păduri de protecție - studopediya

Pentru păduri de protecție a pădurilor clasificate, de dezvoltare subiect, mai presus de toate, în scopul de a conserva, de protecție a mediului, a apei funcții sanitare-igienice, îmbunătățirea și alte utile ale pădurilor. Suprafața totală a pădurilor de protecție, teren forestier 1815 781ga. Utilizarea acestor păduri este posibilă numai cu condiția ca această utilizare este compatibilă cu scopul de a pădurilor de protecție, nu va duce la o deteriorare a stării lor de sănătate și pentru a reduce funcțiile lor de mediu.1) Pădurile sunt situate în zone protejate.

Ei au atribuit pădurile din Rezervația Naturală Bashkir de Stat, National Nature Reserve "Shulgan-Tash", statul Nature Reserve Sud Ural și Parcul Național "Bashkiria". Aceste rezerve și parcuri naționale sunt zone de importanță federală și responsabilitatea Rosprirodnadzor în Republica Bashkortostan (382 891ga) protejat.

2) Forest situate în zonele de protecție a apei.

3) pădurile îndeplinesc funcții de protejare a naturii și a altor obiecte:c) „zona verde“. Această pădure, situată într-o zonă suburbană, care îndeplinesc funcțiile importante climatice de reglare, funcții sanitare și de agrement, care au un impact pozitiv asupra mediului ecologic a orașelor și a altor așezări umane și care oferă condiții favorabile pentru recreere oamenilor din mediul forestier (315 048ga).

g) „Forest situată în prima, a doua și a treia zone de zone și stațiuni terapeutice de protecție sanitară.“ Aceasta - pădure, situate în zonele de protecție sanitară de stațiuni și au un impact pozitiv asupra organizarea și desfășurarea activităților recreative în centrele de tratament și odihnă, precum și să asigure protecția factorilor medicali ai mediului.

Pădurile din prima, a doua și a treia zone de protecție sanitară de stațiuni sunt alocate pe baza unor acte normative-juridice din România și Republica Bashkortostan (14 189ga).

4) lemn valoroase (1073 118ga)

b) „Pădurile situate în silvostepa zone, stepe, munți.“ Această pădure, care sunt de o importanță deosebită pentru protecția mediului, așa-numita pădure bayrachnye origine naturală sau sintetică, dedicat rețelei hidrografice; zone forestiere fragmentate (divizare) în zonele de stepă și forestiere; păduri alpine situate pe marginea părții superioare a vârfurilor de munte și lipsite de copaci creste.

Alocate pe baza actelor normative-juridice din România și Republica Bashkortostan, în conformitate cu art. 102 Forest kodeksaRumyniya (428 225ga).

c) „fâșii restrictive de pădure de-a lungul corpurilor de apă.“