele intaresc sistemul muscular, astfel încât chiar și după un prânz consistent sau o petrecere cu un stomac banchet nu va „cădea afară.“

Încă bine în acest sens, la rândul său, se înclină trunchiul înainte-l spre stânga, apoi la piciorul drept. Acest exercițiu ar trebui să fie efectuată în trei seturi de 15 ori pe fiecare parte într-un ritm moderat.

Înclinări în picioare pentru a reduce talie poate fi înlocuită cu o zi 15-20 minute clase cerc - preferabil împovărat, care are o greutate de aproximativ 3 kg. Cu toate acestea, cel mai bun efect va realiza, dacă combina cele două metode și va efectua mai întâi o serie de exerciții cu pante și entorse, și apoi să completeze 15-30 de minute le torsiune cerc.

În cazul în care această abordare pentru a adăuga o renunțare la dulce, gras și alimente bogate in calorii, talie va deveni mai subtiri si mai subtiri, cu fiecare zi ce trece! În mod ideal, dacă intervalul va fi inclus și un traseu de 30 de minute în fiecare zi sau de 4-5 ori pe săptămână - exercițiu de aerobic va creste arderea de grăsime și de a face talie încântătoare cât mai curând posibil.