Lavandă nunta mulți ani care dau nunta aniversare (46 de ani de căsătorie), care

Lavandă nunta mulți ani care dau nunta aniversare (46 de ani de căsătorie), care

46 de ani de căsătorie - Aniversare Lavandă nunta

După 46 de ani de căsătorie vine nunta lavanda. Aceasta este o frumoasă și atingând numele aniversării a fost în onoarea de lavandă: această floare este un simbol al acestei aniversări.După ce a trăit 46 de ani împreună, cuplul păstrat sensibilitatea lor, relația lor a devenit și mai puternică, care simbolizează lavanda.

Aceasta este o perioadă destul de lungă de viață împreună, și un cuplu căsătorit, care a fost capabil să trăiască atât de mulți ani împreună și de a salva dragostea și sentimentele lor unul pentru celalalt, pur si simplu nu pot fi ignorate, ele sunt demne de respect. De ce lavanda nume este o aniversare de 46 de ani de viață împreună?

Este simplu - cuplul după atâția ani de păstrat afecțiunea, sinceritatea și dragostea pentru fiecare alți copii, crescuți și nepoții asistentă medicală, dar relația lor nu este un pic răcit în jos și să devină și mai puternic.

E ca lavanda, care își păstrează aroma moale și unic pentru o lungă perioadă de timp, chiar și în formă uscată.

Lavandă nunta mulți ani care dau nunta aniversare (46 de ani de căsătorie), care

nunta Lavandă: cum pentru a marca aniversarea de 46 de ani

Sărbătorirea o aniversare de nunta 46 de ani, nu tineri băieți, și deja la vârsta de abur. Deci, ei vor probabil nu amintesc cum a fost în tinerețe - pentru a merge la date. De aceea, copii sau prieteni care doresc să îi felicit pe eroii zilei, ei pot cumpăra două bilete la cinema sau teatru.În cazul în care acest lucru nu este o opțiune, puteți sărbători aniversarea de nunta lavandă acasă cu familia sa. Dintre cei invitați doar membrii familiei și a rudelor apropiate.

Trebuie să ne amintim că un cuplu care celebrează nunta 46 de ani mai târziu, nu mai tineri, și au nevoie de ajutor cu siguranță în preparate, astfel încât acestea să nu se simt foarte obosit în timpul celebrării, cum ar fi un eveniment important. Decora o camera care are nevoie de liliac blând și albastru.

Bufet servit în astfel de culori linistitor - cyan, magenta, albastru. Este posibil și spațiu, precum și un tabel pentru a decora cu crengute de lavandă.

Pentru a satisface aniversarea căsătoriei lavandă, soția poate purta rochie mov sau lila, soțul - o cămașă sau cravată albastru sau roz.

Lavandă nunta mulți ani care dau nunta aniversare (46 de ani de căsătorie), care

Ce să dea soției lavandă nunta lui?

Ce să dea un soț sau o soție pe aniversarea căsătoriei lor? Lavandă nunta - aniversare specială. Caracterul său servește floare delicata - Lavandă. Și, desigur, cel mai bun cadou pentru reciproc în această zi va fi un buchet de lavandă.

Deoarece planta iubitoare de căldură crește în sud, este posibil să se prezinte cel puțin pe o crenguță uscată a acestei flori minunate, cu o aromă minunată. La urma urmei, lavanda simbolizeaza caldura, moliciune și durabilitate a sentimentelor de soții care au trăit împreună timp de atâția ani.

Lavandă nunta mulți ani care dau nunta aniversare (46 de ani de căsătorie), care

Ce să dea pentru o nunta de lavandă, dacă sunteți un oaspete

Aici și nu trebuie să întreb ce pentru a da la nunta sotilor lavanda - le da o floare de lavandă - un simbol al lor aniversare. În cazul în care culorile nu obține este posibil, atunci ai nevoie pentru a găsi o cale de ieșire din această situație - a da un ulei aromat de nămol lumanari parfumate cu miros de lavanda.

De asemenea, sub formă de cadouri pot aduce produse cosmetice care miros de lavanda. În general, data nu este rotund, astfel încât să puteți da orice, pe baza capacității financiare, bine dorințele și aniversări. Orice cadou va fi placut, cel mai important lucru - atenție.

Împreună cu această lectură: