Învață să fii blând, feminin, forum

Întregul punct doverii.Ne pentru că doriți să dea oricui tandrețe, afecțiune și îngrijire apoi despărțit și o rușine - atât de mult efort cheltuit toate takoe.No dacă vă decideți să, puteți începe cu elementar - se întreba dacă el a mâncat, în cazul în care nu este foame, căldură are îmbrăcat ca nastroenie.Pobolshe îmbrățișeze potseluev.V general, ca mama))) IMHOEi bine, pentru mamkinski, probabil, încă nu. Mai ales cu alimente și îmbrăcăminte. Acest lucru nu este atât de muzochnomu și deoarece nu este la modă. Acest lucru este foarte enervant chiar și în detstve.Luchshe puțin diferit pentru a motiva, să plătească complimente, să fie interesat în lucrarea sa afacerilor, sprijin în orice efort, lauda, ​​dacă a făcut ceva foarte vesel și sincer îi mulțumesc. Și cu interes să-l asculte. navadyaschie pune întrebări. Dar vorbesc întotdeauna ca și în cazul în care nu-i place și nu sunt îndeplinite, pur și simplu nu bate la cap.

el a căzut peste cap


tu tocmai din Europa?Saruta atunci cand dormi sau a adormi, zgârierea gâtul lui în timpul vizionării unui film) pentru a cere „ce altceva vrei?)“
Am 6,5 ani cu soțul ei trăiesc, dragoste și îngrijire, afectuos cu el, dar el nu a spus că-mi place)

Și ce despre acest bitchiness necesar? Cum și în ce mod este mai bine să facă, care nu a fost prea zaharina si neinteresante? Cum te-am întâmplă? Nu ai putea împărtăși.

Ei bine, pentru mamkinski, probabil, încă nu. Mai ales cu alimente și îmbrăcăminte. Acest lucru nu este atât de muzochnomu și deoarece nu este la modă. Acest lucru este foarte enervant ca un copil.

Ei bine, pentru mamkinski, probabil, încă nu. Mai ales cu alimente și îmbrăcăminte. Acest lucru nu este atât de muzochnomu și deoarece nu este la modă. Acest lucru este foarte enervant chiar și în detstve.Luchshe puțin diferit pentru a motiva, să plătească complimente, să fie interesat în lucrarea sa afacerilor, sprijin în orice efort, lauda, ​​dacă a făcut ceva foarte vesel și sincer îi mulțumesc. Și cu interes să-l asculte. navadyaschie pune întrebări. Dar vorbesc întotdeauna ca și în cazul în care nu-i place și nu sunt îndeplinite, pur și simplu nu bate la cap.


Foarte practice și sfaturi valoroase, mai ales în cazul meu - este muzica mea nu.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]