mamele care alăptează Dieta cu alergii la sugari

Dragă Coana! În ultimii ani, numărul de copii cu reacții alergice la creșteri de alimente. Ce se poate face pentru a calma copilul de alergii și păstrați-l sănătos?Nou-nascutii sunt sensibile la produsele pe care le ia mama. Reacția la produsele alimentare alergen pot apărea în câteva zile după adoptarea laptelui matern copilului.

Mesele mamele care alăptează ar trebui să fie variate și nutritive. Menținerea sănătății dumneavoastră, vom menține și consolida sănătatea copilului dumneavoastră.

Că problema nu este târât de ani de zile, te sfătuiesc să înceapă o dieta care va elimina alergeni iritant și să continue hrănirea laptele matern copilul.

dieta hipoalergenic si caracteristicile sale. Cine ar trebui să-l lipi?

Pentru a începe să respecte dieta hipoalergenic este în valoare de ea în cazul în care:

 1. La sugari manifesta semne de alergie: diateză, scalarea și rugozitatea pielii, înroșirea pielii, dermatită, și mai mult.
 2. Este prima lună de hrănire laptele matern.
 3. Kid suferă de boli digestive. În acest caz, mama mea ar trebui să fie excluse de la produsele lor de zi cu zi dieta vysokoallergennye. Faptul că problemele digestive interfera cu digestia normală a laptelui și a produselor alimentare nu este digerat complet. Adesea, acest lucru este cauza alergii false la copii.
 4. În familia ta are alergii. În acest caz, riscul de a lua copilul boli alergice crește de două ori.

Mamele! Pentru a preveni alergiile, recomand sa se conforma cu dieta hipoalergenic pentru 1 - 1.5 luni de alăptare. După această perioadă, vă puteți extinde dieta, dar numai în cazul în care copilul nu a avut leziuni pe piele.

De ce este o mamă care alăptează trebuie să adere la o dieta hipoalergenice?

Multe mame tinere întreb: se poate, în loc să urmeze un regim alimentar strict, du-te la un amestec de hrană pentru copil? Într-adevăr, de multe ori trecerea la un amestec de erupții cutanate la un copil trece, dar este temporară.

După 6 luni, copilul ar trebui să se acorde atrage, de a introduce noi produse în produsele alimentare sale. Apoi, din nou, alergie se face simtit, și te prinde cu o vigoare reînnoită. Ca rezultat, copilul cu reacții alergice, nu sunt suficient de vitamine esențiale și important pentru el în puterea lui.

mamele care alăptează Dieta cu alergii la sugari
Este demn de menționat faptul că amestecul conține aproximativ douăzeci de alergeni potențiali. Uneori, o reacție alergică la un amestec de copil chiar mai strălucitoare decât laptele matern. Formula de lapte, cu siguranță nu poate înlocui alăptarea.

Laptele uman are proprietăți unice, și grija pentru sănătatea copilului dumneavoastră, mamicile încă ar trebui să păstreze la o dieta. Leading alăptarea, va fi capabil de a introduce treptat alimente pentru copii în cantități mici de alergeni. Acest lucru va pregăti copilul să ia năluci.Cu aceasta dieta, va fi capabil să înțeleagă care produsele au copilul există o reacție alergică, și să continue alăptarea util.

În cazul în care pentru a începe?

Încă de la început, pentru a afla cauzele alergiilor dumneavoastră în medicul copilului. Specialistul vă va spune care este motivul pentru care a existat o alergie, determina ce puteți mânca și ce nu este, meniul va fi necesar. Faptul că nu este întotdeauna problema se află în dieta. Există mai mulți alți factori nocivi care cauzează reacții alergice:

 • Produsele de îngrijire pentru copii.
 • uscător Softener, pulberi pentru spălat. Te sfătuiesc să folosiți un detergent copil nu provoacă iritații.
 • Parfum sau mirosuri iuti de la persoane apropiate copilului.

Cel mai probabil, copilul va numi un tratament de specialitate. Copil de dorit să se vindece înainte de dieta pentru a elimina deja să apară erupții cutanate.

Produse permise pentru mamele care alăptează cu alergii la copil

 • Produse lactate.
 • Cereale (orez, făină de ovăz, hrișcă, orz, porumb).
 • Legume, ierburi și fructe (de culoare verde). fructe și legume Bright furnizează organismului pigmentul roșu, care poate provoca, de asemenea, alergii. Dar unele produse încă mai pot avea, de exemplu, merele roșii nu provoacă alergii, în cazul în care mananca curata pielea.
 • Carne slaba: carne de porc, miel, curcan, carne de vită.
 • Pâine (secară, grâu, secară, grâu) și pâine.
 • Ceaiuri, băuturi din fructe fără zahăr.

Alimente pentru a limita consumul de:

 • Laptele de vacă, smântână.
 • Fructele roșu și galben.
 • Pâine și făină paste făinoase.
 • Pui.
 • Dulciuri si zahar.

produse interzise:

 • Pește, fructe de mare, ciuperci și nuci.
 • carne afumată.
 • cremă de brânză și brânză dulce.
 • Zmeură, căpșuni, castraveți, ridichi
 • Alimente provoca flatulență, balonare
 • Miere și cacao.
 • Alcoolul.

mamele care alăptează Dieta cu alergii la sugari
Cele mai frecvente și surprinzătoare, la prima vedere, un alergen pentru copil - laptele de vacă.

Mamă, văzând prima manifestare a unei alergii la copilul dumneavoastră, puteți imediat exclus timp de mai multe saptamani de la dieta toate produsele lactate (cu excepția - brânză tare). Cel mai probabil, copilul se va simți mai bine iritație și calm. Nu-ți fie teamă să deficit de calciu: pot fi consumate varză și spanac în loc de lapte.

În timpul nostru, se extinde reacția puternică la gluten. Aceasta este o proteină conținută în anumite cereale. Acesta este motivul pentru mama care alăptează nu poate mânca toate cerealele.

Dacă vă place dulce, apoi cumpăra un alb sau galben pal bomboane sirenelor. Aceste produse sunt mai puțin probabil să reacționeze firimituri.

Păstrarea unui jurnal alimentar pentru o mamă care alăptează.

Dacă doriți să detecteze și să elimine alergenii din dieta, influenta atat de mult pe copilul dumneavoastră, vă poate și ar trebui să înceapă un jurnal alimentar. Veți putea urmări schimbările din corpul copilului atunci când se face anumite produse:

 • Pe piele: erupții cutanate și roșeață, umflături.
 • În tractul respirator: tuse si alergii nazale.
 • Sistemul digestiv: consistența scaunului și colici.

mamele care alăptează Dieta cu alergii la sugari
Acesta este un notebook obișnuit în care pentru a înregistra timpul pentru tot timpul, pe care le-ați luat în mâncarea ta. Deci, mamă, puteți încerca să mănânce un produs nou, cu potențial alergenic scăzut și urmăriți copilul timp de aproximativ o zi. În acest caz, dacă reacția este imediată, apoi lăsați produsul și să încerce să nu mai puțin de 8 săptămâni. În cazul în care, cu toate acestea, reacția va fi după ore, puteți încerca produsul din nou după aproximativ 4 săptămâni. Reacția nu a avut loc? Introduceți produsul în dieta ta.

Jurnal de o mamă care alăptează poate fi eliberat după cum urmează:

Introducerea unor noi produse de dumneavoastra.