Metode și tehnici de joc - studopediya

Avantajul de a juca metode și tehnici de formare Zack devine activ în sensul că acestea provoacă copii a crescut interesul și emoțiile pozitive ajuta să se concentreze asupra sarcinii de învățare, care nu este impusă din exterior, și râvnit gol, personal. Soluție sarcina de învățare în joc este asociat cu energie mai puțin nervos, cu un minim de efort volitiv.La acea vreme, EA Flerina a atras atenția asupra faptului că metodele și tehnicile de joc permit o obiective clare și complete de învățare impl-stvlyat într-o atmosferă de ușurință și-ar dori-vannosti, activitatea copiilor. În studiile recente au arătat că aceste metode fac posibilă trimiterea nu numai activitatea mentală a copiilor, dar, de asemenea, ochiul. Activitatea Mo-Thorn contribuie la formarea de legături Al-bogate asociativitate care facilitează dobândirea de cunoștințe, abilități. În situația jocului proceselor de percepție au loc într-un copil conștient-SRI mai rapid și cu acuratețe.

metode și tehnici de joc sunt caracterizate cu urmatoarea mărcile. În primul rând, acestea poartă un plan de formare condiționată, care este stabilit de către sistemele-mele reguli sau script-ul respectiv. O altă caracteristică-chaetsya trage concluzia că copilul necesită o apariție completă a situației de joc. Prin urmare, profesorul trebuie să-ur Bărbați cu copiii lor și să renunțe la formarea directă va rambursa-consecință, admonestarea, mustrarea.Ca joc situație metoda ispolzuetsyavoobrazhaemaya într-o formă extinsă cu acțiune-uri de jocuri roluri corespunzătoare echipamentelor de jocuri de noroc. De exemplu, măsurile de îmbunătățire a cunoștințelor plantelor, dezvoltarea vorbirii coerente a avut loc jocul „Flower Shop“, care urmează să fie făcute mai multe cunoștințe precise-nează despre orașul natal - excursie joc pentru idei despre gascheniya despre arte și meserii calvar-stve - Jocuri „Expoziție“ "Souvenir Shop", "TRAVEL-corolar trecut." Uneori este recomandabil să se folosească în formarea acestei componente a jocului ca rolul. Zagadushka bunica gândește Man puzzle împrăștiate ca toate, toate confuz GDS, și copiii lui corectă. Rolul poate „Execu-nyat“ și o jucărie. De exemplu, patrunjel cere copiilor să învețe, cuvintele lui politicoase, reguli de conduită.

Important pentru îmbunătățirea activității copiilor în clasă au trucuri de joc, cum ar fi aspectul out zapnoe de obiecte, jucării, te-educator completează o varietate de joc de acțiune-O. Aceste tehnici surprinderea lui, o cauza neobișnuit sentiment acut de mirare, Koto-o multime este prologul toate cunoștințele (dintr-o dată asupra educării-Tel „transformat“ în bureții cu skalochkoy și fața ei spune despre „aventurile“ lui, dintr-o dată a existat o bătaie în ușă și a venit în Winnie Pooh).

Pe mare de muncă skipass emoțională, inclusiv stadializarea de povestiri scurte, stihotvo-reniu, scene de zi cu zi, elemente de dramatizare.

Pentru dispozitivele de jocuri sunt ghicitul și ghicitul ghicitori, introducerea unor elemente de-ing concurenței (în grupurile de vârstă), creând o situație de joc ( „Să ne arate jucăriile noastre poartă“, „Learn Patrunjelul se spele pe mâini“, „Ajutor bunny imagini-descompunere viu“).