o nunta in aer liber, este necesar

Mulți tineri doresc un basm, multe mirese care doresc nunta visurilor tale! Și nu-l dau în sus! Există doar câteva puncte - aceasta este o echipă mare, condusă de organizator (sau, în cazuri extreme, managerul), pe care le va salva de la nervi și, dacă este necesar, se va avea grijă de transferul înregistrării timpului sau locul (în cazul în care dintr-o dată începe să plouă). Acesta este omul care va rezolva problemele cu lumina si caldura in caz mai rece. Aceasta este persoana care cunoaște deja multiple nuanțe și salvați de la ei. Și, desigur, o chestiune de bani în țara noastră nu a fost anulat))) Totul depinde de bugetul dvs., putem face totul pentru tine si invitatii tai, si chiar tantarii nu va fi într-un cort - o chestiune de preț. )Și încă un sfat pentru tine de la o persoană cu o experiență îndelungată în domeniul de nunta - daca vrei un frumos, dar un buget limitat - Alege joi sau sâmbătă))) - acest lucru va economisi mulți contractori, o sumă bună, care pot fi cheltuite pe frumoasa!

Mult noroc pentru tine în pregătirea!

0 persoane au apreciat că 1-a placut persoana

Am fost on-line
acum 14 ore

Categoric în valoare de cheltuieli o nunta de vară în aer liber, dacă este posibil, e frumos, dar cu siguranta un decorator bun ar trebui să fie executați - acest lucru mai bine să nu pentru a salva! Fotografiile sunt super-Duper! ;)

0 persoane au apreciat că 1-a placut persoana

a fost on-line
10 luni în urmă

idee foarte frumos! Dar există un mare dezavantaj al acestei opțiuni.

  1. Nu sunt primul care să o spun, dar poate ploua și strica totul. Noi în Belarus meteo italiană, clima este umed și ploile de vară - un eveniment comun. Ce vei face dacă ploaia merge, va inunda toate scaunele pentru oaspeți, make-up flux, sfârșitul coafura, hainele ude, murdare, cum să procedeze în continuare ceremonii - nu este clar.
  2. Este puțin probabil să fi reflectat, dar această opțiune este foarte scump, în caz contrar, se va arata ponosit. pe scaune vor fi capabili să nu facă arcul și cape tradiționale, oh și de modul în care, scaunele (fiecare) va trebui să închirieze + decor pe fiecare scaun + Arcul + drum spre arcul ar trebui să fie decorat + decorarea sălii, care va găzdui o cerere de înregistrare banchet + ieșire - foarte costisitoare și de sarcină consumatoare de timp. Pe scurt pe elementul - trebuie sa mergi la o agenție de nunta, nu faci acest lucru.
  3. Tantarii. Oh, da. Seara, de vară, aer curat, un cort. Și mii de țânțari peste oaspeții. Muștele, întâmplător, este de asemenea creaturi adorabil care le place să stea pe produsele alimentare și lumina de sărbătoare va atrage zeci lor.
  4. noapte la rece - aceeași vară în Belarus! Vânt, temperaturi ale aerului de toamnă și vă oaspeții într-un cort pe plăcile reci.
  5. Verificați cu serviciul restaurant va costa 2-2,5 ori mai scump decât un banchet în clădire.


Alternativ, dacă permiteți bani, este un tablou în aer liber, iar banchetul este deja în interior, fără țânțari, ploaie și alte delicii.

0 persoane au apreciat că 1-a placut persoana

Am fost on-line
4 zile în urmă

Olga, care ți-a spus despre aceste orori))) Tot ceea ce ați scris este acum - este rezolvată, dar, desigur, noi nu vorbim despre nuntile buget, pentru că totul se bazează pe problema bugetului. Și este un specialist calificat în cadrul consultării va fi în măsură să spun ce vă puteți aștepta, și ceea ce nu este.

În plus, problema de muște, țânțari, etc. și, de asemenea, decide să creeze fonduri speciale în jurul perimetrului cortului și 2-3 metri pentru nici o!

Despre rece - nimeni nu a abrogat arma autonomă (încălzitoare), care sunt de asemenea disponibile în cort! Atunci ce poate fi de acord doar că toate acestea ar costa mai mult de 2-2,5 ori, în cazul în care se face la un nivel decent.

P.S. Există locuri, cum ar fi Beijing hotel unde cortul este chiar lângă clădirea (vizavi de un parc), Riviera Club, etc. în cazul în care serviciul vine de la restaurant și nu este nevoie de a angaja un catering. În general, aceste locuri devin acum mai mult și mai mult!

0 persoane au apreciat că 1-a placut persoana

a fost on-line
acum 8 luni

Nu este doar în ploaie. Poate vântul. Tot decorul va începe să se miște, vei începe să devin nervos. Parul tau, de asemenea, începe să se miște. Nu trebuie să vorbim despre ce se va întâmpla cu gustări și băuturi. Acesta poate fi cool (mireasa cu un nas roșu nu este o opțiune foarte bună) sau prea cald (mirele cu o frunte umed nu este foarte estetic plăcut). Camera are chiar și aer condiționat și nu există nici un vânt. Dacă vă place această opțiune - face opțiunea BANQUET între pictură și principalele festivități: și fotografia pentru a face frumos, și visele devin realitate. Dacă nu doriți - pentru a alege cea mai bună terasă de vară într-o cafenea sau restaurant, care este situat în cea mai naturală setare (în apropierea râului sau parc și zona de pădure).

Mi se pare că nunta - un eveniment mai solemn și nu trebuie să-l transforme într-un picnic banal. Este doar în filme totul este frumos, dar în realitate - unele dezavantaje. În orice caz, aceasta este ziua ta și, în primul rând, a face ceva care va aduce bucurie pentru tine :)

0 persoane au apreciat că 1-a placut persoana

a fost on-line
3 luni în urmă

Sunt, de asemenea, un oponent al ideii de a organiza o nunta in aer liber banchet. În plus, vântul va presăra pe tampoane de suflare praf masă, ridicați plivit rochie de fete, el este, de asemenea, un Toastmasters se va opri să vorbească și să cânte. Faptul că strada microfoane fabrici și zgomotul lor se aude nici cea mai mica briza. Deci, eu cred, nu merita riscul.

1 persoană mi-a placut a placut 2 persoane

a fost on-line
9 luni în urmă

În film, este foarte frumos și romantic. Dar am fost la o nuntă, și impresia opusă. În afară de condițiile meteorologice imprevizibile (seara, chiar dacă era cald, vântul a crescut tangibil), fetele din tocuri si fuste foarte inconfortabil, rochia mireasa era murdar într-o oră, deși terenul de joacă și echipate ca o plasă. Nunta de natura bună, dacă este tematice - un pirat, de exemplu, în cazul în care codul vestimentar vă permite să te îmbraci în sport. Și, în general, este mai bine să organizeze un picnic pentru a doua zi, tinerii într-o atmosferă mai relaxată.

0 persoane au apreciat că 1-a placut persoana